Autonvuokraus Phoenix, Arizona

Haussa halpa vuokra-auto Phoenix, AZ? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Phoenix, AZ, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Phoenix, AZ, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Phoenix: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Phoenix, AZ
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,5

Value

8,3
16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Value

6,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,7
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

6,1

Value

6,2
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,8

Value

5,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,2

Value

5,5

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Phoenix, AZ kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Phoenix

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Phoenix noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Phoenix. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Phoenix autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Phoenix autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Alamo vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Phoenix. Keskimääräisillä 43 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Alamo on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

 • Peritäänkö Phoenix, AZ autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Phoenix olevat suositut autovuokraamot, kuten Fox, Alamo ja Enterprise tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Phoenix, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Phoenix?

  National autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Phoenix, AZ. Sen 1 toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 36 € vuokratessasi auton kaupungissa Phoenix, AZ.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Phoenix, AZ?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Phoenix huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Phoenix taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Phoenix rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Phoenix?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Escape kaupungista Phoenix, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Escape, hinnat ovat 51 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Escape autonvuokraustarjousta kaupungista Phoenix niinkin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Phoenix ovat yleensä keskimäärin 47 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 13 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz C-Class vuokra-autoja kaupungissa Phoenix?

  Sixt on suosituin vuokraamo kaupungissa Phoenix, jolla on tarjolla Mercedes-Benz C-Class vuokra-autoja. Mercedes-Benz C-Class vuokra-autot kaupungissa Phoenix maksavat noin 77 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Sixt.

 • Millainen sää on kohteessa Phoenix, AZ kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Phoenix on 14 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 23 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Phoenix.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Phoenix kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Phoenix. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Phoenix vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Class Minivan tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Phoenix samanlainen kuin muualla Arizona alueella?

  Ilmasto alueella Arizona kuukauden tammikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 23 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Phoenix lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Phoenix lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Phoenix

Aloita matkan suunnittelu - Phoenix