Lennot Aasia Thaimaa Koh Samui

Halvat lennot Koh Samuille

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Koh Samui (USM)
to 29.10.
to 5.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Koh Samui lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Koh Samui lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Koh Samuille?

Samuin kuvankauniiseen saaristoryhmään kuuluva Koh Samuin saari sijaitsee Siaminlahdella. Se on yksi Thaimaan suurimmista saarista ja suosituimmista matkailukohteista. Suurin osa matkailijoista suuntaa saarelle rantojen perässä, mutta myös muita luontokohteita ja aktiviteettimahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti. Saaren edullisuus kutsuu matkailijoita. Hotelli ja lento onkin mahdollista saada Koh Samuille hyvin kohtuullisella hinnalla.

Koh Samuilla on kuuma sää ympäri vuoden. Keskilämpötila on jatkuvasti noin 26–29 lämpöastetta. Jos siis kaipaat lomaltasi ennen kaikkea lämpöä, voit varata halvat lennot Koh Samuille käytännössä mille kuukaudelle tahansa. Kuuminta on Suomen kesäkuukausien aikana, noin huhtikuusta elokuuhun. Toukokuusta eteenpäin saarella esiintyy kuitenkin sateita. Jos siis haluat nauttia pilvettömästä taivaasta, kannattaa lentoliput saarelle hankkia alkuvuodelle. Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat myös edullista matkustusaikaa. Silloin lennon ja majoituksen saa todennäköisimmin halvalla. Sadekaudellakin sateet tulevat kuuroina, eikä sadekausikaan ole leppoisan rantaloman este.

Suosituinta ja kalleinta matkailuaikaa saarella ovat kesäkausi ja joulukuu. Näille kuukausille tähtäävien kannattaa olla mahdollisimman ajoissa liikkeellä löytääkseen halvat lennot Koh Samuille. Lentoyhteydet Suomesta Thaimaahan ovat hyvät, joten lentotarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Koh Samui?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Koh Samui on 36 € per henkilö kaupungista Bangkok, mikä on 69 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Koh Samui. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Koh Samui omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Koh Samui?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Koh Samui. Lennot maksavat noin 614 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Koh Samui elokuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Koh Samui reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 630 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Koh Samui?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Koh Samui on 2 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 674 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Koh Samui?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Koh Samui on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Koh Samui tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 660 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 711 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Koh Samui.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Koh Samui?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Koh Samui. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 651 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 719 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Koh Samui?

Vierailijat, jotka suunnittelevat lomailua kohteessa Koh Samui kannattaa varata lennot helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu kuukausien aikana jos tarkoituksena on viettää enemmän aikaa Chaweng Beach rannalla.

Löytyykö kaupungin Koh Samui lähettyviltä muita lentokenttiä?

Koh Samui kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Surat Thani lentokenttä (109 km kaupungin Koh Samui keskustasta), Nakhon Si Thammarat lentokenttä (118 km kaupungin Koh Samui keskustasta) tai Chumphon lentokenttä (152 km kaupungin Koh Samui keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Koh Samui lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 77 € henkilöä kohti ja Nakhon Si Thammarat lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Koh Samui. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Koh Samui

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Koh Samui
Halvin
Sopivin
Nopein
Qatar Airways
29. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
2 välilaskua
USM
Koh Samui
2. helmikuuta
USM
Koh Samui
27t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
29. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
2 välilaskua
USM
Koh Samui
2. helmikuuta
USM
Koh Samui
27t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
29. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
2 välilaskua
USM
Koh Samui
2. helmikuuta
USM
Koh Samui
27t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 45m
2 välilaskua
USM
Koh Samui
24. helmikuuta
USM
Koh Samui
28t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1765 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
3. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
3 välilaskua
USM
Koh Samui
24. helmikuuta
USM
Koh Samui
33t 45m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2349 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
3. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
3 välilaskua
USM
Koh Samui
24. helmikuuta
USM
Koh Samui
27t 00m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2430 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Koh Samuille?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Koh Samui

Suomesta Koh Samuille ei ole olemassa suoria lentoyhteyksiä, mutta vaihtokenttien kautta Suomesta Thaimaan saarelle voi lentää kätevästi. Halvat lennot Koh Samuille voi löytää esimerkiksi Qatar Airwaysilta, joka toimii osittain yhteistyössä Bangkok Airwaysin kanssa. Myös suomalaisen Finnairin yhteydet Aasian suuntaan ovat erinomaiset. Parhaimmillaan saarelle pääsee yhden vaihdon lennolla, mutta myös useamman pysähdyksen lennot voivat olla halpoja. Hinnan ohella kannattaa miettiä lisäksi matkustusmukavuutta. Lentoaika Helsingistä Koh Samuille on yhdellä vaihdolla alkaen noin 12 tuntia. Reittivalinnasta riippuen matka-aika voi kuitenkin olla selvästi pidempikin. Mikäli eri etappeja Thaimaahan lentävät eri lentoyhtiöt, muista tarkistaa etukäteen, miten niiden matkatavararajoitukset sopivat yhteen.


