Etsi ja löydä halvat lennot Laosiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Laosin lentotiedot ja trendit

Tutustu Laosin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Laos?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Laos oli 928 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 1719 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Laos. 1719 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Laos, kun taas 3619 € on kallein.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Laos suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Laos on Vientiane, jossa he vierailevat 247 % useammin kuin missään muussa maan Laos kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Louangphabang ja Pakse.

Halvimmat lennot Laos kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Laos
Vientiane
Vientiane

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Laos

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Laos

Jos haluat lentää kohteeseen Laos halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Thai AirAsia, Lao Airlines ja THAI Smile, joiden tarjoamat hinnat alkavat 87 €, 102 € sekä 136 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Laos kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Laos kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Laos lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Laos lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Laos

Suomesta Laosiin ei liikennöidä suoria lentoja. Halvat lennot Laosiin sisältävätkin aina vähintään yhden välilaskun. Suomesta on tiiviit lentoyhteydet etenkin Laosin suurimpaan kaupunkiin Vietianeen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhden välilaskun lennot Vientianeen operoidaan yleensä kahden lentoyhtiön yhteistyönä. Lentoja operoi suomalainen Finnair yhteistyössä esimerkiksi laosilaisen Lao Airlinesin ja thaimaalaisen Bangkok Airwaysin kanssa. Mikäli lentoaikatauluusi sopivat hieman pidemmät kahden vaihdon lennot, hyviä reittivaihtoehtoja Vientianeen tarjoavat esimerkiksi turkkilainen Turkish Airways ja qatarilainen Qatar Airways. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Wattayn kansainvälinen lentokenttä (Wattay International Airport) Vientianessa. Lennot Laosiin voi saada myös Luang Prabangiin, joka sijaitsee maan pohjoisosassa. Reittejä Helsinki-Vantaan lentokentältä Luang Prabangiin operoivat muun muassa Finnair, Bangkok Airways, Qatar Airways ja vietnamilainen Vietnam Airlines. Lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku, ja käytännössä kaikki reitit toteutetaan ainakin kahden lentoyhtiön yhteistyönä. Laosissa lennot laskeutuvat Luang Prabangin kansainväliselle lentokentälle (Luang Prabang International Airport).

Laosiin matkustetaan usein nauttimaan maan monipuolisesta luonnosta, ja luontomatkailulle parasta aikaa ovat Suomen talvikuukaudet noin lokakuusta huhtikuuhun. Nämä kuukaudet ovat Laosin kuivaa kautta, joten maan patikkapoluista voi nauttia ilman sateita. Sää Laosissa on talvikuukausina miellyttävä, sillä keskilämpötilat pysyttelevät noin 27–30 asteen tuntumassa. Jos suunnittelet esimerkiksi melontamatkaa Laosin joille, paras aika suunnata maahan on marras- ja tammikuun välissä. Talvikuukaudet ovat maan vilkkainta matkailuaikaa, joten lentoliput Laosiin ovat talvella keskimääräistä kalliimpia. Laosin voimakkain sadekausi alkaa toukokuussa ja päättyy noin syyskuussa, tosin huhti- ja lokakuussakin sateita esiintyy jonkin verran. Kesä on kuumaa ja kosteaa aikaa, eivätkä esimerkiksi kaikki majoituspaikat ole auki Suomen keskikesällä. Sadekaudella turisteja on kuitenkin maassa selvästi talvikautta vähemmän, mikä on esimerkiksi monille reppureissaajille plussa. Halpoja lentoja Laosiin saa talvikaudelle helposti. Kaupunkikohteista Laosissa voi nauttia sateisinakin kuukausina, mutta maaseudulla matkustaminen voi sadekaudella vaikeutua.

Laosin lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Helsinki-Vantaan lentokentältä Vientianeen lentoaika on alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia, mikäli matkustat kaupunkiin yhden välilaskun lennoilla. Usein matka-ajat vaihtelevat kuitenkin noin 14–18 tunnin välillä, sillä välilaskun pituus ja tarkka lentoreitti vaihtelevat. Kahden vaihdon lennoilla lentoaika venyy usein lähes 20 tuntiin. Jos lennät Vientianen sijaan esimerkiksi Luang Prabangiin, lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä on alkaen noin 14 tuntia ja 30 minuuttia. Kahden vaihdon lennoilla matka-aika venyy usein vähintään noin 20 tuntiin.

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Laosiin matkustaessaan. Viisumivapaa vierailu Laosissa koskee kuitenkin enintään 15 vuorokauden pituisia lomamatkoja. Jos suuntaat maahan pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista pyytää lisätietoa Laosin Tukholman suurlähetystöltä. Tarkista Laosin maahanpääsysäännökset vielä ennen matkaasi, sillä muutokset ovat mahdollisia. Muista ottaa Laosiin mukaan Suomen passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä maahanpääsyn edellytyksenä on, että passi on voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Laos


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Laos. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Laos tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Laos.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Laos niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Laos lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.