Avis autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

28 € - 161 €

Kaikki autotyypit

54 € - 116 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 80 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on syyskuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 79 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Los Angeles on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Los Angeles on elokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 76 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis Los Angeles on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on joulukuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Avis Los Angeles on joulukuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Avis Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Avis Los Angeles on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

75 €/pvä

10 kesä - 24 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

76 €/pvä

10 kesä - 24 kesä
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,2

Value

5,9

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Los Angeles sijaitseva vuokraamo Avis on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Avis on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

76 € per päivä Los Angeles on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Avis kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Avis vuokrahinnat ovat lähempänä 97 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 679 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on 9217 Airport Boulevard.

Kyllä, voit peruuttaa Avis vuokra-autovarauksesi kaupungissa Los Angeles maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Avis selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Avis Los Angeles vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen Avis autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 94 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 76 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Korkeatasoinen on halvin Avis vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Los Angeles. Korkeatasoinen vuokraus vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 70 €/pvä (18 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 3 % käyttäjistämme valitsi Korkeatasoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles.

Vuokraamolla Avis on 14 toimipistettä kaupungissa Los Angeles. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Los Angeles sijaitsee osoitteessa 9217 Airport Boulevard. 49 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Los Angeles teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten San Francisco, San Diego ja San Jose

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Miami, Chicago, sekä Seattle