Autonvuokraukset kohteessa Desenzano del Garda, Lombardy

Haussa halpa vuokra-auto Desenzano del Garda, Lombardy? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Desenzano del Garda, Brescia, Italia
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Desenzano del Garda, Brescia, Italia
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Desenzano del Garda, Lombardy

Löydä kohteesta Desenzano del Garda juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

36 € - 87 €

Kaikki autotyypit

36 € - 95 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Desenzano del Garda, Italian on 32 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Desenzano del Garda, Italian on lokakuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Desenzano del Garda. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Desenzano del Garda voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Desenzano del Garda autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Desenzano del Garda, Lombardy

keddy by Europcar

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

DRIVALIA

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Eurocar Rent a Car

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Desenzano del Garda

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Desenzano del Garda

Halvin vuokra-auto

94 €

Suosituin malli

Fiat Panda
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Desenzano del Garda on 94 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 98 €/pvä.
Kohteen Desenzano del Garda suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat Panda. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Citroen C1.

Vuokraa auto läheltä kohteen Desenzano del Garda suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Desenzano del Garda

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Desenzano del Garda - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Desenzano del Garda, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Desenzano del Garda löytyvät yleensä Budget kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBudget, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 27,09/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Desenzano del Garda on 27,09/pvä.

Kun ajat Desenzano del Garda kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Desenzano del Garda kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Jos etsit Desenzano del Garda vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Lombardy lämpötila on yleensä 4 °C ja sademäärä vastaavasti 58,7 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Desenzano del Garda

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Desenzano del Garda

Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Desenzano del Garda


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Desenzano del Garda käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Desenzano del Garda suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Desenzano del Garda autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Desenzano del Garda momondo-sivustolla.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Desenzano del Garda.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Desenzano del Garda autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.