0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Laos

Etsi halvat lennot Laosiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Laosin lentotiedot ja trendit

Tutustu Laosin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Laos suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Laos on Vientiane, jossa he vierailevat 64 % useammin kuin missään muussa maan Laos kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Louangphabang ja Pakse.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Laos? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Vientiane

Vientiane

Lao National Museum

Xieng Khuan

Haw Phra Kaew

Patuxai

Wat Si Saket

Louangphabang

Louangphabang

Night Market

Phu Si

Wat Mai

Pak Ou Buddha Caves

Kuang Si Falls

Savannakhet

Savannakhet

Phu Sa Dok Bua National Park


Halvimmat lennot Laos kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Laos
Vientiane
Vientiane

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Laos

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Laos

Mikä on alueen Laos suosituin lentokenttä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Laos hinnat?

lentoa Laos hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Laos?

huhtikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Laos osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Laos?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Laos matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Laos?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Laos matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Laos kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Laos kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Laos

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Laosiin?

Suomesta Laosiin ei liikennöidä suoria lentoja. Halvat lennot Laosiin sisältävätkin aina vähintään yhden välilaskun. Suomesta on tiiviit lentoyhteydet etenkin Laosin suurimpaan kaupunkiin Vietianeen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhden välilaskun lennot Vientianeen operoidaan yleensä kahden lentoyhtiön yhteistyönä. Lentoja operoi suomalainen Finnair yhteistyössä esimerkiksi laosilaisen Lao Airlinesin ja thaimaalaisen Bangkok Airwaysin kanssa. Mikäli lentoaikatauluusi sopivat hieman pidemmät kahden vaihdon lennot, hyviä reittivaihtoehtoja Vientianeen tarjoavat esimerkiksi turkkilainen Turkish Airways ja qatarilainen Qatar Airways. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Wattayn kansainvälinen lentokenttä (Wattay International Airport) Vientianessa. Lennot Laosiin voi saada myös Luang Prabangiin, joka sijaitsee maan pohjoisosassa. Reittejä Helsinki-Vantaan lentokentältä Luang Prabangiin operoivat muun muassa Finnair, Bangkok Airways, Qatar Airways ja vietnamilainen Vietnam Airlines. Lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku, ja käytännössä kaikki reitit toteutetaan ainakin kahden lentoyhtiön yhteistyönä. Laosissa lennot laskeutuvat Luang Prabangin kansainväliselle lentokentälle (Luang Prabang International Airport).

Milloin on paras aika matkustaa Laosiin?

Laosiin matkustetaan usein nauttimaan maan monipuolisesta luonnosta, ja luontomatkailulle parasta aikaa ovat Suomen talvikuukaudet noin lokakuusta huhtikuuhun. Nämä kuukaudet ovat Laosin kuivaa kautta, joten maan patikkapoluista voi nauttia ilman sateita. Sää Laosissa on talvikuukausina miellyttävä, sillä keskilämpötilat pysyttelevät noin 27–30 asteen tuntumassa. Jos suunnittelet esimerkiksi melontamatkaa Laosin joille, paras aika suunnata maahan on marras- ja tammikuun välissä. Talvikuukaudet ovat maan vilkkainta matkailuaikaa, joten lentoliput Laosiin ovat talvella keskimääräistä kalliimpia. Laosin voimakkain sadekausi alkaa toukokuussa ja päättyy noin syyskuussa, tosin huhti- ja lokakuussakin sateita esiintyy jonkin verran. Kesä on kuumaa ja kosteaa aikaa, eivätkä esimerkiksi kaikki majoituspaikat ole auki Suomen keskikesällä. Sadekaudella turisteja on kuitenkin maassa selvästi talvikautta vähemmän, mikä on esimerkiksi monille reppureissaajille plussa. Halpoja lentoja Laosiin saa talvikaudelle helposti. Kaupunkikohteista Laosissa voi nauttia sateisinakin kuukausina, mutta maaseudulla matkustaminen voi sadekaudella vaikeutua.

Kuinka kauan kestää lento Laosiin?

Laosin lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Helsinki-Vantaan lentokentältä Vientianeen lentoaika on alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia, mikäli matkustat kaupunkiin yhden välilaskun lennoilla. Usein matka-ajat vaihtelevat kuitenkin noin 14–18 tunnin välillä, sillä välilaskun pituus ja tarkka lentoreitti vaihtelevat. Kahden vaihdon lennoilla lentoaika venyy usein lähes 20 tuntiin. Jos lennät Vientianen sijaan esimerkiksi Luang Prabangiin, lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä on alkaen noin 14 tuntia ja 30 minuuttia. Kahden vaihdon lennoilla matka-aika venyy usein vähintään noin 20 tuntiin.

Tarvitaanko Laosiin passi tai viisumi?

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Laosiin matkustaessaan. Viisumivapaa vierailu Laosissa koskee kuitenkin enintään 15 vuorokauden pituisia lomamatkoja. Jos suuntaat maahan pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista pyytää lisätietoa Laosin Tukholman suurlähetystöltä. Tarkista Laosin maahanpääsysäännökset vielä ennen matkaasi, sillä muutokset ovat mahdollisia. Muista ottaa Laosiin mukaan Suomen passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä maahanpääsyn edellytyksenä on, että passi on voimassa vielä puoli vuotta paluulennon jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Laos

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Laos?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Laos. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Laos momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Laos?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Laos. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Laos joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Laos tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Laos?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Laos.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Laos juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Laos niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Laos lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Laos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Laosissa

Suositut kaupungit Laosissa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.