keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Ibiza

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ibiza

Ibiza, Ibiza, Espanja
4. joulukuu — 11. joulukuu
Ibiza, Ibiza, Espanja
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ibiza keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Ibiza, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Ibiza

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Ibizan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille keddy by Europcar kentällä Ibizan lentoasema lentokenttä (Ibiza Aeropuerto).

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Ibiza?

keddy by Europcar toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Ibiza. Suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Ibiza sijaitsee osoitteessa Ibiza Aeropuerto. Viimeisten 12 kuukauden aikana 82 % käyttäjistä, jotka hakivat keddy by Europcar vuokra-autoja kaupungissa Ibiza vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Ibiza Aeropuerto sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ibiza hinnat?

autoa Ibiza hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ibiza?

60 toimijaa on valittavissa autoa Ibiza marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ibiza?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ibiza. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ibiza?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Ibiza. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ibiza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.