Etsi halvat lennot Luxor

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Luxor lentotiedot ja trendit

Tutustu Luxor lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Luxor?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Luxor kaupungista Helsinki oli 555 €. Tämä on 77 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Luxor. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Luxor omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Luxor

Miten kauan kestää lentää Luxoriin?

Valitettavasti Suomesta ei voi tällä hetkellä lentää Luxoriin suorilla lennoilla. Yhden vaihdon lentoreittejä ei myöskään ole saatavilla, vaan matkaan sisältyy aina kaksi vaihtoa tai mahdollisesti vielä useampi. Yleiset lentoreitit kulkevat ensin jonkin suuren eurooppalaisen kansainvälisen lentokentän kautta ja viimeinen lento on lähes poikkeuksetta Kairon kautta. Lentoaika vaihtelee hieman päivän ja saatavilla olevien lentoyhteyksien mukaan, mutta asettuu pääosin 13 ja 18 tunnin välille. Välilaskut voivat olla myös mukavia, sillä silloin ei tarvitse viettää niin pitkää aikaa lentokoneessa kerralla. Kentällä pääsee hieman jaloittelemaan, syömään ja rentoutumaan. Euroopan isot kansainväliset lentokentät tarjoavat usein pidempien vaihtojen ajaksi lisäaktiviteetteja. Esimerkiksi Frankfurtissa missä voit kokeilla lentämistä aidontuntuisen Boeing 737 -lentokoneen simulaattorissa.

Mistä voit lentää suoraan Luxoriin?

Valitettavasti lennot Egyptin Luxoriin joutuu aina Suomesta lennettäessä ottamaan välilaskun kautta. Yhdelläkään välilaskulla et vielä pääse perille, vaan pysähdyksiä on tehtävä kaksin kappalein. Välilaskut suuntautuvat pääosin ensimmäisellä lennolla Eurooppaan ja toisella lennolla Kairoon. Kairosta on onneksi vain lyhyt lento perille Luxoriin, ja lennon aikana näet ilmasta käsin antiikin Egyptin raunioita. Lennot Luxoriin muilta Suomen lentokentiltä lisäävät matka-aikaa yhden vaihdon verran Helsinki-Vantaalla. Onneksi siellä voi pitkän vaihdon aikana viettää aikaa vaikka uiden tai saunoen. Helsingin kaupunki on myös lähellä, joten tarpeeksi pitkällä vaihdolla ehtii käymään kaupungilla esimerkiksi kahvilla tai ravintolassa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Luxor on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Luxor harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Sohag Intl lentokenttä (115 km Luxor keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Sohag Intl lentokenttä ovat keskimäärin 2420 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Luxor. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.Muut matkustamoluokat Luxor lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Luxor lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luxor?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Luxor

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luxor?

Turkish Airlines on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Luxor rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Luxor tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Luxor ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Luxor lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Luxorin lentokentältä?

Luxorin lentokentältä pääset kaupunkiin joko taksilla tai vuokraamalla auton. Busseja ei ole valitettavasti saatavilla. Onneksi lentokenttä sijaitsee melko lähellä kaupunkia ja taksit ovat edullisia. Matka kestää noin puolisen tuntia ja suomalaisiin hintoihin tottunut pääsee perille huomattavasti halvemmalla. Lisäksi voi yleensä etukäteen tilata itselleen taksin valmiiksi majapaikan kautta. Tällöin kuljettaja ja kyyti ovat valmiina sinun saapuessasi kentälle. Taksin etuna on mahdollisuus päästä mihin tahansa kohteeseen kaupungissa pelkän keskustan bussiaseman sijaan. Lentokentältä voi vuokrata itselleen myös auton, mutta paikalliseen liikenteeseen tottumattomalle tätä ei suositella. Liikenne on vilkasta ja ei läheskään niin säännönmukaista kuin länsimaissa. Taksien edullisten hintojen ansiosta on parempi antaa paikallisen hoitaa stressaavat ajamiset omasta puolesta. Uudenaikaiset taksisovellukset kuten Uber ja Lyft eivät ole saatavilla Luxorissa.


Kohteen Luxor viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Luxorissa?

Luxor sijaitsee Egyptissä, joka ei ole EU- tai Schengen-maa. Näin ollen alueelle matkustettaessa pitää olla mukana matkassa voimassaoleva passi, sillä henkilökortti ei riitä henkilöllisyyden todistamiseksi. Passin puuttuessa voidaan evätä lennolle tai maahan pääsy. Lisäksi passin tulee olla kuusi kuukautta eteenpäin voimassa siitä päivästä, kun matka Egyptissä alkaa. Suomen kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustaessaan viisumin. Onneksi enintään 30 päivää kestävälle matkalle viisumin saa maahantulon yhteydessä. Tämä helpottaa maahan matkustamista huomattavasti, kun viisumiasioita ei tarvitse etukäteen hoitaa kuntoon. Hintakin on vain muutaman kympin tienoilla. Jos mielii viipyä maassa pidemmän aikaa, on suurlähetystön kautta mahdollista hankkia myös pidempään voimassaolevaa viisumia. Nämä myönnetään tapauskohtaisesti ja aikaa sellaisen hankkimiseen kannattaa varata useita viikkoja. Muiden maan kansalaisten on syytä tarkistaa oma viisumintarve ajoissa suurlähetystön kautta.


Aloita matkan suunnittelu - Luxor


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Luxor

Mitä voit nähdä ja tehdä Luxorissa?

Luxorissa näkeminen ja tekeminen eivät lopu kesken. Kaupunki on tunnettu lukuisista muinaisen Egyptin aikaisista monumenteista ja faaraoiden hautapaikoista. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsee Luxorin temppeli. Tämä yli 3 000 vuotta vanha temppeli raunioineen ja kauniine koristeineen on hyvin säilynyt ja vaikuttava nähtävyys. Muinaiset egyptiläiset pitivät temppeliä Amon-Ra-jumalan eteläisenä asuntona. Toinen kaupungin puolella sijaitseva temppeli on Karkakin temppeli. Tämä on muinaisen Egyptin vanha uskonnollinen keskus sekä maan toiseksi suurin temppeli. Lisäksi kaupungin keskustasta katsottuna toisella puolella Niilin jokea sijaitsee paljon muinaisia nähtävyyksiä. Sieltä löytyy Kuninkaiden ja Kuningattarien laakso, joista toiseen on haudattu muinaisen Egyptin Uuden valtakunnan aikaiset faaraot sekä muut korkea-arvoiset henkilöt ja toiseen faaraoiden vaimot. Samalta alueelta löytyvät vielä muun muassa Theban nekropolis, Memnonin kolossit, kuningatar Hatsepsutin terassitemppeli ja paljon muita nähtävyyksiä. Alueella riittää siis nähtävää useaksi päiväksi tai jopa viikoiksi, jos on oikein suuri historian ystävä. Kaupungissa on lisäksi paljon museoita, ravintoloita ja kauppoja, joissa voit viettää mukavasti lomaasi. Kaupunki sijaitsee aavikolla, joten etenkin kesäaikaan kannattaa varautua jatkuvaan auringonpaahteeseen ja korkeisiin lämpötiloihin. Varaa lennot Luxorin kansainväliselle lentokentälle jo heti tänään ja pääset suunnittelemaan unelmalomaasi Egyptin historiallisissa kohteissa. Luxorin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta, jossa voit samalla etsiä itsellesi sopivaa yösijaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Luxor? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Luxor. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Luxor momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Luxor, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Luxor lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.