Avis autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 158 €

Kaikki autotyypit

55 € - 101 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 68 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 69 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 69 % alhaisempi kuin 78 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Los Angeles on elokuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on tammikuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 28 % alhaisempi kuin 81 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis Los Angeles on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on helmikuu hintojen ollessa 57 € per päivä keskimäärin. 57 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 98 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Avis Los Angeles on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 76 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 91 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

41 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

41 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Audi A3

Los Angeles Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,1

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

81 € per päivä Los Angeles on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Avis kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Avis vuokrahinnat ovat lähempänä 87 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 608 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on 9217 Airport Boulevard.


Avis vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten San Francisco, San Diego ja San Jose

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten New York ja Jacksonville

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.