Hotellit Oulussa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  17 Oulussa, Suomen

Oulu, Suomi
25. toukokuu — 26. toukokuu2
Oulu, Suomi
ke 25/5
to 26/5

Suositut Oulu hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Oulu
Hinta
€34.76
€141.83
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Oulu

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Oulu
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
167 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
87 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Oulu on: 1-2 tähteä, 85 päivää ennen. 3 tähteä, 64 päivää ennen. 4-5 tähteä, 58 päivää ennen.

1-2 tähteä

69 € - 83 €

3 tähteä

105 € - 116 €

4-5 tähteä

137 € - 151 €


Oulu matkavinkit

Hotellit Oulussa palvelevat hyvin erilaisia matkailijoita aina reppureissaajista luontomatkaajiin ja kylpylä- ja laatuhotellien etsijöihin. Kaikille on tarjolla hyvä hotelli. Mieti, mitä lomaltasi haluat, ja ryhdy haravoimaan sopivaa majoitusta esimerkiksi netistä löytyvän kartan avulla. Kiinnitä huomiota paitsi hintaan, myös tarjolla oleviin palveluihin, sillä joissakin hotelleissa on kaikki tarvittava uima-altaista kuntosaleihin, kun taas toisissa on vain minimipalvelut. Hintaan vaikuttaa palveluiden lisäksi myös sijainti, minkä vuoksi hotelleja kannattaa verrata myös alueittain. Jos toiveissa on harrastaa Oulun-matkan aikana esimerkiksi laskettelua, hiihtoa tai pyöräilyä, kannattaa sopiva hotelli yrittää löytää mahdollisimman läheltä harrastuspaikkoja. Hintataso Oulussa vaihtelee sesongin mukaan, mutta yleensä esimerkiksi kaupungin keskustasta voi löytää hyvinkin kohtuuhintaisen hotellin.

Budjettimatkailijoiden kannattaa suunnitella lomaansa ajoissa, sillä hotellivaraus tulee yleensä edullisemmaksi ajoissa tehtynä. Ajoissa reissuaan suunnittelevalla on yleensä enemmän valinnanvaraa vertailla hotelleja ja niiden hintoja, sillä esimerkiksi lomasesonkien aikana monet suosituimmat hotellit täyttyvät viimeistä huonetta myöten. Etsi myös erilaisia tarjouskampanjoita niin hotelleista kuin muistakin matkailupalveluista, näin voit tehdä lomamatkan hyvään hintaan. Oulu on kauniine maisemineen ja hyvine teineen täydellinen pyöräily- ja kävelykaupunki, mutta kaupungissa on myös hyvin toimiva julkisen liikenteen järjestelmä, joka kuljettaa matkailijoitakin edullisesti kaupungin eri alueille. Oulun seudun lukuisat ulkoilu- ja luontokohteet ovat täysin ilmaisia, ja etenkin kesäisin kaupunki on täydellinen budjettimatkailukohde. Vieraile ainakin Hietasaaressa ja Pikisaaressa. Oulun taidemuseoon pääsevät maksutta kaikki alle 18-vuotiaat.

Kävelykengät kuuluvat Oulun-matkan vakiovarustukseen, sillä kaupungin monia alueita ja luontokohteita on paras tutkia jalkaisin. Kaupunki on myös pyöräilijöiden suosikkikohde, sillä kaupungissa on pyöräteitä yli 600 kilometrin verran. Kaupungin tuntumassa voi pyöräillä myös noin kymmenen kilometrin mittaisen merellisen reitin. Julkisen liikenteen järjestelmä kaupungissa perustuu bussiliikenteeseen, ja bussiverkosto kattaa Oulun kaupungin lähes joka kolkan. Taksilla liikkuminen on helppoa, mutta joukkoliikennettä selvästi kalliimpaa. Oulun lähialueilla on helpointa matkata henkilöautolla.

Hotelleista lähes kaikki pyytävät luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, huoneistomajoitusvaihtoehtoja on mahdollista löytää myös ilman luottokorttia.

