Etsi halpoja lentoja Koh Samui alk. 1038 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Koh Samui

Yhteenveto Koh Samui lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1038 €

Nopein lentoaika

14t 30m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Koh Samui kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1038 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ko Samui).
Nopein lento kohteeseen Koh Samui kohteesta Suomi kestää 14t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ko Samui).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Koh Samui mukaan lukien Qatar Airways.

Koh Samui lentotiedot ja trendit

Tutustu Koh Samui lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Koh Samui?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Koh Samui syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 1158 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Koh Samui?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Koh Samui. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 1208 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1440 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Koh Samui?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Koh Samui. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 1194 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 1408 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Koh Samui?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Koh Samui (Ko Samui), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 22t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Koh Samui?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 56 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Koh Samui. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 1314 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Koh Samui tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Koh Samui hintaan 822 €.

Halvimmat lennot kaupungin Koh Samui lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Koh Samui lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Koh Samui

HALVIN REITTI Helsinki - Koh Samui

Helsinki (HEL) - Koh Samui (USM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Koh Samui kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ko Samui, jolloin hinta on keskimääräinen 1314 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KOH SAMUIsyyskuu15% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Koh Samui lennot maksavat keskimäärin vain 1122 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KOH SAMUI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Koh Samui lentojen keskimääräinen hinta on 1870 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KOH SAMUI KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu545% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Koh Samui kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Koh Samui

Samuin kuvankauniiseen saaristoryhmään kuuluva Koh Samuin saari sijaitsee Siaminlahdella. Se on yksi Thaimaan suurimmista saarista ja suosituimmista matkailukohteista. Suurin osa matkailijoista suuntaa saarelle rantojen perässä, mutta myös muita luontokohteita ja aktiviteettimahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti. Saaren edullisuus kutsuu matkailijoita. Hotelli ja lento onkin mahdollista saada Koh Samuille hyvin kohtuullisella hinnalla.

Koh Samuilla on kuuma sää ympäri vuoden. Keskilämpötila on jatkuvasti noin 26–29 lämpöastetta. Jos siis kaipaat lomaltasi ennen kaikkea lämpöä, voit varata halvat lennot Koh Samuille käytännössä mille kuukaudelle tahansa. Kuuminta on Suomen kesäkuukausien aikana, noin huhtikuusta elokuuhun. Toukokuusta eteenpäin saarella esiintyy kuitenkin sateita. Jos siis haluat nauttia pilvettömästä taivaasta, kannattaa lentoliput saarelle hankkia alkuvuodelle. Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat myös edullista matkustusaikaa. Silloin lennon ja majoituksen saa todennäköisimmin halvalla. Sadekaudellakin sateet tulevat kuuroina, eikä sadekausikaan ole leppoisan rantaloman este.

Suosituinta ja kalleinta matkailuaikaa saarella ovat kesäkausi ja joulukuu. Näille kuukausille tähtäävien kannattaa olla mahdollisimman ajoissa liikkeellä löytääkseen halvat lennot Koh Samuille. Lentoyhteydet Suomesta Thaimaahan ovat hyvät, joten lentotarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti.

Mitä tekemistä kohteessa Koh Samui on sateen sattuessa?

Jos suunnittelet lentäväsi kaupunkiin Koh Samui silloin, kun sateen mahdollisuus on vähäisin, vältä matkustamista kuukausien tammikuu, toukokuu ja lokakuu aikana. Näinä kuukausina sataa yleensä 130 mm tai enemmän vettä, mikä tarkoittaa sitä, että sateen mahdollisuus on suuri. Jos sade yllättää Koh Samui vierailusi aikana, tekemistä löytyy silti ja voit nauttia matkastasi. Niille, jotka haluavat päästä pois sateesta ja shoppailla vähän, voivat suunnata alueelle Fisherman's Village.

Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Koh Samui?

helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu pidetään yleensä hyvänä aikana vierailla kaupungissa Koh Samui, koska silloin voi viettää aikaa esimerkiksi Chaweng Beach rannalla. Tutustu myös Lamai Beach rantaan Koh Samui suuntautuvan vierailusi aikana.

Löytyykö kaupungin Koh Samui lähettyviltä muita lentokenttiä?

Koh Samui kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Surat Thani lentokenttä (109 km Koh Samui keskustasta), Nakhon Si Thammarat lentokenttä (118 km Koh Samui keskustasta) tai Chumphon lentokenttä (152 km Koh Samui keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ko Samui lentokenttä hinnat?

lentoa Ko Samui lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Ko Samui lentokenttä?

6 toimijaa on valittavissa lentoa Ko Samui lentokenttä marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Ko Samui lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Ko Samui lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ko Samui lentokenttä?

Ko Samui lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ko Samui lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Koh Samui

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Koh Samui
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
USM21:05Ko Samui
19. tammikuuta
USM11:35Ko Samui
34t 05m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1038 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
2 välilaskua
USM21:05Ko Samui
19. tammikuuta
USM07:55Ko Samui
34t 15m
3 välilaskua
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1047 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. helmikuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 30m
2 välilaskua
USM21:05Ko Samui
10. maaliskuuta
USM13:25Ko Samui
30t 50m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1095 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 35m
2 välilaskua
USM21:05Ko Samui
17. joulukuuta
USM08:30Ko Samui
30t 40m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1185 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 15m
3 välilaskua
USM07:10Ko Samui
7. huhtikuuta
USM21:10Ko Samui
22t 05m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1291 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. joulukuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 05m
3 välilaskua
USM07:45Ko Samui
17. joulukuuta
USM21:45Ko Samui
21t 35m
2 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1310 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Koh Samui

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Koh Samui, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
USMKo Samui

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Koh Samui

Koh Samuin kauniista luonnosta ja paratiisimaisista maisemista kannattaa ottaa kaikki irti kävelemällä, patikoimalla ja pyöräilemällä ympäri saarta. Mikäli haaveilet esimerkiksi viidakkovaelluksesta, hanki avuksesi paikallinen opas. Joukkoliikennejärjestelmää saarella ei ole. Alue on kuitenkin melko kompakti, joten liikkuminen ei ole useimmille matkailijoille ongelma. Seikkailuhenkinen voi vuokrata auton tai skootterin, ja vuokraus onkin saarella edullista. Liikenteessä on kuitenkin syytä olla varovainen. Myös lomakeskuksilla voi olla omia kuljetuspalveluitaan.

Ehdottomasti kätevin ja edullisin tapa liikkua ympäri Koh Samuin saarta on hypätä songthaew-nimellä tunnettujen lava-autojen kyytiin.

Autoja liikkuu saaren eri osiin ja suosituimmille rannoille pitkin päivää. Kyseessä ei kuitenkaan ole virallinen joukkoliikennejärjestelmä, eikä kuskeilla ole vakiintuneita reittejä. Paikkoja, joista songthaewin kyytiin voi yleensä hypätä, kannattaa tiedustella paikallisilta. Kulkuvälineenä ne ovat halpoja. Matkan hinta voi olla esimerkiksi 50 bahtia, mutta hinnoittelu riippuu matkan pituudesta. Autot ilmoittavat tulostaan aina tööttäämällä. Asiakas pysäyttää auton ja kertoo, minne haluaa mennä. Hinta sovitaan kuskin kanssa.


Kohteen Koh Samui viisumivaatimukset

Koh Samuille ja muihin Thaimaan kohteisiin reissatessa mukana on oltava aina passi. Viisumia Suomen kansalainen ei Koh Samuille saapuessaan tarvitse. Lentokentällä passiin lyödään kuitenkin maahantuloleima, jonka päivämäärästä paikalliset viranomaiset tietävät, kuinka kauan matkailija saa maassa olla. Thaimaan lentokentillä lupa voidaan myöntää enintään 30 vuorokaudeksi. Jos suunnittelet pidempää matkaa tai tarvitset lisätietoa viisumeista, ota yhteys Thaimaan suurlähetystöön Helsingissä. Muista myös, että passisi on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Koh Samui

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Koh Samuille voi varata esimerkiksi vuoden alkuun ja toisaalta myös syksylle. Edulliset matkat kannattaa varmistaa tekemällä varaus viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Pelkät lennot voi saada edullisesti myös lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta. Etsi erilaisia reittejä, vertaa hintoja eri päivinä ja kellonaikoina ja varaa omaan budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten sopiva lento.

Kiinnostavatko Koh Samuin nähtävyydet?

Saarella on paljon muutakin nähtävää kuin rannat. Valtava Big Buddha -patsas kutsuu tutustumaan paikalliseen temppelikulttuuriin saaren pohjoispuolelle. Koh Samuin luonnonihmeisiin kuuluu Namtok Hin Lat -vesiputous.

Mitä mukaan matkalle Koh Samuille?

Rennot ranta-asut ovat ykkösvaruste, samoin kuin tehokas aurinkorasva. Sadekauden matkalle mukaan kannattaa ottaa myös sadevaatetta.

Onko Koh Samuilla turvallista?

Koh Samui on rauhallinen saari, mutta maalaisjärjen käyttö on aina tarpeen. Jos haluat kokeilla esimerkiksi vesiurheilulajeja, varmista, että matkavakuutuksesi kattaa myös tämäntyyppisiin lajeihin liittyvät onnettomuudet.

Voiko Koh Samuilla juoda kraanavettä?

Matkailijoiden on kaikkialla Thaimaassa suositeltavaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Koh Samuilla?

Tippaaminen ei ole pakollista. Jos olet tyytyväinen palveluun, kannattaa aina kuitenkin jättää pieni juomaraha.

Millainen on Koh Samuin hintataso?

Thaimaassa on todella halpaa. Esimerkiksi Koh Samuin ravintoloissa voit herkutella murto-osalla Suomen hinnoista. Matkailijoille on tarjolla myös luksusta, mutta sekin on saarella kohtuuhintaista.

Mikä on aikaero Suomi-Thaimaa?

Thaimaan aika on 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Koh Samui?

Välimatka on noin 8 280 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Koh Samui?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Koh Samui. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Koh Samui joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Koh Samui, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Koh Samui?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Koh Samui, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Koh Samui juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Koh Samui niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Koh Samui lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Koh Samui

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.