Autonvuokraukset kohteessa Dallas, Texas

Haussa halpa vuokra-auto Dallas, Texas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dallas, TX, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Dallas, TX, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Dallas

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Dallas

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Dallas?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Dallas löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 42 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Dallas on 47 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Dallas?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Dallas 15 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dallas?

Datamme perusteella RAM Pickup on suosituin vuokra-auto kaupungissa Dallas.Käyttäjämme ovat löytäneet RAM Pickup vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 €/pvä kaupungissa Dallas, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 58 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Dallas on Jeep Patriot keskimääräisen hinnan ollessa 56 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 55 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Dallas, Texas autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Dallas, Texas
Edullinen60 €/pvä
Pienikokoinen31 €/pvä
Keskikokoinen31 €/pvä
Standardi43 €/pvä
Suuri43 €/pvä
Pieni tila-auto65 €/pvä
Suuri maasturi49 €/pvä
Korkeatasoinen37 €/pvä
Luksus40 €/pvä
Keskikokoinen maasturi38 €/pvä
Standard-maasturi42 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Dallas autonvuokrauksesta

Dallasissa on yli kymmenen autonvuokrauspaikkaa, joten matkustajat voivat saada vuokra-auton missä tahansa vaiheessa vierailuaan Dallasiin, olipa kyse sitten matkan alkuvaiheesta, jolloin tavoitteena on saada ajoneuvo koko matkan ajaksi, tai sitten kyseessä on tietty päivä- tai viikonloppumatka. Oli syy mikä tahansa, autonvuokraus Dallasissa tuo Fort Worthin ja Wacon kaltaiset paikat helposti ulottuville, varsinkin kun kaupungissa on useita valtateitä, kuten 45, 35, 635 ja 20, vain muutamia mainitakseni. Jos aiot matkustaa näitä teitä pitkin, kannattaa vain varmistaa, että vältät Dallasin ruuhka-aikoja, jolloin liikenne voi olla ruuhkaista ja pidentää työmatkoja. Kun tutkit keskustan aluetta, voit pysäköidä johonkin monista pysäköintipaikoista ja välttää keskustan liikenteen.

Onko vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto Dallasista?

Dallas ajatellaan usein yhdessä Fort Worthin kaupungin kanssa, jossa sijaitsee National Cowgirl Museum and Hall of Fame. Näitä kahta kaupunkia pidetään yhtenä jättiläismetropolina, joten vierailijat, jotka haluavat hyödyntää lähikaupunkien tarjontaa, voivat tehdä sen varmistamalla halvan autonvuokrauksen Dallasissa, jolloin myös paikalliset nähtävyydet, kuten Rodeo West Dallas, ovat käden ulottuvilla. Myös muihin lähikaupunkeihin, kuten Wacoon, pääsee parhaiten autolla alle kahdessa tunnissa. Vaikka Dallasissa itsessään, huomaat, että on olemassa useita pysäköintihalleja ja pysäköintialueita, mikä helpottaa auton säilyttämistä turvallisesti, kun olet tutustumassa lähiöihin jalkaisin. Jotkin Dallasin kaupunginosista ovat hyvin käveltäviä, kuten Downtown, Henderson ja Oak Lawn. Jos suunnittelet illanviettoa Fearing's-ravintolassa, jossa on kuuluisa baari ja useilla palkinnoilla palkittua ruokaa, kannattaa sinun harkita luksusauton vuokrausta, jotta saat täyden kokemuksen, mutta varmista, että varaat illallisvarauksen alkuiltaa pidemmälle, jotta vältät kaupungin ruuhka-ajan, joka kestää noin iltapäivän puolivälistä alkuiltaan.

Mitä liikennelakeja minun olisi syytä tietää ajaessani Dallasissa?

Lähes kaikissa autovuokraamoissa Dallasissa vuokraajilla on mahdollisuus sisällyttää lastenistuimet vuokrapakettiin. Nämä ovat hyödyllisiä, sillä Dallasissa on tiukat lait, jotka koskevat nuortem matkustajien asianmukaisia turvalaitteita ja turvavöitä, joita vaaditaan kaikilta moottoriajoneuvossa olevilta henkilöiltä. Teksasissa on myös tiukat lait rattijuopumuksesta. Jos siis aiot viettää illan baareissa, jätä Dallasin vuokra-auto parkkiin autotalliin. Aina kun ajat valtateillä, kannattaa ottaa huomioon ilmoitetut nopeusrajoitukset, sillä Teksas on hiljattain sallinut joillekin valtatieosuuksille rajoitukset, jotka ovat korkeammat kuin muualla maassa keskimäärin sallitut nopeudet. Jos saat Teksasissa sakon ja maksat sen, tunnustat syyllisyytesi rikkomukseen. Yksi Teksasissa ajamisen erikoisuus on se, että autossa on oltava tuulilasinpyyhkimet, mutta vuokra-autossasi ei tarvitse olla tuulilasia. Kuljettajien kannattaa tarkistaa Dallasin moottoriajoneuvovirastosta viimeaikaiset lakimuutokset ennen matkaa.

Voinko ajaa Meksikoon vuokra-autolla Dallasista?

Kun vuokraat auton Dallasissa voit viedä auton mihin tahansa muuhun osavaltioon Yhdysvalloissa. Jos haluat matkustaa dallasilaisella vuokra-autollasi Meksikoon, voit yleensä tehdä niin, vaikka Meksikoon vietävään autotyyppiin voi liittyä rajoituksia. Lisäksi autovuokraamo haluaa, että ostat lisävakuutuksen, jotta voit viedä auton Meksikoon. Jos haluat viedä auton Kanadaan, voit yleensä tehdä sen ilman lisärajoituksia, mutta on aina hyvä ilmoittaa autovuokraamolle jos tämä kuuluu suunnitelmiisi.

Voiko Dallasissa vuokrata vuokra-auton ilman luottokorttia?

Jos et halua vuokrata autoa luottokortilla tai sinulla ei ole luottokorttia, jota voit käyttää autonvuokraukseen Dallasissa, niin pankkikortti on hyvä vaihtoehto. Joitakin tämän menetelmän rajoituksia halpaan autonvuokraukseen Dallasissa ovat muun muassa se, että sinun on oltava vähintään 25-vuotias voidaksesi vuokrata auton pankkikortilla ja että nimesi on oltava pankkikortissa. Jos vuokraat auton lentokentältä, autovuokraamo haluaa todennäköisesti nähdä paluulipun, jonka päivämäärä on sama kuin päivä, jolloin aiot palauttaa vuokra-auton. Toinen asia, joka on hyvä pitää mielessä, on se, että pankkikortiltasi saatetaan pidättää huomattava summa vuokrauksen ajaksi. Joissakin Dallasin pienemmissä autovuokraamoissa voit vuokrata auton käteisellä, mutta sinun on luultavasti maksettava suuri käsiraha.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Dallasissa?

Jos matkustat Dallasiin muusta maasta kuin Yhdysvalloista, on sinun esitettävä kotimaasi voimassa oleva ajokortti, jossa on valokuvasi, jotta voit vuokrata auton. Useimmat autovuokraamot haluavat myös toisen henkilöllisyystodistuksen, kuten passin. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, tarvitset jonkin keinon, jonka avulla autovuokraamo voi kääntää ajokorttisi englanniksi. Tämä voi olla joko kansainvälinen ajokortti tai konekirjoitettu kirje, jossa ajokorttisi tiedot käännetään englanniksi. Et saa käyttää minkäänlaista väliaikaista tai digitaalista henkilöllisyystodistusta autonvuokraukseen Dallasissa.


Autonvuokraustarjoukset Dallas, Texas

Löydä kohteesta Dallas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

32 € - 76 €

Kaikki autotyypit

55 € - 116 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dallas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dallas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dallas pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on 71 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dallas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dallas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dallas keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on 78 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dallas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dallas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dallas suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on 74 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dallas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dallas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Dallas Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on 68 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Dallas, Yhdysvaltojen on huhtikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Dallas, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Dallas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

11 joulu - 18 joulu
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

60 €/pvä

11 joulu - 18 joulu
Ford Fiesta

Dallas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dallas, Texas

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,6

Value

8,4

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,1

E-Z Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,1

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,6

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,0

Value

5,8

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,7

Value

5,9

Easirent

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,4

Value

5,8

Vuokraa auto läheltä kohteen Dallas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Dallas

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Dallas - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Dallas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Dallas, Texas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dallas sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dallas. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Dallas tammikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Dallas kuukauden tammikuu aikana. Kohteessa Dallas sataa keskimäärin 69 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C tammikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Dallas maksaa keskimäärin 55 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Dallas, Texas?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Dallas on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Dallas taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Dallas alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Dallas, TX kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Dallas sademäärä on 66 mm ja keskilämpötila 8 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Dallas parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Dallas samanlainen kuin muualla Texas alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Dallas road triplle alueelle Texas tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 46,6 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dallas hinnat?

autoa Dallas hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dallas?

joulukuuta 2023 alkaen 89 toimijaa on valittavissa autoa Dallas osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dallas?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dallas. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dallas?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Dallas, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Dallas?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Dallas on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Dallas?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Dallas, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Dallas, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Dallas tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Dallas momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Dallas, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Dallas autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Dallas vuokra-autoille.

Voinko etsiä Dallas vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Dallas.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dallas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.