Oulu on lapsiperheille erinomainen kohde niin kesä- kuin talviaikaankin. Kesäisin lapsiperheitä kutsuvat kaupungin lukuisat luontokohteet, leikkipuistot ja uimarannat. Polskimaan lapset pääsevät esimerkiksi Nallikarin Tuiran, Värtön ja Lämsänjärven uimarannoille. Talvisin Oulu on lähes takuuvarma lumen ihmemaa. Lasten kanssa voi lähteä paitsi läheisten laskettelukeskusten rinteisiin ja hiihtoladuille, myös pulkkamäkeen. Tiedonjanoisia palvelee Tietomaa-tiedekeskus. Pohjois-Pohjanmaan museon Koiramäki-näyttely viihdyttää niin ikään sekä lapsia että vanhempia. Rotuaarin alueella viihtyy kauniina päivänä koko perhe.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Oulu per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Oulu hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 46 €

Keskinkertainen 78 €

Kallein 96 €

Etsi 2-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Oulu

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Oulu
Etsi hostelleja - Oulu

Hotellit kaupungissa Oulu, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Oulu hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Oulu

Pohjois-Pohjanmaan helmi, Perämeren rannikolla sijaitseva Oulu on suosittu matkailukohde niin kesällä kuin talvellakin. Kaupungista löytyykin hotelleja ja muita majoituspaikkoja kaikenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Hotellit Oulussa sijaitsevat ympäri kaupunkia, mutta eniten tarjontaa on kaupungin keskustassa, tärkeimpien palveluiden äärellä, lähellä rantaa ja rautatieasemaa. Kulkuyhteydet keskustasta ovat hyvät paitsi kaupungin muille alueille, myös lähikuntiin ja muualle Suomeen. Hotellialueena keskustan hyvä puoli on myös laaja hintaskaala: alueelta voi löytää kylpyammeilla ja hulppeilla hotelliaamiaisilla varustettujen laatuhotellien lisäksi myös edullisia ja keskihintaisia majoituspaikkoja. Budjettimatkaajakin voi siis yleensä löytää yöpaikan Oulun keskustasta, kunhan varaus tehdään ajoissa.

Hyvä sijainti lähellä keskustaa on myös Oulujoen rannalla sijaitsevilla hotelleilla. Esimerkiksi Lasaretinsaaresta on helppo kävelymatka keskustan alueelle. Idyllisen majapaikan voi löytää kohtuulliseen hintaan kauniista ja rauhallisesta Pikisaaresta, joka sopii hyvin vaikkapa lapsiperheelle. Saaressa on paljon kävely- ja pyöräilyreittejä, ja sen värikäs käsityöläiskulttuuri tekee alueesta virkeän. Pikisaaren alue on myös ehdoton suositus kulttuurin ja taiteen ystäville! Alueella kukoistaa nostalginen puutaloarkkitehtuuri, ja vaikka Oulussa ei ole varsinaista vanhaakaupunkia, perinteisen ja historiallisen arkkitehtuurin arvostajan silmä lepää alueella.

Jos etsit nimenomaan halpaa majoituspaikkaa, kannattaa hotelleja Oulussa katsella myös keskeisimpien alueiden ulkopuolelta. Etenkin erilaiset huoneistomajoitusvaihtoehdot ja majatalot tulevat usein perinteisiä hotelleja edullisemmiksi. Oulun lentokentän lähellä voi myös majoittua, ja Airport Hotel Oulu tarjoaa paitsi hyvän sijainnin lentomatkustajille, myös vehreitä Pohjois-Pohjanmaan maisemia. Jos haluat majoittua Oulun tuntumassa ainutlaatuisessa paikassa, voi hotellin varata jopa kaupungin edustalla sijaitsevalta Hailuodon saarelta, merimaisemien keskeltä. Saarella sijaitseva Luotsihotelli on ainutlaatuinen paikka koko Suomenkin mittakaavassa. Maalaistunnelmaa ja ainutlaatuisia majoituspaikkoja löytyy myös muualta Oulun ympäristöstä, toisinaan halpaankin hintaan.


