Halvat lennot Sao Paulo

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Sao Paulo (GRU)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sao Paulo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sao Paulo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Sao Paulo

Helsinki (HEL) - Sao Paulo (SAO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sao Paulo, jolloin hinta on keskimääräinen 664 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAO PAULOmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Sao Paulo lennot maksavat keskimäärin vain 556 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu30% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sao Paulo lentojen keskimääräinen hinta on 863 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAO PAULO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu629% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sao Paulo kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa São Pauloon?

Paras aika matkustaa São Pauloon on keväällä, jolloin ilmat ovat lämpimät ja kuivat. Tällöin eteläisellä pallonpuoliskolla on syksy. Myös syys-lokakuun väli eli eteläisen pallonpuoliskon kevät on erinomainen aika vierailla São Paulossa. Tällöin kaupunki on vehreä ja lämmin, mutta ilman kesälle ominaisia helteitä. São Paulon sää toukokuussa ja syyskuussa on lämmin, lämpötilan ollessa noin 23–25 °C. Näinä vuodenaikoina voit varata halvat lennot São Pauloon, sillä tällöin kiireisin sesonki ei ole vielä meneillään ja lentolippujen hinnat ovat alhaalla.

Korkein sesonki São Paulossa on Suomen talvikuukausien aikaan, jolloin Brasiliassa on kesä. Tällöin Brasiliassa on perinteisesti loma-aika, joten lentoliput São Pauloon saattavat olla hintavat. Jos matkustat São Pauloon joulukuun ja helmikuun välillä, varaudu 30 °C helteisiin ja kesäsateisiin. Suomen kesälomakuukausien aikana São Paulo on suosittu matkakohde, sillä tällöin sää on miellyttävän lämmin, mutta sateita ja kosteutta ei esiinny. São Paulon talvessa ei kuitenkaan tarvitse palella, sillä lämpötila on päivisin noin 21 °C. Kiireisimmän sesongin aikaan matkat kannattaa ostaa ajoissa. Näin saat varattua lomallesi halvimmat lennot ja hotellit. Edulliset São Paulon lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Etsi halvat lennot São Pauloon esimerkiksi momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous: näin varmistat halvat lennot São Pauloon.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sao Paulo?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Sao Paulo kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 556 €. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sao Paulo, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 570 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sao Paulo?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 26 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sao Paulo. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 664 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Sao Paulo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 558 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sao Paulo?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sao Paulo kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 602 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sao Paulo lauantai aikana on 723 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sao Paulo?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sao Paulo. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 662 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sao Paulo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 730 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Sao Paulo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Sao Paulo kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä (20 km kaupungin Sao Paulo keskustasta) tai Sao Paulo Viracopos lentokenttä (79 km kaupungin Sao Paulo keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Sao Paulo lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Sao Paulo Congonhas-São Paulon kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 359 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sao Paulo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sao Paulo
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
GRU06:45Sao Paulo Guarulhos Intl
1. joulukuuta
GRU18:30Sao Paulo Guarulhos Intl
18t 30m
1 välilasku
HEL13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. syyskuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
GRU08:30Sao Paulo Guarulhos Intl
1. joulukuuta
GRU13:05Sao Paulo Guarulhos Intl
18t 20m
2 välilaskua
HEL07:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
22. marraskuuta
HEL11:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
2 välilaskua
GRU06:55Sao Paulo Guarulhos Intl
2. joulukuuta
GRU18:30Sao Paulo Guarulhos Intl
18t 30m
1 välilasku
HEL13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2113 €
Etsi vastaava
KLM
30. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
1 välilasku
GRU19:10Sao Paulo Guarulhos Intl
1. joulukuuta
GRU13:05Sao Paulo Guarulhos Intl
24t 50m
2 välilaskua
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
GRU07:25Sao Paulo Guarulhos Intl
1. joulukuuta
GRU11:45Sao Paulo Guarulhos Intl
22t 50m
3 välilaskua
HEL10:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
3 välilaskua
GRU07:25Sao Paulo Guarulhos Intl
1. joulukuuta
GRU11:45Sao Paulo Guarulhos Intl
22t 50m
3 välilaskua
HEL10:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sao Paulo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Sao Paulo, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
8. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 12m
3 välilaskua
GRU07:52Sao Paulo Guarulhos Intl
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 12m
3 välilaskua
GRU07:52Sao Paulo Guarulhos Intl
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 12m
3 välilaskua
GRU07:52Sao Paulo Guarulhos Intl
1000 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät São Pauloon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sao Paulo

