Leasys Rent autonvuokraukset kaupungista Firenze

Etsi ja vertaa hyviä Leasys Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Firenze

Firenze, TO, Italia
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Firenze, TO, Italia
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Leasys Rent vuokra-autotarjoukset Firenze, Toscana

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

33 € - 122 €

Kaikki autotyypit

40 € - 122 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Leasys Rent Firenze, Toscana on lokakuu hintojen ollessa 33 € per päivä keskimäärin. 33 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 71 € kuin keskimääräinen vuosihinta Leasys Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Firenze. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Leasys Rent Firenze on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Leasys Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Firenze Leasys Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Leasys Rent vuokra-autojen sijainneista Firenze, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Leasys Rent

4 sijaintia

Tietoja Leasys Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Firenze

Vuokraamolla Leasys Rent on 1 toimipaikkakentällä Firenze Peretola lentokenttä. Vuokraamo Leasys Rent löytyy osoitteesta Florence airport.

Tietojemme mukaan Pienikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Leasys Rent Firenze vierailun yhteydessä huhtikuu aikana. Perustuen Leasys Rent autonvuokrauksen hintoihin huhtikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Pienikokoinen ajoneuvoille 39 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 32 €/päivä edellisen huhtikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.


Leasys Rent autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Firenze

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Leasys Rent? Vertaile muiden suosittujen Firenze autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia
Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.