Hotellit Oulu

Löydä osuvimmat tarjoukset 132 hotellille kohteessa Oulu, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Oulu

Löydä sinulle sopivin hotelli Oulu työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Oulu

Toripolliisi
Oulun kauppatori
Mannerheimin puisto

Onko nähtävyyden Toripolliisi lähellä hotelleja?

Jos etsit hotellia kaupungista Oulu läheltä Toripolliisi niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Toripolliisi ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 91 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Toripolliisi ovat tyypillisesti 5 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Oulu, missä keskihinta on 97 €.

Hotellit lähellä Toripolliisi

Onko nähtävyyden Oulun kauppatori lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Oulun kauppatori on 91 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Oulun kauppatori on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Oulun kauppatori ovat tyypillisesti 6 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Oulu, missä keskihinta on 97 €.

Hotellit lähellä Oulun kauppatori

Onko nähtävyyden Mannerheimin puisto lähellä hotelleja?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Oulu alueella, jotka ovat lähinnä Mannerheimin puisto voit olettaa maksavasi noin 90 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 90 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Mannerheimin puisto. Hotellit lähellä Mannerheimin puisto ovat tyypillisesti 7 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Oulu, missä keskihinta on 97 €.

Hotellit lähellä Mannerheimin puisto

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Oulu?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Oulu
Matalasesonki
helmikuu
Huippusesonki
elokuu

edullisin kuukausi yöpyä

42 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

22 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
59 € - 127 €
Kallein viikonpäivä
keskiviikko
Halvin viikonpäivä
lauantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

108 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

60 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Oulu on: 1-2 tähteä, 85 päivää ennen. 3 tähteä, 64 päivää ennen. 4-5 tähteä, 58 päivää ennen.
1-2 tähteä
61 € - 73 €
3 tähteä
93 € - 103 €
4-5 tähteä
121 € - 134 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Oulu

Miten löytää hyvä hotelli Oulusta?

Hotellit Oulussa palvelevat hyvin erilaisia matkailijoita aina reppureissaajista luontomatkaajiin ja kylpylä- ja laatuhotellien etsijöihin. Kaikille on tarjolla hyvä hotelli. Mieti, mitä lomaltasi haluat, ja ryhdy haravoimaan sopivaa majoitusta esimerkiksi netistä löytyvän kartan avulla. Kiinnitä huomiota paitsi hintaan, myös tarjolla oleviin palveluihin, sillä joissakin hotelleissa on kaikki tarvittava uima-altaista kuntosaleihin, kun taas toisissa on vain minimipalvelut. Hintaan vaikuttaa palveluiden lisäksi myös sijainti, minkä vuoksi hotelleja kannattaa verrata myös alueittain. Jos toiveissa on harrastaa Oulun-matkan aikana esimerkiksi laskettelua, hiihtoa tai pyöräilyä, kannattaa sopiva hotelli yrittää löytää mahdollisimman läheltä harrastuspaikkoja. Hintataso Oulussa vaihtelee sesongin mukaan, mutta yleensä esimerkiksi kaupungin keskustasta voi löytää hyvinkin kohtuuhintaisen hotellin.

Miten viettää edullinen loma Oulussa?

Budjettimatkailijoiden kannattaa suunnitella lomaansa ajoissa, sillä hotellivaraus tulee yleensä edullisemmaksi ajoissa tehtynä. Ajoissa reissuaan suunnittelevalla on yleensä enemmän valinnanvaraa vertailla hotelleja ja niiden hintoja, sillä esimerkiksi lomasesonkien aikana monet suosituimmat hotellit täyttyvät viimeistä huonetta myöten. Etsi myös erilaisia tarjouskampanjoita niin hotelleista kuin muistakin matkailupalveluista, näin voit tehdä lomamatkan hyvään hintaan. Oulu on kauniine maisemineen ja hyvine teineen täydellinen pyöräily- ja kävelykaupunki, mutta kaupungissa on myös hyvin toimiva julkisen liikenteen järjestelmä, joka kuljettaa matkailijoitakin edullisesti kaupungin eri alueille. Oulun seudun lukuisat ulkoilu- ja luontokohteet ovat täysin ilmaisia, ja etenkin kesäisin kaupunki on täydellinen budjettimatkailukohde. Vieraile ainakin Hietasaaressa ja Pikisaaressa. Oulun taidemuseoon pääsevät maksutta kaikki alle 18-vuotiaat.

Liikkuminen Oulussa?