Helsingistä São Pauloon pääset esimerkiksi Air Francen, KLM:n ja Lufthansan lennoilla. Lentoihin kuuluu yksi välilasku. Lentoaika São Pauloon Helsingistä yhden välilaskun kanssa on lyhimmillään noin 16–20 tuntia. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista tämän lentovarauksen yhteydessä. Kun toiveenasi on halvat lennot São Pauloon, käytä apunasi momondon hakukonetta. Tarkkaile pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä São Paulon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sao Paulo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

São Paulo–Guarulhosin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 25 km päässä kaupungin keskustasta. Edullisin ja kätevin tapa matkustaa lentokentän ja keskustan väliä on lentokenttäbussi. Bussi kulkee eri puolille kaupunkia, esimerkiksi keskustassa sijaitsevalle Paulista Avenuelle ja Tieten bussiasemalle. Bussilipun voit ostaa lentokentältä Airport Bus Service -tiskiltä, joka sijaitsee saapuneiden lentojen aulassa lentokentän alemmalla tasolla. Matkan hinta on 47,50 BRL (noin 10,75 EUR). Bussit kulkevat tunnin välein klo 06:00–22:50. Lentokentällä operoi vuorokauden ympäri myös Guaracoopin takseja. Taksimatkan hinta keskustaan on sijainnista riippuen noin 100–150 BRL (noin 22–34 EUR) hotellin. Taksin voit varata etukäteen netistä tai taksinyhtiön tiskiltä lentokentällä. Matkan voi maksaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.


Liikkuminen São Paulossa?

São Paulo on suuri kaupunki ja monet sen nähtävyyksistä sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten kaupungin metrolinjoihin on hyvä tutustua. Kannattaa myös muistaa, että sininen linja kulkee etelästä pohjoiseen ja timantti- ja korallilinjat idästä länteen. Metrolinjojen liikennöintiaika vaihtelee, mutta vilkkaat linjat kuten esimerkiksi sininen linja kulkevat välillä klo 04:40–00:10. Yhden lipun hinta on 7,48 BRL (noin 1,70 EUR) ja sillä voi matkustaa neljä matkaa kolmen tunnin sisällä. Näistä yksi tulee käyttää metrossa tai junassa ja muut bussissa. Jos maksat lipun yli 20 realin setelillä, vaihtorahaa ei välttämättä anneta. Kahdella realilla voit ostaa BLA-matkakortin, johon voi ladata 10 matkaa, joiden hinnaksi muodostuu 3,74 BRL (noin 0,85 EUR) per matka. Lippuja ja matkakortteja voi ostaa metroasemilta.


Tarvitaanko São Paulossa passi tai viisumi?

Suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Brasiliaan, jos matkan kesto on korkeintaan 90 päivää. Tarvitset matkaan mukaan passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Lisäksi matkustajalla tulee olla todistus riittävästä varallisuudesta matkan aikana sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Vinkkejä São Paulossa matkustavalle

Onko São Paulossa turvallista?

Brasiliassa on yleisesti paljon rikollisuutta ja myös São Paulossa rikoksen vaara on olemassa. Älä jätä tavaroitasi vartioimatta ja pidä huolta kännyköistä ja lompakoista. Taskuvarkaat liikkuvat etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Vältä slummialueita eli faveloita, sillä niissä riski joutua rikoksen uhriksi on keskusta-alueita korkeampi. Ole valppaana kaikkialla ja vältä yksin liikkumista pimeällä.

Tippi ja juomarahakäytännöt São Paulossa?

Brasilialaisissa ravintoloissa ja baareissa loppulaskuun on normaalisti merkitty 10 % palvelumaksu, jonka maksaminen on vapaaehtoista. Älä kuitenkaan jätä palvelumaksua väliin, jos palvelu ei ole ollut täysin luokatonta. Takseissa on kilometrimittarit, jonka mukaan matkat maksetaan, mutta summa pyöristetään yleensä seuraavan tasasummaan. Laukunkantajille voi jättää 2 BRL (noin 0,45 EUR) per laukku ja siivoojille 5 BRL (noin 1,15 EUR) per päivä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai São Paulossa?

Brasiliassa käytössä oleva valuutta on real (BRL). Rahaa voi tilata etukäteen pankista, missä rahanvaihto on usein kätevintä ja edullisinta. Rahaa voi myös vaihtaa lentokentällä tai hotellin rahanvaihtopisteessä, mutta kurssit näissä paikoissa ovat normaalisti korkeita. São Paulon keskustassa on myös rahanvaihtopisteitä, joissa kurssi on edullinen, mutta käytä vain virallisia vaihtopisteitä. Voit nostaa rahaa myös automaateilta, mutta pankkisi voi periä siitä oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa ennen matkaa. (Hinnat tarkistettu 21/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka