Autonvuokraus Kairo, Egypti

Haussa halpa vuokra-auto Kairo, Egypti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kairo, Egypti
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Kairo, Egypti
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kairo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kairo, Egypti
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

5,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

3,9

Value

2,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

3,9

Value

3,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kairo, Egypti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kairo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kairo

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kairo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Budget ja Hertz ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Kairo autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Kairo, Egypti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Kairo sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Budget ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kairo, Egypti?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kairo on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kairo taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kairo alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kairo?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Kairo, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 27 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Kairo niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Kairo ovat yleensä keskimäärin 30 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 17 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Kairo?

  Vuokraamolla Budget on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Kairo. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Kairo vuokraamosta Budget 86 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Kairo, Egypti kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Kairo sademäärä on 0 mm ja keskilämpötila 13 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Kairo parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kairo kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Kairo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kairo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Class Compact SUV.

 • Onko sää kaupungissa Kairo samanlainen kuin muualla Kairon kuvernoraatti alueella?

  Jos etsit Kairo vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kairon kuvernoraatti lämpötila on yleensä 13 °C ja sademäärä vastaavasti 0 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Kairo