Miten pääsen lentokentältä Na Thonin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Koh Samui lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Koh Samuin lentokenttä on kansainväliseltä nimeltään Samui International Airport. Kaikki Helsinki-Vantaalta Koh Samuille lähtevät lennot saapuvat tälle kentälle. Se sijaitsee noin 2 km:n päässä saaren suurimmasta kaupungista Na Thonista. Yhtä lähellä on myös yksi saaren suurimmista lomakeskuksista, Chaweng. Käytännössä lentokentältä on siis kävelymatka Na Thoniin, jos mukana sattuu olemaan vain kevyt matkatavara. Lentokentältä ei ole joukkoliikenneyhteyksiä Na Thoniin tai saaren muihin osiin, joten edullisin vaihtoehto matkailijoille on jakaa minibussi haluamaansa kohteeseen. Tiedustele myös varaamastasi hotellista, tarjoaako hotelli lentokentältä shuttle-palvelua asiakkailleen. Jos haluat jakaa minibussin (shared minivan), varaa kuljetus saapuvien lentojen terminaalista transport-tiskiltä. Minibussi ei lähde liikkeelle ennen kuin kyydissä on vähintään viisi matkustajaa. Toisinaan bussit odottelevatkin kentällä matkustajia 15–30 minuuttia lennon saapumisen jälkeen. Matkojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mihin saaren osiin suunnataan. Normaali hintahaitari on noin 100–200 bahtia. Hinnat ovat kiinteitä, eli voit tiedustella tarkkaa hintaa tiskiltä matkaa varatessasi.


Liikkuminen Koh Samuilla?

Koh Samuin kauniista luonnosta ja paratiisimaisista maisemista kannattaa ottaa kaikki irti kävelemällä, patikoimalla ja pyöräilemällä ympäri saarta. Mikäli haaveilet esimerkiksi viidakkovaelluksesta, hanki avuksesi paikallinen opas. Joukkoliikennejärjestelmää saarella ei ole. Alue on kuitenkin melko kompakti, joten liikkuminen ei ole useimmille matkailijoille ongelma. Seikkailuhenkinen voi vuokrata auton tai skootterin, ja vuokraus onkin saarella edullista. Liikenteessä on kuitenkin syytä olla varovainen. Myös lomakeskuksilla voi olla omia kuljetuspalveluitaan.

Ehdottomasti kätevin ja edullisin tapa liikkua ympäri Koh Samuin saarta on hypätä songthaew-nimellä tunnettujen lava-autojen kyytiin.

Autoja liikkuu saaren eri osiin ja suosituimmille rannoille pitkin päivää. Kyseessä ei kuitenkaan ole virallinen joukkoliikennejärjestelmä, eikä kuskeilla ole vakiintuneita reittejä. Paikkoja, joista songthaewin kyytiin voi yleensä hypätä, kannattaa tiedustella paikallisilta. Kulkuvälineenä ne ovat halpoja. Matkan hinta voi olla esimerkiksi 50 bahtia, mutta hinnoittelu riippuu matkan pituudesta. Autot ilmoittavat tulostaan aina tööttäämällä. Asiakas pysäyttää auton ja kertoo, minne haluaa mennä. Hinta sovitaan kuskin kanssa.


Tarvitaanko Koh Samuille passi tai viisumi?

Koh Samuille ja muihin Thaimaan kohteisiin reissatessa mukana on oltava aina passi. Viisumia Suomen kansalainen ei Koh Samuille saapuessaan tarvitse. Lentokentällä passiin lyödään kuitenkin maahantuloleima, jonka päivämäärästä paikalliset viranomaiset tietävät, kuinka kauan matkailija saa maassa olla. Thaimaan lentokentillä lupa voidaan myöntää enintään 30 vuorokaudeksi. Jos suunnittelet pidempää matkaa tai tarvitset lisätietoa viisumeista, ota yhteys Thaimaan suurlähetystöön Helsingissä. Muista myös, että passisi on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin.


Lentolippu varattuna kohteeseen Koh Samui? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Koh Samuille matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Koh Samuille voi varata esimerkiksi vuoden alkuun ja toisaalta myös syksylle. Edulliset matkat kannattaa varmistaa tekemällä varaus viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Pelkät lennot voi saada edullisesti myös lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta. Etsi erilaisia reittejä, vertaa hintoja eri päivinä ja kellonaikoina ja varaa omaan budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten sopiva lento.

Kiinnostavatko Koh Samuin nähtävyydet?

Saarella on paljon muutakin nähtävää kuin rannat. Valtava Big Buddha -patsas kutsuu tutustumaan paikalliseen temppelikulttuuriin saaren pohjoispuolelle. Koh Samuin luonnonihmeisiin kuuluu Namtok Hin Lat -vesiputous.

Mitä mukaan matkalle Koh Samuille?

Rennot ranta-asut ovat ykkösvaruste, samoin kuin tehokas aurinkorasva. Sadekauden matkalle mukaan kannattaa ottaa myös sadevaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Koh Samuilla

Lomakeskuksissa on lähes aina ilmaiset wifi-yhteydet. Voit harkita myös paikallisen prepaid-liittymän hankintaa.

Onko Koh Samuilla turvallista?

Koh Samui on rauhallinen saari, mutta maalaisjärjen käyttö on aina tarpeen. Jos haluat kokeilla esimerkiksi vesiurheilulajeja, varmista, että matkavakuutuksesi kattaa myös tämäntyyppisiin lajeihin liittyvät onnettomuudet.

Voiko Koh Samuilla juoda kraanavettä?

Matkailijoiden on kaikkialla Thaimaassa suositeltavaa juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Koh Samuilla?

Tippaaminen ei ole pakollista. Jos olet tyytyväinen palveluun, kannattaa aina kuitenkin jättää pieni juomaraha.

Millainen on Koh Samuin hintataso?

Thaimaassa on todella halpaa. Esimerkiksi Koh Samuin ravintoloissa voit herkutella murto-osalla Suomen hinnoista. Matkailijoille on tarjolla myös luksusta, mutta sekin on saarella kohtuuhintaista.

Mikä on aikaero Suomi-Thaimaa?

Thaimaan aika on 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Koh Samui?

Välimatka on noin 8 280 km.

Lennot Aasia Thaimaa Koh Samui
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka