Budget autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 129 €

Kaikki autotyypit

38 € - 154 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget Los Angeles, Kalifornia on toukokuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget Los Angeles on toukokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Los Angeles, Kalifornia on syyskuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 83 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Los Angeles on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget Los Angeles, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 85 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget Los Angeles on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Budget Los Angeles, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 83 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Budget Los Angeles on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Budget Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 82 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Budget Los Angeles on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

79 €/pvä

2 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

79 €/pvä

2 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

82 €/pvä

2 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,9

Value

4,9

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Los Angeles asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Budget vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Los Angeles keskimäärin 89 € per päivä kuukauden heinäkuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 82 € per päivä vuokraamolta Budget tänä vuodenaikana kaupungissa Los Angeles. 625 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Budget autonvuokrauksen hinta kuukaudenheinäkuu aikana kaupungissa Los Angeles.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Budget löytyy kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 9775 Airport Boulevard.

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Los Angeles. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Los Angeles toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 97 €/päivä, Maasturi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Budget kaupungissa Los Angeles heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Budget autonvuokraustarjouksia kaupungissa Los Angeles niinkin alhaiseen hintaan kuin 87 €/päivä, mikä on halvin Maasturi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

Vuokraamolla Budget on 13 toimipistettä kaupungissa Los Angeles. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Los Angeles sijaitsee osoitteessa 9775 Airport Boulevard. 67 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Los Angeles teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Budget vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Budget vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten San Francisco, San Diego ja San Jose

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten New York, Chicago, sekä Seattle