Halvat lennot Lima

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Lima (LIM)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Lima lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lima lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lima

HALVIN REITTI Helsinki - Lima

Helsinki (HEL) - Lima (LIM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lima kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lima J Chavez Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 849 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIMAhelmikuu10% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Lima lennot maksavat keskimäärin vain 766 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIMA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu27% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Lima lentojen keskimääräinen hinta on 1078 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu656% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lima kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Limaan?

Perun suurimman kaupungin Liman sijainti on vertaansa vailla. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren äärellä, laaksojen keskellä, aivan Andien vuoristojonon tuntumassa. Limassa voit sukeltaa perulaiseen kaupunkikulttuuriin ja tehdä retkiä lähialueiden hienoihin luontokohteisiin. Matkailijan kannalta Peru on erinomainen urbaani kohde vuoden ympäri. Säät ovat vuodenajasta toiseen lämpimät. Keskilämpötilat vaihtelevat noin 17–23 asteen välillä. Sateita Liman seudulla ei esiinny juuri lainkaan, mikä tekee alueesta osittain karun kuivan.

Jos haaveissasi siintävät halvat lennot Limaan, ryhdy suunnittelemaan kevät-, syys- tai talvilomaa Peruun. Näinä vuodenaikoina lentoliput ovat usein edullisemmat, kesä-elokuussa vastaavasti kalliimmat. Meidän kesäkautenamme hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat.

Selkeästi halvimmat lennot myydään Limaan tammi- ja helmikuulle. Jos matkabudjettisi on rajattu, alkuvuoden lämpimät kuukaudet ovat erinomaista aikaa matkata kaupunkiin. Lennot ja majoituksen saat kohtuulliseen hintaan, ja muutenkin kaupungissa on helppo elää pienin kustannuksin.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lima?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Lima. Lennot maksavat noin 766 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Lima helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 800 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lima?

Paras aika varata lento kohteeseen Lima kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 849 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 703 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lima?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lima on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Lima keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 772 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Lima on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 867 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lima?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Lima ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Lima aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 819 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 891 €. Lennot kohteeseen Lima kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lima J Chavez Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lima J Chavez Intl
Useita lentoyhtiöitä
28. marraskuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
LIM08:20Lima J Chavez Intl
14. joulukuuta
LIM07:05Lima J Chavez Intl
18t 20m
1 välilasku
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
6. marraskuuta
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
LIM22:40Lima J Chavez Intl
9. marraskuuta
LIM16:50Lima J Chavez Intl
19t 45m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
6. marraskuuta
HEL02:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
LIM22:40Lima J Chavez Intl
9. marraskuuta
LIM16:50Lima J Chavez Intl
19t 45m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Europa
17. syyskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
LIM09:10Lima J Chavez Intl
15. joulukuuta
LIM06:40Lima J Chavez Intl
22t 45m
2 välilaskua
HEL05:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. marraskuuta
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
LIM08:50Lima J Chavez Intl
14. joulukuuta
LIM06:40Lima J Chavez Intl
25t 25m
3 välilaskua
HEL08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
3 välilaskua
LIM09:10Lima J Chavez Intl
15. joulukuuta
LIM06:40Lima J Chavez Intl
25t 35m
2 välilaskua
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lima J Chavez Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Lima, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
8. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 21m
3 välilaskua
LIM05:01Lima J Chavez Intl
Useita lentoyhtiöitä
8. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 21m
3 välilaskua
LIM05:01Lima J Chavez Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 21m
3 välilaskua
LIM05:01Lima J Chavez Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Limaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lima

Suoria lentoja Etelä-Amerikan helmeen ei ole Suomesta tarjolla, mutta vaihtokenttien kautta suomalaismatkustajatkin pääsevät kaupunkiin kätevästi. Halvat lennot Limaan voi saada lukuisten eri lentoreittien kautta. Reiteillä liikennöivät esimerkiksi ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, suomalainen Finnair, chileläinen LATAM Chile ja espanjalaislentoyhtiöt Air Europa ja Iberia. Valinnanvaraa Perun ystäville on siis runsaasti. Suomesta lähtevät lennot nousevat matkaan kohti Limaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoaika Helsingistä Limaan on alkaen noin 17 tuntia. Jos valitset reitin useamman lentokentän kautta, voi matkalla vierähtää lähes vuorokausi. Koska kyseessä ovat pitkät kaukolennot, vertaa lentoyhtiöitä, reittejä ja palveluita tarkkaan. Myös matkatavararajoituksissa on lentoyhtiöiden välillä isoja eroja.


