Hotellit Tromssa, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  31 Tromssa, Norjan

Tromssa, Norja
25. marraskuu — 26. marraskuu2
su 26/11
to 30/11

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Tromssa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Tromssa
Hinta
€94
€210
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Tromssa


Milloin varata hotelli kohteesta Tromssa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Tromssa
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihelmikuukallein aika yöpyä
51 %odotettu hintojen lasku
43 %odotettu hinnannousu

Hinta

61 € - 218 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
83 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
170 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Tromssa on: 1-2 tähteä, 71 päivää ennen. 3 tähteä, 59 päivää ennen. 4-5 tähteä, 68 päivää ennen.

1-2 tähteä

52 € - 252 €

3 tähteä

66 € - 266 €

4-5 tähteä

128 € - 1541 €


Hyödyllisiä tärppejä Tromssa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Tromssa

Halvin hotellihinta

34 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Sjursnes Fjordferie

Hotellit lähellä lentokenttää

370
Halvin hinta huoneelle Tromssa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 34 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Beijing home.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Sjursnes Fjordferie, suosituimmasta viiden tähden hotellista Tromssa.
Tromssa löytyy 370 hotellia lähellä Tromssan lentoasema. Norwagon - CamperVan for the adventurous on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tromssa matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Tromssassa?

Vaikka Tromssa on pienehkö kaupunki, sen hyvä sijainti Jäämeren läheisyydessä tuo kaupunkiin paljon matkailijoita. Myös hotellitarjontaa on siis melko reilusti. Hotellit Tromssassa ovat pääasiassa noin 3–4 tähden hotelleja, ja laadukkaan sekä siistin majapaikan löytäminen ei olekaan kaupungissa hankalaa. Mikä tahansa hotelli on normaalisti hyvä valinta, ja majapaikan voi varata pienessä kaupungissa lähestulkoon miltä alueelta tahansa. Mikäli matkabudjetti on tiukka, kannattaa hotellin etsintä aloittaa hyvissä ajoin. Vertaile hintoja ja palveluita esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja jos sopiva majoituspaikka osuu kohdalle, lyö hotellivaraus lukkoon ajoissa. Esimerkiksi joulukuu on Tromssan alueella vilkasta matkailukautta, joten joulun seudulle sopiva hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli haluat majoittua esimerkiksi mahdollisimman lähellä rantaa, voit hahmottaa kohteiden välimatkoja helpoiten netissä kartan avulla, johon pääsee käsiksi myös momondon hotellihakusivulta.

Miten viettää edullinen loma Tromssassa?

Loman viettäminen halpaan hintaan Tromssassa ei ole aina helppoa, sijaitseehan kaupunki Norjassa, yhdessä Euroopan kalleimmista maista. Kohtuuhintainen loma Tromssassa ei kuitenkaan ole mahdoton ajatus, ja tärkeintä on löytää kaupungista edullinen majapaikka. Tutki etenkin majataloja hieman keskustan ulkopuolella ja etsi myös hyviä hotellitarjouksia. Tarjouskampanjoita voi olla tarjolla etenkin lomasesonkien ajaksi. Ota huomioon myös leirintäalueet ja mökkimajoitus. Esimerkiksi kevät ja alkuvuosi ovat normaalisti suhteellisen edullisia vuodenaikoja matkustaa norjalaiskaupungissa niin majoitusten kuin muidenkin matkailupalveluiden hintojen puolesta. Tromssaa ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuuksia hienoihin elämyksiin aivan ilmaiseksi, ja esimerkiksi talviaikaan revontulien ihaileminen ei maksa matkailijoille mitään. Myös idyllisen kaupungin katuja ja arkkitehtuuria kannattaa tutkia rauhassa. Polar Park -eläinpuistoon on vapaa pääsy.

Liikkuminen Tromssassa?

