Autonvuokraus Minneapolis, Minnesota

Haussa halpa vuokra-auto Minneapolis, MN? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Minneapolis, MN, Yhdysvallat
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Minneapolis, MN, Yhdysvallat
to 3/2
Keskipäivä
to 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Minneapolis: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Minneapolis, MN
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,1

Value

8,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,2

Value

7,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,2
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Value

5,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

4,8

Value

5,3

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Minneapolis, MN kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Minneapolis

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Minneapolis noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Minneapolis noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz, Enterprise ja Dollar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Minneapolis. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Minneapolis, MN autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Minneapolis sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Enterprise ja Dollar peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Minneapolis helmikuu ajaksi?

  Keskilämpötila kohteessa Minneapolis on 0 °C ja sademäärä noin 48 mm cm helmikuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Minneapolis matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Minneapolis lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Minneapolis maksaa keskimäärin 62 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Minneapolis, MN?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Minneapolis, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Minneapolis ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Minneapolis huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Minneapolis?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Elantra kaupungista Minneapolis, ja datamme mukaan Nissan Versa on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Elantra, hinnat ovat 52 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Elantra autonvuokraustarjousta kaupungista Minneapolis niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 € per päivä. Nissan Versa autonvuokraukset kaupungista Minneapolis ovat yleensä keskimäärin 48 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 12 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Minneapolis?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Minneapolis, niin Hertz on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Minneapolis vuokraamolta Hertz ovat keskimäärin 70 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Minneapolis, MN kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Minneapolis on −9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 23 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Minneapolis.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Minneapolis lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Minneapolis.

 • Onko sää kaupungissa Minneapolis samanlainen kuin muualla Minnesota alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Minneapolis ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Minnesota lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −9 °C ja mahdollinen sademäärä 23 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Minneapolis