Autonvuokraus Washington, District of Columbia

Haussa halpa vuokra-auto Washington, DC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Washington, DC, Yhdysvallat
26. tammikuu — 2. helmikuu
Sama palautus
Washington, DC, Yhdysvallat
ke 26/1
Keskipäivä
ke 2/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Washington, District of Columbia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

28 € - 102 €

Kaikki autotyypit

28 € - 102 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Washington, Yhdysvallat on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Washington, Yhdysvallat on syyskuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Washington. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Washington voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Washington Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Washington: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Washington, DC
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Value

8,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,8

Value

7,4
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

7,2

Value

7,4
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Value

7,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,8

Value

6,1
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,7

Value

5,9
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Washington, DC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Washington Dulles Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Washington

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Washington noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Washington. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Washington autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla Thrifty on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Washington, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 116 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 28 €/päivä paikassa Washington.

 • Peritäänkö Washington, DC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Washington sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Washington. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Washington helmikuu ajaksi?

  Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Washington kuukauden helmikuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. helmikuu ajan lämpötilat kohteessa Washington ovat keskimäärin 8 °C ja vettä tulee 89 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Washington maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Washington?

  6 toimipaikkaa löytyy kaupungista Washington, DC. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 49 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Washington, DC?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Washington on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Washington taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Washington alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Washington?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Washington, ja datamme mukaan Ford Fiesta on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 52 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Washington niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Ford Fiesta autonvuokraukset kaupungista Washington ovat yleensä keskimäärin 51 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 3 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Washington?

  Dollar on suosituin vuokraamo kaupungissa Washington, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Washington maksavat noin 64 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Dollar.

 • Millainen sää on kohteessa Washington, DC kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Washington on 2 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 71 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Washington.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Washington kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Washington. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Washington vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Washington samanlainen kuin muualla District of Columbia alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Washington road triplle alueelle District of Columbia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 2 °C ja sademäärän vastaavasti 71 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Washington