Tromssan keskustassa ja meren läheisyydessä on helppo liikkua kävellen, ja kaupungin sisällä liikennöivät myös paikallisliikenteen bussit, joihin liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Monet Tromssan seutuun tarkemmin tutustuvat vuokraavat käyttöönsä auton, ja myös kaukoliikenteen bussiyhteyksiä on tarjolla esimerkiksi Osloon.

Voiko hotellin varata Tromssassa ilman luottokorttia?

Käytännössä kaikki hotellit Tromssassa vaativat luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi.

Mitä tehdä Tromssassa lasten kanssa?

Rauhallinen ja kaunis Tromssa on erinomainen kohde myös lapsiperheille. Napapiirin pohjoispuolella mahdollisuudet esimerkiksi mäenlaskuun ja muihin talviurheilulajeihin ovat hyvät. Talvisin alue tarjoaa myös ajeluita esimerkiksi huskyjen tai porojen vetämässä reessä, ja matkan kohokohta on lapsillekin usein revontulien näkeminen. Valoisaan kesäaikaan alue taas kutsuu retkeilemään. Myös Polar Park -eläinpuisto on lapsille mielenkiintoinen kokemus.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tromssassa?

Norjassa ei yleensä jätetä tippiä ravintoloissa.

Onko Tromssassa turvallista?

Tromssa on todella turvallinen matkakohde, ja kaupungissa on tarpeen vain normaali varovaisuus.

Tarvitaanko Tromssassa adapteria?

Adapteria ei tarvita, sillä pistorasiat ovat Norjassa samanlaisia kuin Suomessakin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Tromssa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Tromssa hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tromssa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tromssa

Hotellit kaupungissa Tromssa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Tromssa hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Tromssa

Reilun 70 000 asukkaan Tromssan kaupunki sijaitsee saarella Jäämeren tuntumassa, ja tämän Napapiirin pohjoisella puolella sijaitsevan kaupungin hotelleista monet ovatkin aivan lähellä rantaa. Suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin keskustassa, ja hotellit Tromssassa ovat pääosin keskihintaisia kolmen tähden hotelleja tai hieman laadukkaampia noin neljän tähden hotelleja. Merenranta ja satama-aluetta ympäröivä kaupunginosa ovat idyllisen arkkitehtuurinsa ja hienojen merimaisemiensa ansiosta yksi Tromssan parhaista alueista yöpyä.

Hostelleja tai budjettiluokan majoituksia Tromssa tarjoaa vähänlaisesti, mutta matkustajien onneksi hotellien hintataso on kaiken kaikkiaan etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella edullisempi kuin esimerkiksi Oslossa. Budjettimatkailijoiden ja reppureissaajien kannattaa etsiä majoitusta majataloista ja bed & breakfast -tyyppisistä paikoista keskustan ulkopuolelta. Yleensä kaikki majoituspaikat sijaitsevat melko lähellä keskustaa, sillä noin 65 000 asukkaan kaupunki on varsin kompaktin kokoinen.

Lapsiperheille Tromssasta voi suositella mitä aluetta tahansa, sillä Tromssa on rauhallinen ja idyllinen pieni kaupunki. Kattavia hotellipalveluja kuten buffet-aamiaisia ja kylpyammeita kaipaavien kannattaa tutustua etenkin ydinkeskustan suurimpiin hotelleihin. Esimerkiksi uima-altaita tai spa-palveluja alueen hotelleista ei ole helppo löytää.

Juna-asemaa Tromssassa ei ole, mutta Tromssan lentoasema on vilkkaasti liikennöity, ja bussiyhteyksiäkin kaupungista on muualle Norjaan sekä Suomenkin puolelle. Mikäli haluat yöpaikan lentokentän läheltä, mikä tahansa alue saarella on hyvä vaihtoehto, sillä keskustastakin lentokentälle on vain noin kymmenen minuutin automatka.


Lue lisää nähtävyyksistä: Tromssa

Jäämeren portiksi kutsuttu Tromssa on yksi Norjan tunnetuimpia matkailukaupunkeja, ja suurin osa turisteista suuntaa Tromssaan alueen luonnon takia. Jäämeren läheisyys, revontulet, arktinen talvi, valoisat kesäyöt, vuonojen komistamat maisemat – luonnon ystävällä on lukuisia syitä matkustaa idylliseen Tromssaan. Alue on suomalaisille helppo matkakohde, sillä Norja on Suomen tavoin Pohjoismaa, eikä matka Norjan Napapiirin pohjoispuolelle ole Suomesta pitkä. Tromssalla on oma lentokenttänsä, mutta Suomen pohjoisosista alueelle on mahdollista matkata kätevästi myös linja-autolla.

Värikäs Tromssa satama-alueineen on tunnettu värikkäästä puutaloarkkitehtuuristaan ja idyllisestä ilmeestään, ja vaikka Tromssa on ennen kaikkea talvikohde, myös kesäisin eläväinen kaupunki kutsuu tutustumaan. Toki myös kesän yöttömät yöt ja patikkapolut ovat monille matkailijoille suurin vetonaula kaupungissa. Kesäkausi antaa kaupungin tuntumassa mahdollisuuden myös esimerkiksi maastopyöräilyyn ja kalastamiseen.

Tromssan suurimpiin nähtävyyksiin kuuluu Ishavskatedralen-kirkko, Arktinen katedraali, jonka arkkitehtuuria on inspiroinut alueen pohjoinen luonto. Norjan saamelaisten kulttuuriin on puolestaan mahdollista tutustua paikallisilla porotiloilla ja Tromsø University Museum -museossa, jossa on vaihtuvien näyttelyiden lisäksi pysyvä saamelaisnäyttely.

Yksi Tromssassa vierailevien unohtumattomimmista kokemuksista voi olla valasretki kaupunkia ympäröiville merialueille, ja retkiä järjestetään niin kesäisin kuin talvisinkin. Alueella voi nähdä useita eri valaslajeja sekä lukemattomia eri lintulajeja, esimerkiksi lunneja. Poro- ja husky-safareilla Tromssan lähialueen luontoon voi tutustua myös läheltä. Myös golffarit viihtyvät kaupungissa, sillä kaupungin tuntumasta löytyy maailman pohjoisin 18-reikäinen golfkenttä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Tromssa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Tromssa

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Tromssa?

Hotellien hintoihin kohteessa Tromssa vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 120 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Tromssa?

toukokuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Tromssa voivat olla jopa 52 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Tromssa?

torstai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Tromssa ja perjantai on kallein.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Tromssa?

Luksushotellin hinta kohteessa Tromssa on yleensä 193 € yöltä henkeä kohti. Keskimääräinen normaali hotellien hinta kohteessa Tromssa on lähempänä 120 € yöltä henkeä kohti, mikä tarkoittaa 48 % % eroa normaalitasoisen ja luksusyöpymisen välillä.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden marraskuu aikana kohteen Tromssa sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Tromssa kuukauden marraskuu aikana, on sinun hyvä huomioida se, että −1 °C keskimääräisen lämpötilan ja 105 mm odotetun sademäärän vuoksi tiettyihin nähtävyyksiin tutustuminen ja eri aktiviteetit sopivat näihin sääolosuhteisiin paremmin.

Löytyykö kaupungista Tromssa loma-asuntoja?

Kyllä, kaupungista Tromssa löytyy 232 loma-asuntoa. Käyttäjätietojemme mukaan Tromsø Lodge & Camping on suosituin Tromssa loma-asunto. Etsi loma-asuntoja kaupungista Tromssa.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Tromssa?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Tromssa osiossa on 412 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Tromssa hinnat?

hotellia Tromssa hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Tromssa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Tromssa

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Tromssa momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Tromssa tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Tromssa?

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Tromssa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tromssa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.