Halvat lennot Koh Samui

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Koh Samui

Yhteenveto Koh Samui lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1090 €

Nopein lentoaika

14t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Koh Samui kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1090 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ko Samui).
Nopein lento kohteeseen Koh Samui kohteesta Suomi kestää 14t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ko Samui).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Koh Samui mukaan lukien Finnair ja Thai Airways.

Halvimmat lennot kaupungin Koh Samui lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Koh Samui lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Koh Samui

HALVIN REITTI Helsinki - Koh Samui

Helsinki (HEL) - Koh Samui (USM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Koh Samui kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ko Samui, jolloin hinta on keskimääräinen 744 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KOH SAMUIelokuu9% halvempielokuu aikana Helsinki - Koh Samui lennot maksavat keskimäärin vain 677 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KOH SAMUI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Koh Samui lentojen keskimääräinen hinta on 882 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KOH SAMUI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu510% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Koh Samui kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Koh Samui?

Samuin kuvankauniiseen saaristoryhmään kuuluva Koh Samuin saari sijaitsee Siaminlahdella. Se on yksi Thaimaan suurimmista saarista ja suosituimmista matkailukohteista. Suurin osa matkailijoista suuntaa saarelle rantojen perässä, mutta myös muita luontokohteita ja aktiviteettimahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti. Saaren edullisuus kutsuu matkailijoita. Hotelli ja lento onkin mahdollista saada Koh Samuille hyvin kohtuullisella hinnalla.

Koh Samuilla on kuuma sää ympäri vuoden. Keskilämpötila on jatkuvasti noin 26–29 lämpöastetta. Jos siis kaipaat lomaltasi ennen kaikkea lämpöä, voit varata halvat lennot Koh Samuille käytännössä mille kuukaudelle tahansa. Kuuminta on Suomen kesäkuukausien aikana, noin huhtikuusta elokuuhun. Toukokuusta eteenpäin saarella esiintyy kuitenkin sateita. Jos siis haluat nauttia pilvettömästä taivaasta, kannattaa lentoliput saarelle hankkia alkuvuodelle. Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat myös edullista matkustusaikaa. Silloin lennon ja majoituksen saa todennäköisimmin halvalla. Sadekaudellakin sateet tulevat kuuroina, eikä sadekausikaan ole leppoisan rantaloman este.

Suosituinta ja kalleinta matkailuaikaa saarella ovat kesäkausi ja joulukuu. Näille kuukausille tähtäävien kannattaa olla mahdollisimman ajoissa liikkeellä löytääkseen halvat lennot Koh Samuille. Lentoyhteydet Suomesta Thaimaahan ovat hyvät, joten lentotarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Koh Samui on 86 € per henkilö kaupungista Rayong, mikä on 40 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Koh Samui. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Koh Samui omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa kohteeseen Koh Samui elokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 695 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 2 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Koh Samui. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 744 €.

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Koh Samui. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 809 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 948 €.

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Koh Samui. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 743 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 914 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu pidetään yleensä hyvänä aikana vierailla kaupungissa Koh Samui, koska silloin voi viettää aikaa esimerkiksi Chaweng Beach rannalla.

Koh Samui kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Surat Thani lentokenttä (109 km kaupungin Koh Samui keskustasta), Nakhon Si Thammarat lentokenttä (118 km kaupungin Koh Samui keskustasta) tai Chumphon lentokenttä (152 km kaupungin Koh Samui keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 145 € henkilöä kohti ja Surat Thani lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Koh Samui. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Koh Samui

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Koh Samui
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
2 välilaskua
USM10:40Ko Samui
12. heinäkuuta
USM15:40Ko Samui
20t 30m
2 välilaskua
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1090 €
Etsi vastaava
Thai Airways
5. elokuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
2 välilaskua
USM01:15Ko Samui
22. elokuuta
USM16:20Ko Samui
21t 55m
2 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1120 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 50m
3 välilaskua
USM11:25Ko Samui
22. elokuuta
USM04:00Ko Samui
44t 20m
2 välilaskua
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1137 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
3 välilaskua
USM09:35Ko Samui
12. heinäkuuta
USM06:05Ko Samui
30t 10m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1157 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
3 välilaskua
USM00:35Ko Samui
22. elokuuta
USM07:00Ko Samui
41t 20m
3 välilaskua
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1230 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL20:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
USM10:50Ko Samui
24. heinäkuuta
USM10:45Ko Samui
19t 05m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1334 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Koh Samui

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Koh Samui, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
USMKo Samui

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Koh Samui?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Koh Samui

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Koh Samui?

Kohteeseen Koh Samui kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Singapore Airlines, Aeroflot ja Qatar Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Koh Samui rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Koh Samui

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Koh Samui on Finnair, ja se liikennöi 28 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Bangkok Suvarnabhumi, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Koh Samui on 705 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Koh Samui, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 95 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.


