Etsi halpoja lentoja Sao Pauloon alk. 700 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sao Pauloon

Yhteenveto Sao Paulon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

700 €

Nopein lentoaika

18t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 700 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo Guarulhos Intl).
Nopein lento kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi kestää 18t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo Guarulhos Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sao Paulo mukaan lukien Air France, Delta ja KLM.

Sao Paulon lentotiedot ja trendit

Tutustu Sao Paulon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sao Paulo?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 676 €. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sao Paulo, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 732 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sao Paulo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sao Paulo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 804 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sao Paulo lauantai aikana on 1014 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sao Paulo?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sao Paulo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 797 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sao Paulo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 992 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sao Paulo?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Sao Paulo (Sao Paulo Guarulhos Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 21t 55m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sao Paulo?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 44 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sao Paulo. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 922 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Sao Paulo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 851 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sao Paulo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sao Paulo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Sao Paulo

Helsinki (HEL) - Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä (GRU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sao Paulo Guarulhos Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 890 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAO PAULOtoukokuu27% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Sao Paulo lennot maksavat keskimäärin vain 676 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu32% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Sao Paulo lentojen keskimääräinen hinta on 1222 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu319% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sao Pauloon

Paras aika matkustaa São Pauloon on keväällä, jolloin ilmat ovat lämpimät ja kuivat. Tällöin eteläisellä pallonpuoliskolla on syksy. Myös syys-lokakuun väli eli eteläisen pallonpuoliskon kevät on erinomainen aika vierailla São Paulossa. Tällöin kaupunki on vehreä ja lämmin, mutta ilman kesälle ominaisia helteitä. São Paulon sää toukokuussa ja syyskuussa on lämmin, lämpötilan ollessa noin 23–25 °C. Näinä vuodenaikoina voit varata halvat lennot São Pauloon, sillä tällöin kiireisin sesonki ei ole vielä meneillään ja lentolippujen hinnat ovat alhaalla.

Korkein sesonki São Paulossa on Suomen talvikuukausien aikaan, jolloin Brasiliassa on kesä. Tällöin Brasiliassa on perinteisesti loma-aika, joten lentoliput São Pauloon saattavat olla hintavat. Jos matkustat São Pauloon joulukuun ja helmikuun välillä, varaudu 30 °C helteisiin ja kesäsateisiin. Suomen kesälomakuukausien aikana São Paulo on suosittu matkakohde, sillä tällöin sää on miellyttävän lämmin, mutta sateita ja kosteutta ei esiinny. São Paulon talvessa ei kuitenkaan tarvitse palella, sillä lämpötila on päivisin noin 21 °C. Kiireisimmän sesongin aikaan matkat kannattaa ostaa ajoissa. Näin saat varattua lomallesi halvimmat lennot ja hotellit. Edulliset São Paulon lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Etsi halvat lennot São Pauloon esimerkiksi momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous: näin varmistat halvat lennot São Pauloon.

Sao Paulo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä (20 km Sao Paulo keskustasta) tai Sao Paulo Viracopos lentokenttä (79 km Sao Paulo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Congonhas-São Paulo lentokenttä keskimääräiseen hintaan 43 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sao Paulo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sao Paulo
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
1 välilasku
GRU11:15Sao Paulo Guarulhos Intl
7. lokakuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
29t 30m
2 välilaskua
HEL00:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
1 välilasku
GRU11:15Sao Paulo Guarulhos Intl
7. lokakuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
29t 30m
2 välilaskua
HEL00:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
GRU10:20Sao Paulo Guarulhos Intl
1. lokakuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
32t 45m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
1 välilasku
GRU09:30Sao Paulo Guarulhos Intl
1. lokakuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
32t 45m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. syyskuuta
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
GRU06:45Sao Paulo Guarulhos Intl
21. syyskuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
32t 45m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. syyskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
GRU10:20Sao Paulo Guarulhos Intl
19. syyskuuta
GRU19:15Sao Paulo Guarulhos Intl
32t 45m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sao Paulo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sao Paulo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
GRUSao Paulo Guarulhos Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sao Paulo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sao Paulo

Finnair liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Sao Paulo normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lontoo Heathrow’n lentoasema parhaan meno-paluumatkan Finnair tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 762 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo). Käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 341 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lentää kohteeseen yleensä Sao Paulo 14 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Sao Paulo kohteesta Pariisi Charles de Gaulle. Air France (arviopisteet: 7,4, 390 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Sao Paulo. Paras momondosta löydetty Air France lipun hinta kohteeseen Sao Paulo oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (735 € meno-paluu).


Sao Paulo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sao Paulo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Sao Paulo keskustaan

São Paulo–Guarulhosin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 25 km päässä kaupungin keskustasta. Edullisin ja kätevin tapa matkustaa lentokentän ja keskustan väliä on lentokenttäbussi. Bussi kulkee eri puolille kaupunkia, esimerkiksi keskustassa sijaitsevalle Paulista Avenuelle ja Tieten bussiasemalle. Bussilipun voit ostaa lentokentältä Airport Bus Service -tiskiltä, joka sijaitsee saapuneiden lentojen aulassa lentokentän alemmalla tasolla. Matkan hinta on 47,50 BRL (noin 10,75 EUR). Bussit kulkevat tunnin välein klo 06:00–22:50. Lentokentällä operoi vuorokauden ympäri myös Guaracoopin takseja. Taksimatkan hinta keskustaan on sijainnista riippuen noin 100–150 BRL (noin 22–34 EUR) hotellin. Taksin voit varata etukäteen netistä tai taksinyhtiön tiskiltä lentokentällä. Matkan voi maksaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.


Sao Paulo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sao Paulo
Helsinki - Sao Paulo reitin lennot
Nopein lentoaika19t 00m
Halvin hinta700 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sao Paulo

São Paulo on suuri kaupunki ja monet sen nähtävyyksistä sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten kaupungin metrolinjoihin on hyvä tutustua. Kannattaa myös muistaa, että sininen linja kulkee etelästä pohjoiseen ja timantti- ja korallilinjat idästä länteen. Metrolinjojen liikennöintiaika vaihtelee, mutta vilkkaat linjat kuten esimerkiksi sininen linja kulkevat välillä klo 04:40–00:10. Yhden lipun hinta on 7,48 BRL (noin 1,70 EUR) ja sillä voi matkustaa neljä matkaa kolmen tunnin sisällä. Näistä yksi tulee käyttää metrossa tai junassa ja muut bussissa. Jos maksat lipun yli 20 realin setelillä, vaihtorahaa ei välttämättä anneta. Kahdella realilla voit ostaa BLA-matkakortin, johon voi ladata 10 matkaa, joiden hinnaksi muodostuu 3,74 BRL (noin 0,85 EUR) per matka. Lippuja ja matkakortteja voi ostaa metroasemilta.


Kohteen Sao Paulo viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Brasiliaan, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Tarvitset matkaan mukaan passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Lisäksi matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Aloita matkan suunnittelu - Sao Paulo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sao Paulo

Brasiliassa on yleisesti paljon rikollisuutta ja myös São Paulossa rikoksen vaara on olemassa. Älä jätä tavaroitasi vartioimatta ja pidä huolta kännyköistä ja lompakoista. Taskuvarkaat liikkuvat etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Vältä slummialueita eli faveloita, sillä niissä riski joutua rikoksen uhriksi on keskusta-alueita korkeampi. Ole valppaana kaikkialla ja vältä yksin liikkumista pimeällä.

Brasilialaisissa ravintoloissa ja baareissa loppulaskuun on normaalisti merkitty 10 % palvelumaksu, jonka maksaminen on vapaaehtoista. Älä kuitenkaan jätä palvelumaksua väliin, jos palvelu ei ole ollut täysin luokatonta. Takseissa on kilometrimittarit, jonka mukaan matkat maksetaan, mutta summa pyöristetään yleensä seuraavan tasasummaan. Laukunkantajille voi jättää 2 BRL (noin 0,45 EUR) per laukku ja siivoojille 5 BRL (noin 1,15 EUR) per päivä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Sao Paulo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Sao Paulo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Sao Paulo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.