Autonvuokraukset kohteessa Cape Canaveral, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Cape Canaveral, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cape Canaveral, FL, Yhdysvallat
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Cape Canaveral, FL, Yhdysvallat
pe 1/7
Keskipäivä
pe 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cape Canaveral autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cape Canaveral, Florida
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,6

Value

9,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,3

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,3

Value

6,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Cape Canaveral

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Cape Canaveral

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Economy

Halvin vuokra-auto

90 €

Suosituin malli

Chrysler Pacifica
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Cape Canaveral viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Cape Canaveral on 90 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 122 €/pvä.
Kohteen Cape Canaveral suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Chrysler Pacifica. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Minivan.

Vuokraa auto läheltä kohteen Cape Canaveral suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cape Canaveral

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Cape Canaveral - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cape Canaveral, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Cape Canaveral on halvinta, kun käytät vuokraamon Avis toimipistettä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 90 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 122 €/päivä.

Suurin osa kaupungissa Cape Canaveral sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Hertz ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

1 toimipaikka löytyy kaupungista Cape Canaveral, FL. Näistä Avis vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 122 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Kun ajat Cape Canaveral kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Cape Canaveral kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Cape Canaveral on 26 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 130 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Cape Canaveral.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Cape Canaveral road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 27 °C ja sademäärän vastaavasti 205,7 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Cape Canaveral

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Cape Canaveral

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Cape Canaveral


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Cape Canaveral on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Cape Canaveral, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Cape Canaveral ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Cape Canaveral.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Cape Canaveral.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Cape Canaveral vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.