Koh Samui ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Koh Samui lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Koh Samuin lentokenttä on kansainväliseltä nimeltään Samui International Airport. Kaikki Helsinki-Vantaalta Koh Samuille lähtevät lennot saapuvat tälle kentälle. Se sijaitsee noin 2 km:n päässä saaren suurimmasta kaupungista Na Thonista. Yhtä lähellä on myös yksi saaren suurimmista lomakeskuksista, Chaweng. Käytännössä lentokentältä on siis kävelymatka Na Thoniin, jos mukana sattuu olemaan vain kevyt matkatavara. Lentokentältä ei ole joukkoliikenneyhteyksiä Na Thoniin tai saaren muihin osiin, joten edullisin vaihtoehto matkailijoille on jakaa minibussi haluamaansa kohteeseen. Tiedustele myös varaamastasi hotellista, tarjoaako hotelli lentokentältä shuttle-palvelua asiakkailleen. Jos haluat jakaa minibussin (shared minivan), varaa kuljetus saapuvien lentojen terminaalista transport-tiskiltä. Minibussi ei lähde liikkeelle ennen kuin kyydissä on vähintään viisi matkustajaa. Toisinaan bussit odottelevatkin kentällä matkustajia 15–30 minuuttia lennon saapumisen jälkeen. Matkojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mihin saaren osiin suunnataan. Normaali hintahaitari on noin 100–200 bahtia. Hinnat ovat kiinteitä, eli voit tiedustella tarkkaa hintaa tiskiltä matkaa varatessasi.


Koh Samui: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Koh Samui
Helsinki - Koh Samui reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 55m
Halvin hinta1090 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Koh Samui

Koh Samuin kauniista luonnosta ja paratiisimaisista maisemista kannattaa ottaa kaikki irti kävelemällä, patikoimalla ja pyöräilemällä ympäri saarta. Mikäli haaveilet esimerkiksi viidakkovaelluksesta, hanki avuksesi paikallinen opas. Joukkoliikennejärjestelmää saarella ei ole. Alue on kuitenkin melko kompakti, joten liikkuminen ei ole useimmille matkailijoille ongelma. Seikkailuhenkinen voi vuokrata auton tai skootterin, ja vuokraus onkin saarella edullista. Liikenteessä on kuitenkin syytä olla varovainen. Myös lomakeskuksilla voi olla omia kuljetuspalveluitaan.

Ehdottomasti kätevin ja edullisin tapa liikkua ympäri Koh Samuin saarta on hypätä songthaew-nimellä tunnettujen lava-autojen kyytiin.

Autoja liikkuu saaren eri osiin ja suosituimmille rannoille pitkin päivää. Kyseessä ei kuitenkaan ole virallinen joukkoliikennejärjestelmä, eikä kuskeilla ole vakiintuneita reittejä. Paikkoja, joista songthaewin kyytiin voi yleensä hypätä, kannattaa tiedustella paikallisilta. Kulkuvälineenä ne ovat halpoja. Matkan hinta voi olla esimerkiksi 50 bahtia, mutta hinnoittelu riippuu matkan pituudesta. Autot ilmoittavat tulostaan aina tööttäämällä. Asiakas pysäyttää auton ja kertoo, minne haluaa mennä. Hinta sovitaan kuskin kanssa.


Kohteen Koh Samui viisumivaatimukset

Koh Samuille ja muihin Thaimaan kohteisiin reissatessa mukana on oltava aina passi. Viisumia Suomen kansalainen ei Koh Samuille saapuessaan tarvitse. Lentokentällä passiin lyödään kuitenkin maahantuloleima, jonka päivämäärästä paikalliset viranomaiset tietävät, kuinka kauan matkailija saa maassa olla. Thaimaan lentokentillä lupa voidaan myöntää enintään 30 vuorokaudeksi. Jos suunnittelet pidempää matkaa tai tarvitset lisätietoa viisumeista, ota yhteys Thaimaan suurlähetystöön Helsingissä. Muista myös, että passisi on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin.


Aloita matkan suunnittelu - Koh Samui


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Koh Samui

Halvat lennot Koh Samuille voi varata esimerkiksi vuoden alkuun ja toisaalta myös syksylle. Edulliset matkat kannattaa varmistaa tekemällä varaus viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Pelkät lennot voi saada edullisesti myös lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta. Etsi erilaisia reittejä, vertaa hintoja eri päivinä ja kellonaikoina ja varaa omaan budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten sopiva lento.

Saarella on paljon muutakin nähtävää kuin rannat. Valtava Big Buddha -patsas kutsuu tutustumaan paikalliseen temppelikulttuuriin saaren pohjoispuolelle. Koh Samuin luonnonihmeisiin kuuluu Namtok Hin Lat -vesiputous.

Rennot ranta-asut ovat ykkösvaruste, samoin kuin tehokas aurinkorasva. Sadekauden matkalle mukaan kannattaa ottaa myös sadevaatetta.

Koh Samui on rauhallinen saari, mutta maalaisjärjen käyttö on aina tarpeen. Jos haluat kokeilla esimerkiksi vesiurheilulajeja, varmista, että matkavakuutuksesi kattaa myös tämäntyyppisiin lajeihin liittyvät onnettomuudet.

Matkailijoiden on kaikkialla Thaimaassa suositeltavaa juoda pullovettä.

Tippaaminen ei ole pakollista. Jos olet tyytyväinen palveluun, kannattaa aina kuitenkin jättää pieni juomaraha.

Thaimaassa on todella halpaa. Esimerkiksi Koh Samuin ravintoloissa voit herkutella murto-osalla Suomen hinnoista. Matkailijoille on tarjolla myös luksusta, mutta sekin on saarella kohtuuhintaista.

Thaimaan aika on 5 tuntia Suomen aikaa edellä.

Välimatka on noin 8 280 km.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Koh Samui. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Koh Samui, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Koh Samui, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Koh Samui niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Koh Samui lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.