Autonvuokraus Metz, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Metz, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Metz, Moselle, Ranska
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Metz, Moselle, Ranska
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Metz: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Metz, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Metz, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Strasbourg Entzheim lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Metz

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Metz noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Metz noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Enterprise. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Metz. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Metz, Ranska?

  Kun ajat Metz kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Metz kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Metz?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Metz.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä kaupungissa Metz, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 42 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Metz on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 41 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 15 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz G-Class vuokra-autoja kaupungissa Metz?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz G-Class kaupungissa Metz, niin Sixt on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Mercedes-Benz G-Class vuokra-autot kaupungissa Metz vuokraamolta Sixt ovat keskimäärin 107 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Metz, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Metz sademäärä on 64 mm ja keskilämpötila 2 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Metz parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Metz kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Metz autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Metz vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Class Mini Car tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Metz samanlainen kuin muualla Grand Est alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Metz ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Grand Est lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 36,7 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Metz