Autonvuokraukset kohteessa Washington, District of Columbia

Haussa halpa vuokra-auto Washington, District of Columbia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Washington, DC, Yhdysvallat
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Washington, DC, Yhdysvallat
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Washington, District of Columbia

Löydä kohteesta Washington juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

36 € - 97 €

Kaikki autotyypit

43 € - 120 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Washington, Yhdysvaltojen on 39 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Washington, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Washington. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Washington voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Washington, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Washington, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Washington. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Washington voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Washington autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Washington, District of Columbia

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,0

Value

9,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,3

Value

7,8

Enterprise

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,9

Value

7,6

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,7

Value

7,0

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,7

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,7

Value

5,9

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Free2Move

9 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Washington

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Washington

Suositut autotyypit

Economy, Full-size, Standard

Halvin vuokra-auto

44 €

Suosituin malli

Jeep Grand Cherokee
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Washington viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Full-size, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Washington on 44 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 49 €/pvä.
Kohteen Washington suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Jeep Grand Cherokee.

Vuokraa auto läheltä kohteen Washington suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Washington

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Washington - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Washington, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Washington löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 48,51/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Washington on 53,61/pvä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Washington sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Washington. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Washington kuukauden maaliskuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. maaliskuu ajan lämpötilat kohteessa Washington ovat keskimäärin 14 °C ja vettä tulee 79 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Washington maksaa keskimäärin 29 €/päivä.

Vuokraamolla Free2Move on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Washington 10 toimipaikalla.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Washington on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Washington taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Washington alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Kuukauden helmikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Washington on 4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 66 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Washington.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Washington road triplle alueelle District of Columbia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 66 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Washington


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Washington. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Washington helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Washington autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Washington momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Washington.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Washington.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.