Hotellit Tromssa, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  28 Tromssa, Norjan

Tromssa, Norja
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Tromssa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Tromssa
Hinta
€27
€153
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Tromssa


Milloin varata hotelli kohteesta Tromssa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Tromssa
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkisyyskuukallein aika yöpyä
35 %odotettu hintojen lasku
26 %odotettu hinnannousu

Hinta

85 € - 177 €

Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
163 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
92 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Tromssa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Tromssa

Halvin hotellihinta

27 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Sjursnes Fjordferie

Hotellit lähellä lentokenttää

64

Keskimääräinen oleskelun kesto

4 päivää
Halvin hinta huoneelle Tromssa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 27 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Tromso Activities Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Sjursnes Fjordferie, suosituimmasta viiden tähden hotellista Tromssa.
Tromssa löytyy 64 hotellia lähellä Tromssan lentoasema. Norwagon - CamperVan for the adventurous on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 4 päivää majoittuessaan hotelleihin Tromssa. Keskimääräinen majoitushinta 4 päiväksi Tromssa viime viikolla on 460 €.

Tromssa matkavinkit

Vaikka Tromssa on pienehkö kaupunki, sen hyvä sijainti Jäämeren läheisyydessä tuo kaupunkiin paljon matkailijoita. Myös hotellitarjontaa on siis melko reilusti. Hotellit Tromssassa ovat pääasiassa noin 3–4 tähden hotelleja, ja laadukkaan sekä siistin majapaikan löytäminen ei olekaan kaupungissa hankalaa. Mikä tahansa hotelli on normaalisti hyvä valinta, ja majapaikan voi varata pienessä kaupungissa lähestulkoon miltä alueelta tahansa. Mikäli matkabudjetti on tiukka, kannattaa hotellin etsintä aloittaa hyvissä ajoin. Vertaile hintoja ja palveluita esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja jos sopiva majoituspaikka osuu kohdalle, lyö hotellivaraus lukkoon ajoissa. Esimerkiksi joulukuu on Tromssan alueella vilkasta matkailukautta, joten joulun seudulle sopiva hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli haluat majoittua esimerkiksi mahdollisimman lähellä rantaa, voit hahmottaa kohteiden välimatkoja helpoiten netissä kartan avulla, johon pääsee käsiksi myös momondon hotellihakusivulta.

Loman viettäminen halpaan hintaan Tromssassa ei ole aina helppoa, sijaitseehan kaupunki Norjassa, yhdessä Euroopan kalleimmista maista. Kohtuuhintainen loma Tromssassa ei kuitenkaan ole mahdoton ajatus, ja tärkeintä on löytää kaupungista edullinen majapaikka. Tutki etenkin majataloja hieman keskustan ulkopuolella ja etsi myös hyviä hotellitarjouksia. Tarjouskampanjoita voi olla tarjolla etenkin lomasesonkien ajaksi. Ota huomioon myös leirintäalueet ja mökkimajoitus. Esimerkiksi kevät ja alkuvuosi ovat normaalisti suhteellisen edullisia vuodenaikoja matkustaa norjalaiskaupungissa niin majoitusten kuin muidenkin matkailupalveluiden hintojen puolesta. Tromssaa ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuuksia hienoihin elämyksiin aivan ilmaiseksi, ja esimerkiksi talviaikaan revontulien ihaileminen ei maksa matkailijoille mitään. Myös idyllisen kaupungin katuja ja arkkitehtuuria kannattaa tutkia rauhassa. Polar Park -eläinpuistoon on vapaa pääsy.

Tromssan keskustassa ja meren läheisyydessä on helppo liikkua kävellen, ja kaupungin sisällä liikennöivät myös paikallisliikenteen bussit, joihin liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Monet Tromssan seutuun tarkemmin tutustuvat vuokraavat käyttöönsä auton, ja myös kaukoliikenteen bussiyhteyksiä on tarjolla esimerkiksi Osloon.

