Autonvuokraus San Diego, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto San Diego, CA? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Diego, CA, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
San Diego, CA, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo San Diego: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Diego, CA
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,5

Value

8,7
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,4
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,2
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,2

Value

6,3
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,8

Value

5,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Value

5,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,4

Kokonaisarvosana

3,8

Value

4,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

3,5

Value

3,9

Etäisyys suosittuihin hotelleihin San Diego, CA kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä San Diego lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus San Diego

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa San Diego noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa San Diego sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja Dollar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö San Diego, CA autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa San Diego sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Payless, Alamo ja Enterprise peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa San Diego helmikuu ajaksi?

  Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa San Diego kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa San Diego sataa keskimäärin 46 mm cm ja lämpötila on noin 15 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa San Diego maksaa keskimäärin 79 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa San Diego, CA?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa San Diego, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa San Diego ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa San Diego huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa San Diego?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista San Diego, ja datamme mukaan Ford Escape on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 37 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista San Diego niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Ford Escape autonvuokraukset kaupungista San Diego ovat yleensä keskimäärin 42 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz C-Class vuokra-autoja kaupungissa San Diego?

  Vuokraamolla Sixt on Mercedes-Benz C-Class autoja saatavilla kaupungissa San Diego 78 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Mercedes-Benz C-Class saatavuus kaupungissa San Diego voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.Vuokraamolla Sixt pitäisi olla muita Luksus vuokra-autovaihtoehtoja kaupungissa San Diego, kuten Chevrolet Suburban, jos et saa varattua juuri tätä ajoneuvomallia.

 • Millainen sää on kohteessa San Diego, CA kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa San Diego kuukauden tammikuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 51 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa San Diego kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa San Diego. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista San Diego vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Toyota Corolla, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa San Diego samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista San Diego ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kalifornia lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 90,9 mm.


Tutustu alueen Kalifornia muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Anaheim, Beverly Hills ja Burbank maan Kalifornia sisällä

Aloita matkan suunnittelu - San Diego