Lue lisää nähtävyyksistä: Oulu

Oulu tunnetaan pohjoisen Suomen pääkaupunkina, ja vaikka kaupunki onkin hieman Lapin läänin ulkopuolella, voi kaupungissa kokea myös lappilaista eksotiikkaa yhdistettynä pirteään pohjoispohjanmaalaiseen kaupunkikulttuuriin. Talvisin kaupungissa saa usein ihailla värikkäitä revontulia, kesän yöttömien öiden ja aurinkoisten päivien aikana Oulussa puolestaan nautitaan suomalaisille tutusta kesäelämästä uimarantoineen ja pyöräreitteineen sekä lukuisine kesätapahtumineen. Esimerkiksi monipuolista Qstock-musiikkifestivaalia kaupungissa vietetään perinteisesti heinäkuun lopussa.

Oulussa vierailevien kannattaa tutustua etenkin Oulun keskustan ja Rotuaarin alueeseen, sillä alueella sijaitsevat kaupungin suosituimmat kaupat, kahvilat ja ravintolat. Etenkin kesällä alue herää eloon ja täyttyy esimerkiksi ilmaiskonserteista ja muista pienistä tapahtumista. Oulun torilla kävijöitä tervehtii tunnettu patsas, Toripolliisi. Kulttuurin ja perinteiden ystäviä Oulussa kutsuvat esimerkiksi Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan museo sekä Turkansaaren ulkomuseo.

Idyllinen Pikisaari puutaloineen kuuluu myös kaupungin must-kohteisiin, eivätkä Oulun seudun suositut saaret lopu tähän. Oulun edustalla sijaitseva Hailuoto, Perämeren suurin saari, ei kuulu kaupungin alueeseen, mutta saaren karun kaunista luontoa kannattaa silti ehdottomasti käydä ihmettelemässä. Hailuotoon kulkee lauttaliikenne. Talvisin Oulunsalon ja Hailuodon välille on toisinaan tehty jäätä pitkin kulkeva retkiluistelurata.

Perinteiseen oululaiseen tyyliin ostoksilla kannattaa käydä ennen kaikkea Oulun iäkkäässä, yli satavuotiaassa kauppahallissa sekä Oulun torilla. Torinrantana tunnettu alue on eläväisimmillään kesäaikaan, jolloin torikojuista voi napata suuhun paikallisia perinneherkkuja ja tuliaiskassiin alueen käsitöitä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Oulu

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Oulu

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Oulu heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

117 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Oulu. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

heinäkuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Oulu. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 36 % halvempia kuin sesonkina.

Oulu hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia keskiviikko ja kalleimpia tiistai.

Hostellit kohteessa Oulu (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 65 € per henkilö, per yö. Tämä on 52 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Oulu.

Kun keskilämpötila on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 30 mm, toukokuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Oulu.

Kaupungista Oulu löytyy tällä hetkellä 12 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Oulu Hotelli Apartments, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Oulu. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Oulu.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Oulu. Alueelta löytyy tällä hetkellä 7 hostellia ja Forenom Aparthotel Oulu on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Oulu.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Oulu

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Oulu

City center 1BR studio with perfect view

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,0
81 €
Huoneistohotelli Nallisuites

Huoneistohotelli Nallisuites

Toppilansaarentie 3, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

9,4
80 €

Apartment Oulu station

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,2
68 €

Entire Apartment- 3 Bedrooms, Bathroom, Kitchen, Wc

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

192 €

Oulunsalo Apartment

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,2
73 €

Starhomes

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,5
87 €

Trendy Homes Oulu Deluxe Apartments

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,8
87 €

Starhomes Studio Lux 80

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,9
84 €

Värikäs puutalokaksio 1-6 hlölle, ilm parkit

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,4
70 €

Easy Home: Big-Ideal-Safe- Clean-Nice Place At Oulu ,free Parking & Quick Reply

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

85 €

Lovely Northern Apartment

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

8,6
76 €

Keskustan kaksio 45 m2 autopaikalla, Rautatienkatu 19, 9 krs

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,3
92 €

Hotelli Kortteeri

Vellamontie 12, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

91 €

Apartment Nallisuites

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,4
66 €
City center brand new studio @2021

City center brand new studio @2021

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,0
69 €

Citykoti Oulu

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,3
87 €

Apartment with garden and teracce

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

9,4
64 €

Aloita matkan suunnittelu - Oulu


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Oulu tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Oulu, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.