Kävelykengät kuuluvat Oulun-matkan vakiovarustukseen, sillä kaupungin monia alueita ja luontokohteita on paras tutkia jalkaisin. Kaupunki on myös pyöräilijöiden suosikkikohde, sillä kaupungissa on pyöräteitä yli 600 kilometrin verran. Kaupungin tuntumassa voi pyöräillä myös noin kymmenen kilometrin mittaisen merellisen reitin. Julkisen liikenteen järjestelmä kaupungissa perustuu bussiliikenteeseen, ja bussiverkosto kattaa Oulun kaupungin lähes joka kolkan. Taksilla liikkuminen on helppoa, mutta joukkoliikennettä selvästi kalliimpaa. Oulun lähialueilla on helpointa matkata henkilöautolla.

Voiko hotellin varata Oulussa ilman luottokorttia?

Hotelleista lähes kaikki pyytävät luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, huoneistomajoitusvaihtoehtoja on mahdollista löytää myös ilman luottokorttia.

Mitä tehdä Oulussa lasten kanssa?

Oulu on lapsiperheille erinomainen kohde niin kesä- kuin talviaikaankin. Kesäisin lapsiperheitä kutsuvat kaupungin lukuisat luontokohteet, leikkipuistot ja uimarannat. Polskimaan lapset pääsevät esimerkiksi Nallikarin Tuiran, Värtön ja Lämsänjärven uimarannoille. Talvisin Oulu on lähes takuuvarma lumen ihmemaa. Lasten kanssa voi lähteä paitsi läheisten laskettelukeskusten rinteisiin ja hiihtoladuille, myös pulkkamäkeen. Tiedonjanoisia palvelee Tietomaa-tiedekeskus. Pohjois-Pohjanmaan museon Koiramäki-näyttely viihdyttää niin ikään sekä lapsia että vanhempia. Rotuaarin alueella viihtyy kauniina päivänä koko perhe.

Pysäköinti Oulussa

Oulun kaupunki ei ole kooltaan kovin suuri, joten vaikka keskustassa parkkeeraaminen on yleensä aina maksullista, voi lähiöistä löytää ilmaisen parkkipaikan, ei kovin kaukaa keskustasta. Keskustassa pysäköinnin hinta riippuu siitä, mille vyöhykkeelle auto parkkeerataan, ja pysäköinti on maksullista arkisin kello 8–18 ja lauantaisin kello 8–16. Sunnuntaisin parkkeeraaminen on ilmaista. Jos majoitut hotelliin, voi yöpymisen hintaan kuulua myös ilmainen parkkipaikka tai alennus parkkihallipaikasta. Varmista siis parkkipaikkatilanne hotellistasi ennen kaupunkiin saapumista.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Oulu per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Oulu hotellihuoneita halpaan hintaan

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Oulu

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Oulu
Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

8,5

66 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station

7,9

99 €

Katso hotellitarjouksia
Nallikari Holiday Village Cottages

Nallikari Holiday Village Cottages

8,4

72 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Oulu City

Scandic Oulu City

8,4

108 €

Katso hotellitarjouksia
Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta

8,1

91 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Lasaretti

Hotel Lasaretti

8,9

109 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Oulu

Hotellit kaupungissa Oulu, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Forenom Aparthotel Kempele

Forenom Aparthotel Kempele

8,5

66 €

Katso hotellitarjouksia
Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta

8,1

91 €

Katso hotellitarjouksia
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

9,0

110 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Lasaretti

Hotel Lasaretti

8,9

109 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Oulu City

Scandic Oulu City

8,4

108 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station

7,9

99 €

Katso hotellitarjouksia

Oulun kaupunginosat, missä majoittua

Pohjois-Pohjanmaan helmi, Perämeren rannikolla sijaitseva Oulu on suosittu matkailukohde niin kesällä kuin talvellakin. Kaupungista löytyykin hotelleja ja muita majoituspaikkoja kaikenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Hotellit Oulussa sijaitsevat ympäri kaupunkia, mutta eniten tarjontaa on kaupungin keskustassa, tärkeimpien palveluiden äärellä, lähellä rantaa ja rautatieasemaa. Kulkuyhteydet keskustasta ovat hyvät paitsi kaupungin muille alueille, myös lähikuntiin ja muualle Suomeen. Hotellialueena keskustan hyvä puoli on myös laaja hintaskaala: alueelta voi löytää kylpyammeilla ja hulppeilla hotelliaamiaisilla varustettujen laatuhotellien lisäksi myös edullisia ja keskihintaisia majoituspaikkoja. Budjettimatkaajakin voi siis yleensä löytää yöpaikan Oulun keskustasta, kunhan varaus tehdään ajoissa.

Hyvä sijainti lähellä keskustaa on myös Oulujoen rannalla sijaitsevilla hotelleilla. Esimerkiksi Lasaretinsaaresta on helppo kävelymatka keskustan alueelle. Idyllisen majapaikan voi löytää kohtuulliseen hintaan kauniista ja rauhallisesta Pikisaaresta, joka sopii hyvin vaikkapa lapsiperheelle. Saaressa on paljon kävely- ja pyöräilyreittejä, ja sen värikäs käsityöläiskulttuuri tekee alueesta virkeän. Pikisaaren alue on myös ehdoton suositus kulttuurin ja taiteen ystäville! Alueella kukoistaa nostalginen puutaloarkkitehtuuri, ja vaikka Oulussa ei ole varsinaista vanhaakaupunkia, perinteisen ja historiallisen arkkitehtuurin arvostajan silmä lepää alueella.

Jos etsit nimenomaan halpaa majoituspaikkaa, kannattaa hotelleja Oulussa katsella myös keskeisimpien alueiden ulkopuolelta. Etenkin erilaiset huoneistomajoitusvaihtoehdot ja majatalot tulevat usein perinteisiä hotelleja edullisemmiksi. Oulun lentokentän lähellä voi myös majoittua, ja Airport Hotel Oulu tarjoaa paitsi hyvän sijainnin lentomatkustajille, myös vehreitä Pohjois-Pohjanmaan maisemia. Jos haluat majoittua Oulun tuntumassa ainutlaatuisessa paikassa, voi hotellin varata jopa kaupungin edustalla sijaitsevalta Hailuodon saarelta, merimaisemien keskeltä. Saarella sijaitseva Luotsihotelli on ainutlaatuinen paikka koko Suomenkin mittakaavassa. Maalaistunnelmaa ja ainutlaatuisia majoituspaikkoja löytyy myös muualta Oulun ympäristöstä, toisinaan halpaankin hintaan.


Oulu pähkinänkuoressa

Oulu tunnetaan pohjoisen Suomen pääkaupunkina, ja vaikka kaupunki onkin hieman Lapin läänin ulkopuolella, voi kaupungissa kokea myös lappilaista eksotiikkaa yhdistettynä pirteään pohjoispohjanmaalaiseen kaupunkikulttuuriin. Talvisin kaupungissa saa usein ihailla värikkäitä revontulia, kesän yöttömien öiden ja aurinkoisten päivien aikana Oulussa puolestaan nautitaan suomalaisille tutusta kesäelämästä uimarantoineen ja pyöräreitteineen sekä lukuisine kesätapahtumineen. Esimerkiksi monipuolista Qstock-musiikkifestivaalia kaupungissa vietetään perinteisesti heinäkuun lopussa.

Oulussa vierailevien kannattaa tutustua etenkin Oulun keskustan ja Rotuaarin alueeseen, sillä alueella sijaitsevat kaupungin suosituimmat kaupat, kahvilat ja ravintolat. Etenkin kesällä alue herää eloon ja täyttyy esimerkiksi ilmaiskonserteista ja muista pienistä tapahtumista. Oulun torilla kävijöitä tervehtii tunnettu patsas, Toripolliisi. Kulttuurin ja perinteiden ystäviä Oulussa kutsuvat esimerkiksi Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo sekä Turkansaaren ulkomuseo.

Idyllinen Pikisaari puutaloineen kuuluu myös kaupungin must-kohteisiin, eivätkä Oulun seudun suositut saaret lopu tähän. Oulun edustalla sijaitseva Hailuoto, Perämeren suurin saari, ei kuulu kaupungin alueeseen, mutta saaren karun kaunista luontoa kannattaa silti ehdottomasti käydä ihmettelemässä. Hailuotoon kulkee lauttaliikenne. Talvisin Oulunsalon ja Hailuodon välille on toisinaan tehty jäätä pitkin kulkeva retkiluistelurata.

Perinteiseen oululaiseen tyyliin ostoksilla kannattaa käydä ennen kaikkea Oulun iäkkäässä, yli satavuotiaassa kauppahallissa sekä Oulun torilla. Torinrantana tunnettu alue on eläväisimmillään kesäaikaan, jolloin torikojuista voi napata suuhun paikallisia perinneherkkuja ja tuliaiskassiin alueen käsitöitä.


Oulu matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Oulu?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Oulu heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Oulu?

82 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Oulu. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Oulu?

helmikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Oulu. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 41 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Oulu?

Oulu hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia perjantai ja kalleimpia tiistai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Oulu?

Hostellit kohteessa Oulu (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 63 € per henkilö, per yö. Tämä on 18 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Oulu.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden kesäkuu aikana kohteen Oulu sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (40 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 13 °C, kaupungin Oulu hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.