Etsi halvat lennot Luxor

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Luxor lentotiedot ja trendit

Tutustu Luxor lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Luxor?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Luxor

Miten kauan kestää lentää Luxoriin?

Valitettavasti Suomesta ei voi tällä hetkellä lentää Luxoriin suorilla lennoilla. Yhden vaihdon lentoreittejä ei myöskään ole saatavilla, vaan matkaan sisältyy aina kaksi vaihtoa tai mahdollisesti vielä useampi. Yleiset lentoreitit kulkevat ensin jonkin suuren eurooppalaisen kansainvälisen lentokentän kautta ja viimeinen lento on lähes poikkeuksetta Kairon kautta. Lentoaika vaihtelee hieman päivän ja saatavilla olevien lentoyhteyksien mukaan, mutta asettuu pääosin 13 ja 18 tunnin välille. Välilaskut voivat olla myös mukavia, sillä silloin ei tarvitse viettää niin pitkää aikaa lentokoneessa kerralla. Kentällä pääsee hieman jaloittelemaan, syömään ja rentoutumaan. Euroopan isot kansainväliset lentokentät tarjoavat usein pidempien vaihtojen ajaksi lisäaktiviteetteja. Esimerkiksi Frankfurtissa missä voit kokeilla lentämistä aidontuntuisen Boeing 737 -lentokoneen simulaattorissa.

Mistä voit lentää suoraan Luxoriin?

Valitettavasti lennot Egyptin Luxoriin joutuu aina Suomesta lennettäessä ottamaan välilaskun kautta. Yhdelläkään välilaskulla et vielä pääse perille, vaan pysähdyksiä on tehtävä kaksin kappalein. Välilaskut suuntautuvat pääosin ensimmäisellä lennolla Eurooppaan ja toisella lennolla Kairoon. Kairosta on onneksi vain lyhyt lento perille Luxoriin, ja lennon aikana näet ilmasta käsin antiikin Egyptin raunioita. Lennot Luxoriin muilta Suomen lentokentiltä lisäävät matka-aikaa yhden vaihdon verran Helsinki-Vantaalla. Onneksi siellä voi pitkän vaihdon aikana viettää aikaa vaikka uiden tai saunoen. Helsingin kaupunki on myös lähellä, joten tarpeeksi pitkällä vaihdolla ehtii käymään kaupungilla esimerkiksi kahvilla tai ravintolassa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Luxor?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Luxor kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 461 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Luxor marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa joulukuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 500 €.

Löytyykö kaupungin Luxor lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Luxor on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Luxor harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Sohag Intl lentokenttä (115 km Luxor keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Luxor lentokenttä hinnat?

lentoa Luxor lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Luxor lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Luxor lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Luxor lentokenttä?

Luxor lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Luxor lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Luxor viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Luxorissa?

Luxor sijaitsee Egyptissä, joka ei ole EU- tai Schengen-maa. Näin ollen alueelle matkustettaessa pitää olla mukana matkassa voimassaoleva passi, sillä henkilökortti ei riitä henkilöllisyyden todistamiseksi. Passin puuttuessa voidaan evätä lennolle tai maahan pääsy. Lisäksi passin tulee olla kuusi kuukautta eteenpäin voimassa siitä päivästä, kun matka Egyptissä alkaa. Suomen kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustaessaan viisumin. Onneksi enintään 30 päivää kestävälle matkalle viisumin saa maahantulon yhteydessä. Tämä helpottaa maahan matkustamista huomattavasti, kun viisumiasioita ei tarvitse etukäteen hoitaa kuntoon. Hintakin on vain muutaman kympin tienoilla. Jos mielii viipyä maassa pidemmän aikaa, on suurlähetystön kautta mahdollista hankkia myös pidempään voimassaolevaa viisumia. Nämä myönnetään tapauskohtaisesti ja aikaa sellaisen hankkimiseen kannattaa varata useita viikkoja. Muiden maan kansalaisten on syytä tarkistaa oma viisumintarve ajoissa suurlähetystön kautta.


Aloita matkan suunnittelu - Luxor


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luxor

Mitä voit nähdä ja tehdä Luxorissa?

Luxorissa näkeminen ja tekeminen eivät lopu kesken. Kaupunki on tunnettu lukuisista muinaisen Egyptin aikaisista monumenteista ja faaraoiden hautapaikoista. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsee Luxorin temppeli. Tämä yli 3 000 vuotta vanha temppeli raunioineen ja kauniine koristeineen on hyvin säilynyt ja vaikuttava nähtävyys. Muinaiset egyptiläiset pitivät temppeliä Amon-Ra-jumalan eteläisenä asuntona. Toinen kaupungin puolella sijaitseva temppeli on Karkakin temppeli. Tämä on muinaisen Egyptin vanha uskonnollinen keskus sekä maan toiseksi suurin temppeli. Lisäksi kaupungin keskustasta katsottuna toisella puolella Niilin jokea sijaitsee paljon muinaisia nähtävyyksiä. Sieltä löytyy Kuninkaiden ja Kuningattarien laakso, joista toiseen on haudattu muinaisen Egyptin Uuden valtakunnan aikaiset faaraot sekä muut korkea-arvoiset henkilöt ja toiseen faaraoiden vaimot. Samalta alueelta löytyvät vielä muun muassa Theban nekropolis, Memnonin kolossit, kuningatar Hatsepsutin terassitemppeli ja paljon muita nähtävyyksiä. Alueella riittää siis nähtävää useaksi päiväksi tai jopa viikoiksi, jos on oikein suuri historian ystävä. Kaupungissa on lisäksi paljon museoita, ravintoloita ja kauppoja, joissa voit viettää mukavasti lomaasi. Kaupunki sijaitsee aavikolla, joten etenkin kesäaikaan kannattaa varautua jatkuvaan auringonpaahteeseen ja korkeisiin lämpötiloihin. Varaa lennot Luxorin kansainväliselle lentokentälle jo heti tänään ja pääset suunnittelemaan unelmalomaasi Egyptin historiallisissa kohteissa. Luxorin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta, jossa voit samalla etsiä itsellesi sopivaa yösijaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Luxor? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Luxor?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Luxor. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Luxor joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Luxor momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Luxor?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Luxor, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Luxor juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Luxor lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Luxor

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.