Miten pääsen lentokentältä Liman keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Lima lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Limaan matkaavat ottaa vastaan Jorge Chávez International Airport -lentokenttä. Kaikki halvat lennot Limaan laskeutuvat tälle lentokentälle. Lentoasema sijaitsee noin 11 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja kentältä kaupunkiin pääset edullisesti bussilla. Kentälle rakennetaan parhaillaan myös metroyhteyttä, joka valmistuu arviolta vuonna 2019. Kätevimmän yhteyden kentältä kaupunkialueelle tarjoaa tällä hetkellä lentokenttäbussi Airport Express Lima, joka kulkee lentoaseman ja Mirafloresin kaupunginosan väliä. Matkailijoiden suosimassa Mirafloresissa sijaitsee suurin osa kaupungin suosituimmista hotelleista. Bussi pysähtyy alueen suurimpien hotellien kohdalla, ja matka-aika on noin 40 minuuttia. Bussit ovat mukavia ja hyvin varusteltuja, ja bussimatkustajien käytössä on wifi-yhteys. Yhteen suuntaan matkan hinta on noin 26 Perun solia. Lippuja on myynnissä lentokenttäterminaalissa, mutta ne voi ostaa myös suoraan bussikuskilta. Bussissa ainoa maksuväline on käteinen raha. Airport Express Lima -bussit kulkevat normaalisti noin tunnin välein. Päivittäin liikennöintiaika on noin kello 07–00.


Liikkuminen Limassa?

Lima on valtava kaupunki. Asukkaita sen alueella on lähes 9,8 miljoonaa. Jos haluat tutustua kaupunkiin perusteellisesti, on käyttöön otettava joukkoliikenne. Kaoottisen liikenteen vuoksi autoilu Limassa ei ole suositeltavaa. Tietyt alueet kaupungissa ovat jalankulkijaystävällisiä, ja esimerkiksi kaunis Mirafloresin alue houkuttelee kävelemään. Turvallinen alue on suosittu turistien keskuudessa, eikä suurin osa matkailijoista ikinä tutustu kaupungin syrjäisempiin osiin.

Liman joukkoliikennejärjestelmä ei toimi toistaiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta sitä parannetaan jatkuvasti. Paikallisten keskuudessa suosituimpia ovat paikallisbussit, joista osa on huonokuntoisia ja usein täysiä. Ehdottomasti paras vaihtoehto bussilla liikkuville matkailijoille on Metropolitano-bussiyhteys. Metropolitanot kulkevat omilla pikakaistoillaan, joten linja-autot kulkevat joutuisasti myös Liman ruuhkissa. Matkat maksetaan elektronisella Boleto Electrónico -matkakortilla, jonka hinta on noin 4,50 solia. Kortin voit ostaa esimerkiksi bussipysäkkien automaateista. Kortille ladattavat kertaliput maksavat noin 2,50 solia. Limassa on myös metrojärjestelmä, joka toimii kuitenkin tällä hetkellä vain yhden linjan varassa. Kahta lisälinjaa rakennetaan parhaillaan. Toiminnassa oleva linja 1 kulkee lähes 35 km:n reitin Estación Villa El Salvador -asemalta Estación Bayóvar -asemalle.


Tarvitaanko Limaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaisen on aina otettava passi mukaan Limaan ja muihin Perun kohteisiin reissatessa. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava voimassa vielä puoli vuotta Perusta paluun jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 180 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Limaan tai muualle Peruun, kysy lisätietoja viisumiasioista Perun suurlähetystöstä Helsingistä. Muista ottaa passistasi kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Vinkkejä Limaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Limaan saat helposti kaikille muille vuodenajoille paitsi kesälle. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä tammi-helmikuussa. Suosi etenkin alkuviikon lentoja, viikonloppuisin hinnat kohoavat. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Liman nähtävyydet?

Seikkaile Mirafloresin rantakaupunginosassa ja nauti Barrancon alueen värikkäästä tunnelmasta. Tutustu Plaza Mayor aukioon ja kaupungin lukuisiin muihin historiallisiin kohteisiin. Muista nauttia kaupungin lukuista halvoista ravintoloista, jotka tarjoavat perulaista perinneruokaa parhaimmillaan.

Mitä mukaan matkalle Limaan?

Varustaudu mielenkiintoiseen kaupunkiin hyvin kävelykengin. Pakkaa mukaan myös suomi-espanja sanakirja.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Limassa

Liman isot hotellit tarjoavat asiakkailleen lähes aina ilmaisen wifi-yhteyden. Operaattoriltasi voit tiedustella tarkemmin mobiilipalvelujen hinnoista Perussa.

Onko Limassa turvallista?

Lima on turvallinen matkailukaupunki, mutta kaikki kaupunginosat eivät ole turisteille suositeltavia. Käytä mieluiten aina virallisia takseja. Arvotavaraa ei kannata kantaa turhaan mukana, sillä näpistyksiä kaupungissa tehdään.

Voiko Limassa juoda kraanavettä?

Hanavettä ei suositella juotavaksi Limassa. Juo siis aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Limassa?

Pieni juomaraha on kohteliasta jättää esimerkiksi Liman kahviloissa ja ravintoloissa. Noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva tippi.

Millainen on Liman hintataso?

Limassa hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingissä. Ravintoloissa voi herkutella todella halvalla, ja paikalliset tuotteet ja käsityöt ovat edullisia.

Mikä on aikaero Suomi-Peru?

Perun aika on seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lima?

Välimatka on suoraa reittiä noin 11850 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka