Halvat lennot Sao Paulo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Sao Paulo

Yhteenveto Sao Paulo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

474 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1174 €

Nopein lentoaika

17t 15m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 474 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo Guarulhos Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1174 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo Guarulhos Intl).
Nopein lento kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi kestää 17t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo Guarulhos Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sao Paulo mukaan lukien KLM, LATAM Airlines ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Sao Paulo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sao Paulo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Sao Paulo

Helsinki (HEL) - Sao Paulo (SAO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sao Paulo, jolloin hinta on keskimääräinen 764 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAO PAULOmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Sao Paulo lennot maksavat keskimäärin vain 640 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu30% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sao Paulo lentojen keskimääräinen hinta on 993 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu629% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sao Paulo?

Paras aika matkustaa São Pauloon on keväällä, jolloin ilmat ovat lämpimät ja kuivat. Tällöin eteläisellä pallonpuoliskolla on syksy. Myös syys-lokakuun väli eli eteläisen pallonpuoliskon kevät on erinomainen aika vierailla São Paulossa. Tällöin kaupunki on vehreä ja lämmin, mutta ilman kesälle ominaisia helteitä. São Paulon sää toukokuussa ja syyskuussa on lämmin, lämpötilan ollessa noin 23–25 °C. Näinä vuodenaikoina voit varata halvat lennot São Pauloon, sillä tällöin kiireisin sesonki ei ole vielä meneillään ja lentolippujen hinnat ovat alhaalla.

Korkein sesonki São Paulossa on Suomen talvikuukausien aikaan, jolloin Brasiliassa on kesä. Tällöin Brasiliassa on perinteisesti loma-aika, joten lentoliput São Pauloon saattavat olla hintavat. Jos matkustat São Pauloon joulukuun ja helmikuun välillä, varaudu 30 °C helteisiin ja kesäsateisiin. Suomen kesälomakuukausien aikana São Paulo on suosittu matkakohde, sillä tällöin sää on miellyttävän lämmin, mutta sateita ja kosteutta ei esiinny. São Paulon talvessa ei kuitenkaan tarvitse palella, sillä lämpötila on päivisin noin 21 °C. Kiireisimmän sesongin aikaan matkat kannattaa ostaa ajoissa. Näin saat varattua lomallesi halvimmat lennot ja hotellit. Edulliset São Paulon lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Etsi halvat lennot São Pauloon esimerkiksi momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous: näin varmistat halvat lennot São Pauloon.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Sao Paulo kaupungista Montevideo oli 397 €. Tämä on 42 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Sao Paulo. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Sao Paulo omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 640 €. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sao Paulo, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 656 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 26 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sao Paulo. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 764 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sao Paulo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 607 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sao Paulo lauantai aikana on 825 €.

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sao Paulo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 512 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sao Paulo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 773 € lippua kohden.

Sao Paulo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä (20 km kaupungin Sao Paulo keskustasta) tai Sao Paulo Viracopos lentokenttä (79 km kaupungin Sao Paulo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Sao Paulo Viracopos lentokenttä keskimääräiseen hintaan 682 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Congonhas-São Paulo jos haluat matkustaa Ipiranga naapurustoon. Se on kaupunkia Sao Paulo lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 7,5 km).momondosta löytyneet halvat lennot: Sao Paulo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sao Paulo
Qatar Airways
28. toukokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
1 välilasku
GRU12:00Sao Paulo Guarulhos Intl
4. kesäkuuta
GRU16:35Sao Paulo Guarulhos Intl
36t 45m
1 välilasku
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1174 €
Etsi vastaava
Finnair
1. elokuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
1 välilasku
GRU07:20Sao Paulo Guarulhos Intl
29. syyskuuta
GRU19:00Sao Paulo Guarulhos Intl
17t 55m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1180 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
1. elokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 30m
1 välilasku
GRU17:50Sao Paulo Guarulhos Intl
28. syyskuuta
GRU22:40Sao Paulo Guarulhos Intl
30t 40m
1 välilasku
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1241 €
Etsi vastaava
LATAM Airlines
1. elokuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
57t 10m
2 välilaskua
GRU22:00Sao Paulo Guarulhos Intl
29. syyskuuta
GRU13:20Sao Paulo Guarulhos Intl
16t 20m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1245 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
28. toukokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
1 välilasku
GRU12:00Sao Paulo Guarulhos Intl
4. kesäkuuta
GRU22:40Sao Paulo Guarulhos Intl
30t 40m
1 välilasku
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1258 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
28. toukokuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GRU18:55Sao Paulo Guarulhos Intl
5. kesäkuuta
GRU17:45Sao Paulo Guarulhos Intl
44t 30m
2 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1263 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sao Paulo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sao Paulo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
16. elokuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
2 välilaskua
GRU01:00Sao Paulo Guarulhos Intl
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
56t 55m
3 välilaskua
GRU03:30Sao Paulo Guarulhos Intl
TAP AIR PORTUGAL
6. lokakuuta
HEL03:55Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 10m
2 välilaskua
GRU20:05Sao Paulo Guarulhos Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sao Paulo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sao Paulo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sao Paulo?

KLM on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Sao Paulo. TAP AIR PORTUGAL, Turkish Airlines ja Air France ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Sao Paulo, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Sao Paulo

Turkish Airlines liikennöi noin 20 lentoa kohteeseen Sao Paulo normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Curitiba Afonso Pena parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 561 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sao Paulo). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 120 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Sao Paulo

KLM lentää kohteeseen yleensä Sao Paulo 13 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Sao Paulo kohteesta Goiânia Santa Genoveva. KLM (arviopisteet: 7,8, 121 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Sao Paulo. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Sao Paulo oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (486 € meno-paluu).


Sao Paulo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sao Paulo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Sao Paulo keskustaan

São Paulo–Guarulhosin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 25 km päässä kaupungin keskustasta. Edullisin ja kätevin tapa matkustaa lentokentän ja keskustan väliä on lentokenttäbussi. Bussi kulkee eri puolille kaupunkia, esimerkiksi keskustassa sijaitsevalle Paulista Avenuelle ja Tieten bussiasemalle. Bussilipun voit ostaa lentokentältä Airport Bus Service -tiskiltä, joka sijaitsee saapuneiden lentojen aulassa lentokentän alemmalla tasolla. Matkan hinta on 47,50 BRL (noin 10,75 EUR). Bussit kulkevat tunnin välein klo 06:00–22:50. Lentokentällä operoi vuorokauden ympäri myös Guaracoopin takseja. Taksimatkan hinta keskustaan on sijainnista riippuen noin 100–150 BRL (noin 22–34 EUR) hotellin. Taksin voit varata etukäteen netistä tai taksinyhtiön tiskiltä lentokentällä. Matkan voi maksaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.


Sao Paulo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sao Paulo
Helsinki - Sao Paulo reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 40m
Halvin hinta1174 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sao Paulo

São Paulo on suuri kaupunki ja monet sen nähtävyyksistä sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten kaupungin metrolinjoihin on hyvä tutustua. Kannattaa myös muistaa, että sininen linja kulkee etelästä pohjoiseen ja timantti- ja korallilinjat idästä länteen. Metrolinjojen liikennöintiaika vaihtelee, mutta vilkkaat linjat kuten esimerkiksi sininen linja kulkevat välillä klo 04:40–00:10. Yhden lipun hinta on 7,48 BRL (noin 1,70 EUR) ja sillä voi matkustaa neljä matkaa kolmen tunnin sisällä. Näistä yksi tulee käyttää metrossa tai junassa ja muut bussissa. Jos maksat lipun yli 20 realin setelillä, vaihtorahaa ei välttämättä anneta. Kahdella realilla voit ostaa BLA-matkakortin, johon voi ladata 10 matkaa, joiden hinnaksi muodostuu 3,74 BRL (noin 0,85 EUR) per matka. Lippuja ja matkakortteja voi ostaa metroasemilta.


Kohteen Sao Paulo viisumivaatimukset

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Brasiliaan, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Tarvitset matkaan mukaan passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Lisäksi matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Aloita matkan suunnittelu - Sao Paulo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sao Paulo

Brasiliassa on yleisesti paljon rikollisuutta ja myös São Paulossa rikoksen vaara on olemassa. Älä jätä tavaroitasi vartioimatta ja pidä huolta kännyköistä ja lompakoista. Taskuvarkaat liikkuvat etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Vältä slummialueita eli faveloita, sillä niissä riski joutua rikoksen uhriksi on keskusta-alueita korkeampi. Ole valppaana kaikkialla ja vältä yksin liikkumista pimeällä.

Brasilialaisissa ravintoloissa ja baareissa loppulaskuun on normaalisti merkitty 10 % palvelumaksu, jonka maksaminen on vapaaehtoista. Älä kuitenkaan jätä palvelumaksua väliin, jos palvelu ei ole ollut täysin luokatonta. Takseissa on kilometrimittarit, jonka mukaan matkat maksetaan, mutta summa pyöristetään yleensä seuraavan tasasummaan. Laukunkantajille voi jättää 2 BRL (noin 0,45 EUR) per laukku ja siivoojille 5 BRL (noin 1,15 EUR) per päivä.

Brasiliassa käytössä oleva valuutta on real (BRL). Rahaa voi tilata etukäteen pankista, missä rahanvaihto on usein kätevintä ja edullisinta. Rahaa voi myös vaihtaa lentokentällä tai hotellin rahanvaihtopisteessä, mutta kurssit näissä paikoissa ovat normaalisti korkeita. São Paulon keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen, mutta käytä vain virallisia vaihtopisteitä. Voit nostaa rahaa myös automaateilta, mutta pankkisi voi periä siitä oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa ennen matkaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Sao Paulo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Sao Paulo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Sao Paulo momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Sao Paulo lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sao Paulo niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Sao Paulo lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.