Käytännössä kaikki hotellit Tromssassa vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Rauhallinen ja kaunis Tromssa on erinomainen kohde myös lapsiperheille. Napapiirin pohjoispuolella mahdollisuudet esimerkiksi mäenlaskuun ja muihin talviurheilulajeihin ovat hyvät. Talvisin alue tarjoaa myös ajeluita esimerkiksi huskyjen tai porojen vetämässä reessä, ja matkan kohokohta on lapsillekin usein revontulien näkeminen. Valoisaan kesäaikaan alue taas kutsuu retkeilemään. Myös Polar Park -eläinpuisto on lapsille mielenkiintoinen kokemus.

Norjassa ei yleensä jätetä tippiä ravintoloissa.

Tromssa on todella turvallinen matkakohde, ja kaupungissa on tarpeen vain normaali varovaisuus.

Adapteria ei tarvita, sillä pistorasiat ovat Norjassa samanlaisia kuin Suomessakin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Tromssa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Tromssa hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 92 €

Keskinkertainen 104 €

Kallein 109 €

Etsi 3-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tromssa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tromssa

Hotellit kaupungissa Tromssa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Tromssa hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Tromssa

Reilun 70 000 asukkaan Tromssan kaupunki sijaitsee saarella Jäämeren tuntumassa, ja tämän Napapiirin pohjoisella puolella sijaitsevan kaupungin hotelleista monet ovatkin aivan lähellä rantaa. Suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin keskustassa, ja hotellit Tromssassa ovat pääosin keskihintaisia kolmen tähden hotelleja tai hieman laadukkaampia noin neljän tähden hotelleja. Merenranta ja satama-aluetta ympäröivä kaupunginosa ovat idyllisen arkkitehtuurinsa ja hienojen merimaisemiensa ansiosta yksi Tromssan parhaista alueista yöpyä.

Hostelleja tai budjettiluokan majoituksia Tromssa tarjoaa vähänlaisesti, mutta matkustajien onneksi hotellien hintataso on kaiken kaikkiaan etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella edullisempi kuin esimerkiksi Oslossa. Budjettimatkailijoiden ja reppureissaajien kannattaa etsiä majoitusta majataloista ja bed & breakfast -tyyppisistä paikoista keskustan ulkopuolelta. Yleensä kaikki majoituspaikat sijaitsevat melko lähellä keskustaa, sillä noin 65 000 asukkaan kaupunki on varsin kompaktin kokoinen.

Lapsiperheille Tromssasta voi suositella mitä aluetta tahansa, sillä Tromssa on rauhallinen ja idyllinen pieni kaupunki. Kattavia hotellipalveluja kuten buffet-aamiaisia ja kylpyammeita kaipaavien kannattaa tutustua etenkin ydinkeskustan suurimpiin hotelleihin. Esimerkiksi uima-altaita tai spa-palveluja alueen hotelleista ei ole helppo löytää.

Juna-asemaa Tromssassa ei ole, mutta Tromssan lentoasema on vilkkaasti liikennöity, ja bussiyhteyksiäkin kaupungista on muualle Norjaan sekä Suomenkin puolelle. Mikäli haluat yöpaikan lentokentän läheltä, mikä tahansa alue saarella on hyvä vaihtoehto, sillä keskustastakin lentokentälle on vain noin kymmenen minuutin automatka.


Lue lisää nähtävyyksistä: Tromssa

Jäämeren portiksi kutsuttu Tromssa on yksi Norjan tunnetuimpia matkailukaupunkeja, ja suurin osa turisteista suuntaa Tromssaan alueen luonnon takia. Jäämeren läheisyys, revontulet, arktinen talvi, valoisat kesäyöt, vuonojen komistamat maisemat – luonnon ystävällä on lukuisia syitä matkustaa idylliseen Tromssaan. Alue on suomalaisille helppo matkakohde, sillä Norja on Suomen tavoin Pohjoismaa, eikä matka Norjan Napapiirin pohjoispuolelle ole Suomesta pitkä. Tromssalla on oma lentokenttänsä, mutta Suomen pohjoisosista alueelle on mahdollista matkata kätevästi myös linja-autolla.

