Autonvuokraukset kohteessa Cape Canaveral, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Cape Canaveral, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cape Canaveral, FL, Yhdysvallat
3. joulukuu — 10. joulukuu
Cape Canaveral, FL, Yhdysvallat
su 3/12
Keskipäivä
su 10/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Cape Canaveral

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Cape Canaveral

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Cape Canaveral?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Cape Canaveral löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 56 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Cape Canaveral on 58 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Cape Canaveral?

Keskimääräiseen hintaan 77 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä), Toyota RAV4 vuokra-autot kaupungissa Cape Canaveral on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Chrysler Pacifica vuokraaminen kaupungissa Cape Canaveral keskimääräiseen hintaan 114 €/pvä (58 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Cape Canaveral autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Cape Canaveralissa on nopea keino vierailla erilaisissa nähtävyyksissä, kuten Manatee Sanctuary Park, US Air Force Space & Missile Museum, Jetty Zoo ja Brevard Zoo kohteissa. Orlandon lentokentän ja Daytona Beachin lentokentän lähellä on Kennedy Space Center, jossa voit vierailla tutustuaksesi "rakettitieteeseen". Jos olet uusi kaupungissa, kannattaa Cape Canaveralin vuokra-autoilla ajaa Astronaut Boulevardia pitkin, joka vie sinut kolmen suuren tien risteykseen, Atlantic Avenuelle, George King Boulevardille ja Central Boulevardille, josta voit poiketa muille pienille teille. Cape Canaveralin vuokra-autot ovat ihanteellinen kulkuneuvo kaupunkiin ja sen ulkopuolelle suuntautuviin retkiin ja seikkailuihin asfaltoiduilla ja sorateillä. Jos haluat lähteä risteilylle vesille, sinun on hyödynnettävä Port Canaveralin risteilyterminaalien jokaisen pysäköintipaikan tarjoamat pysäköintipaikat. Onneksi autonvuokraus on helppoa missä tahansa Cape Canaveralin noin kahdeksasta autovuokraamosta.

Kannattaako auto vuokrata Cape Canaveralissa?

Sataman terminaalien vieressä olevien vapaiden pysäköintipaikkojen ansiosta et joudu hankaluuksiin. Koska terminaaleissa puretaan ja lastataan säännöllisesti matkatavaroita, liikenne voi olla siellä vilkasta. Muilla teillä on harvoin odotettavissa liikennettä, mutta jos liikennettä tulee yllättäen, käytä vaihtoehtoisia teitä, kuten I-95:tä, Port Canaveral Cruise -risteilylle saapumiseen ja sieltä poistumiseen. Koska rajanaapurikaupungit, kuten Melbourne ja Palm Bay, ovat lähellä, autonvuokraus Cape Canaveralissa on edullinen tapa matkustaa rajojen yli. Voit esimerkiksi ajaa Palm Bayhin ja tutustua sellaisiin kohteisiin kuin Valkaria Gardens ja Turkey Creek Sanctuary. Kaupunki on pienen kokonsa ja sitä ympäröivien vesielementtien ansiosta melko helposti käveltävissä. Voit kävellä Port Canaveral Lane -väylällä ja nähdä delfiinejä läheltä ja kiertää läheisessä Exploration Towerissa. Muut kohteet ovat autoriippuvaisia, joten voit valita halvan autonvuokrauksen Cape Canaveralissa ja liikkua mukavasti esimerkiksi Banana River Aquatic Preserven kaltaisissa kohteissa.

Mitä liikenteeseen liittyviä lakeja minun pitäisi pitää mielessä ajaessani Cape Canaveralissa?

Välttääksesi oikeudelliset ongelmat on tärkeää pitää mielessä seuraavat lait. Alle nelivuotiaan lapsen on oltava turvaistuimessa - voit pyytää istuinta Cape Canaveralin autovuokraamoista. On myös tärkeää laittaa ajovalot päälle aina tiellä ollessasi. Koska teiden nopeusrajoitukset vaihtelevat, tarkista aina tien oikealla puolella näkyvä ilmoitettu nopeusrajoitus. Ellei merkissä ole muuta rajoitusta, voit laillisesti kääntyä oikealle punaisen valon kohdalla. Lisäksi et voi laillisesti ajaa mitään autoa, kuten sähkö- tai luksusautoa Cape Canaveralissa iästäsi riippuen. Autovuokraamosi pitäisi pystyä opastamaan sinut ikääsi sopivasta autosta. Pidä iästäsi riippuen mielessäsi laillinen veren alkoholipitoisuuden raja. Ajankohtaiset päivitykset saat tarkistamalla Cape Canaveralin moottoriajoneuvo-osastolta viimeaikaiset lakimuutokset.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Cape Canaveralissa, jos olen vierailemassa toisesta maasta?

Englanninkielisestä maasta tulevana matkailijana tarvitset vain passin ja ajokortin, jotta voit vuokrata auton ja ajaa laillisesti Cape Canaveralissa. Sen sijaan, jos olet muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinulla on parasta olla kansainvälinen ajokortti (IDP). Muiden kuin Yhdysvaltojen kansalaisten osalta voimassa oleva passi ja voimassa oleva pysyvä oleskelukortti ovat välttämättömiä pysyvän ajokortin saamiseksi. Sen sijaan kaupungin paikalliset tarvitsevat Floridan ajokortin saamiseksi kaksi seuraavista: alkuperäinen syntymätodistus, voimassa oleva passi, kansalaisuustodistus tai todistus kansalaisuuden myöntämisestä.


0

Cape Canaveral autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cape Canaveral, Florida

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,5

Value

9,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

9,3

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,8

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,4

Value

8,0

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,6

Value

6,8

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,4

Value

6,5

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,0

Value

4,5

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Cape Canaveral

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Cape Canaveral

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Compact

Halvin vuokra-auto

56 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Cape Canaveral viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Cape Canaveral on 56 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 58 €/pvä.
Kohteen Cape Canaveral suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Chrysler Pacifica.

Vuokraa auto läheltä kohteen Cape Canaveral suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cape Canaveral

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Cape Canaveral - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cape Canaveral, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Cape Canaveral, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Cape Canaveral sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Budget ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Cape Canaveral, Florida?

Kun ajat Cape Canaveral kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Cape Canaveral kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Pathfinder vuokra-autoja kaupungissa Cape Canaveral?

Millainen sää on kohteessa Cape Canaveral, FL kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Cape Canaveral on 19 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Cape Canaveral.

Onko sää kaupungissa Cape Canaveral samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Cape Canaveral road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden marraskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 70,3 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cape Canaveral hinnat?

autoa Cape Canaveral hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cape Canaveral?

marraskuuta 2023 alkaen 14 toimijaa on valittavissa autoa Cape Canaveral osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cape Canaveral?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Cape Canaveral. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cape Canaveral?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Cape Canaveral. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Cape Canaveral?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Cape Canaveral on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Cape Canaveral?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Cape Canaveral, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Cape Canaveral, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Cape Canaveral ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Cape Canaveral momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Cape Canaveral.

Löytyykö kohteesta Cape Canaveral autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Cape Canaveral.

Voinko etsiä Cape Canaveral vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Cape Canaveral vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cape Canaveral

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.