Hertz autonvuokraukset kaupungista Firenze

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Firenze

Firenze, TO, Italia
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Firenze, TO, Italia
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Firenze Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Firenze, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,6

Value

6,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Firenze

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Firenze sijaitseva vuokraamo Hertz on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Hertz on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Firenze Peretola lentokenttä:
A Vespucci Airport.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Firenze maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Hertz jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Firenze kesäkuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 40 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 37 € per päivä. Otathan huomioon, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräisellä 40 €/päivä hinnallaan Maasturi on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa Firenze (3 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 38 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa Firenze valitsivat Maasturi säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Firenze löytyy Hertz vuokraamolta 4 toimipistettä. Via Borgo Ognissanti 137r on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Firenze tekivät sen osoitteessa Via Borgo Ognissanti 137r sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano, Venetsia, sekä Bergamo

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Firenze

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Firenze autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia