Autonvuokraus El Calafate, Argentiina

Haussa halpa vuokra-auto El Calafate, Argentiina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

El Calafate, Argentiina
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
El Calafate, Argentiina
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo El Calafate: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot El Calafate, Argentiina
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,5

Value

5,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin El Calafate, Argentiina kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä El Calafate lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus El Calafate

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa El Calafate noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Avis ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa El Calafate COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa El Calafate. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö El Calafate, Argentiina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa El Calafate on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin El Calafate suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, Avis ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa El Calafate, Argentiina?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa El Calafate on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa El Calafate ovat yleensä 110 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa El Calafate?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa El Calafate.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 €/pvä kaupungissa El Calafate, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 76 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa El Calafate on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 90 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 43 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa El Calafate, Argentiina kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa El Calafate kuukauden tammikuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 6 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa El Calafate kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa El Calafate. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista El Calafate vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Ka.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Argentiina

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Mendoza, Salta ja Buenos Aires eri puolilla Argentiina

Aloita matkan suunnittelu - El Calafate