Värikäs Tromssa satama-alueineen on tunnettu värikkäästä puutaloarkkitehtuuristaan ja idyllisestä ilmeestään, ja vaikka Tromssa on ennen kaikkea talvikohde, myös kesäisin eläväinen kaupunki kutsuu tutustumaan. Toki myös kesän yöttömät yöt ja patikkapolut ovat monille matkailijoille suurin vetonaula kaupungissa. Kesäkausi antaa kaupungin tuntumassa mahdollisuuden myös esimerkiksi maastopyöräilyyn ja kalastamiseen.

Tromssan suurimpiin nähtävyyksiin kuuluu Ishavskatedralen-kirkko, Arktinen katedraali, jonka arkkitehtuuria on inspiroinut alueen pohjoinen luonto. Norjan saamelaisten kulttuuriin on puolestaan mahdollista tutustua paikallisilla porotiloilla ja Tromsø University Museum -museossa, jossa on vaihtuvien näyttelyiden lisäksi pysyvä saamelaisnäyttely.

Yksi Tromssassa vierailevien unohtumattomimmista kokemuksista voi olla valasretki kaupunkia ympäröiville merialueille, ja retkiä järjestetään niin kesäisin kuin talvisinkin. Alueella voi nähdä useita eri valaslajeja sekä lukemattomia eri lintulajeja, esimerkiksi lunneja. Poro- ja husky-safareilla Tromssan lähialueen luontoon voi tutustua myös läheltä. Myös golffarit viihtyvät kaupungissa, sillä kaupungin tuntumasta löytyy maailman pohjoisin 18-reikäinen golfkenttä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Tromssa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Tromssa

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Tromssa on 4 yötä.

Hotellien hintoihin kohteessa Tromssa vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 169 € yöltä.

toukokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Tromssa voivat olla jopa 36 % edullisempia kuin sesonkina.

sunnuntai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Tromssa ja maanantai on kallein.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Tromssa maksavat noin 89 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 80 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Tromssa.

Kun keskilämpötila on 11 °C ja sademäärä on melko alhainen (79 mm), elokuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Tromssa.

Kyllä, kaupungista Tromssa löytyy 103 loma-asuntoa. Käyttäjätietojemme mukaan Tromsø Lodge & Camping on suosituin Tromssa loma-asunto. Etsi loma-asuntoja kaupungista Tromssa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Tromssa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Tromssa
Arctic Rooms Hage

Arctic Rooms Hage

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

6,1
78 €
Sjotun Brygge

Sjotun Brygge

Sjotunvegen 481, Tromsø, Troms, Norway

132 €
Pingvinhotellet Unn Tromsø

Pingvinhotellet Unn Tromsø

Hansine Hansens Veg 67, Tromsø, Troms, Norway

7,9
110 €
Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Leirstrandvegen 1557, Tromsø, Troms, Norway

9,1
136 €
Tromsø City Apartments

Tromsø City Apartments

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

9,7
110 €

Norwagon - CamperVan for the adventurous

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

131 €
Nordic Host - The Getaway

Nordic Host - The Getaway

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

132 €

Studio1

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

7,9
92 €
Arctic Rooms Aurora

Arctic Rooms Aurora

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

126 €
Arctic Rooms Rektor

Arctic Rooms Rektor

Rektor Horstsgate 15, Tromsø, Troms, Norway

6,8
66 €

Luxury Penthouse apartment best location with parking Tromso

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

382 €

One bedroom apartment 65m2 near Hospital and University

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

8,9
106 €

Steam Pier

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

8,3
79 €
Enter Tromsø Luxury Apartments

Enter Tromsø Luxury Apartments

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

8,2
125 €

Centre Tromsø

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

8,8
108 €

Ta Storgata City Apartments

106 Storgata, Tromsø, Troms, Norway

8,7
128 €

2 Roms leilighet i nærheten av Tromsø sentrum.

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

8,8
185 €
Sea View City Apartment

Sea View City Apartment

Tromssa, Tromssan lääni, Norja

7,8
182 €

Sydspissen Hotel

Strandveien 166, Tromsø, Troms, Norway

83 €

Aloita matkan suunnittelu - Tromssa


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Tromssa tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Tromssa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.