Halvat lennot Lima

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Lima

Yhteenveto Lima lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

518 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1085 €

Nopein lentoaika

36t 05m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lima kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 518 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lima kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1085 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
Nopein lento kohteeseen Lima kohteesta Suomi kestää 36t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lima mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Lima lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lima lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lima

HALVIN REITTI Helsinki - Lima

Helsinki (HEL) - Lima (LIM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lima kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lima J Chavez Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 952 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIMAhelmikuu10% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Lima lennot maksavat keskimäärin vain 858 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIMA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu27% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Lima lentojen keskimääräinen hinta on 1209 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu656% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lima kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lima?

Perun suurimman kaupungin Liman sijainti on vertaansa vailla. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren äärellä, laaksojen keskellä, aivan Andien vuoristojonon tuntumassa. Limassa voit sukeltaa perulaiseen kaupunkikulttuuriin ja tehdä retkiä lähialueiden hienoihin luontokohteisiin. Matkailijan kannalta Peru on erinomainen urbaani kohde vuoden ympäri. Säät ovat vuodenajasta toiseen lämpimät. Keskilämpötilat vaihtelevat noin 17–23 asteen välillä. Sateita Liman seudulla ei esiinny juuri lainkaan, mikä tekee alueesta osittain karun kuivan.

Jos haaveissasi siintävät halvat lennot Limaan, ryhdy suunnittelemaan kevät-, syys- tai talvilomaa Peruun. Näinä vuodenaikoina lentoliput ovat usein edullisemmat, kesä-elokuussa vastaavasti kalliimmat. Meidän kesäkautenamme hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat.

Selkeästi halvimmat lennot myydään Limaan tammi- ja helmikuulle. Jos matkabudjettisi on rajattu, alkuvuoden lämpimät kuukaudet ovat erinomaista aikaa matkata kaupunkiin. Lennot ja majoituksen saat kohtuulliseen hintaan, ja muutenkin kaupungissa on helppo elää pienin kustannuksin.

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Lima. Lennot maksavat noin 858 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Lima helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 897 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Lima kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 952 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lima on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Lima torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 836 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Lima on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1033 €.momondosta löytyneet halvat lennot: Lima

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lima
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
LIM10:00Lima J Chavez Intl
24. heinäkuuta
LIM20:25Lima J Chavez Intl
25t 45m
1 välilasku
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1085 €
Etsi vastaava
American Airlines
21. kesäkuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 53m
2 välilaskua
LIM21:18Lima J Chavez Intl
25. heinäkuuta
LIM17:55Lima J Chavez Intl
28t 15m
2 välilaskua
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1244 €
Etsi vastaava
American Airlines
21. kesäkuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 12m
1 välilasku
LIM04:37Lima J Chavez Intl
25. heinäkuuta
LIM19:45Lima J Chavez Intl
26t 25m
2 välilaskua
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1321 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 05m
3 välilaskua
LIM03:00Lima J Chavez Intl
24. heinäkuuta
LIM20:55Lima J Chavez Intl
34t 05m
3 välilaskua
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1472 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
2 välilaskua
LIM05:05Lima J Chavez Intl
24. heinäkuuta
LIM22:28Lima J Chavez Intl
49t 32m
2 välilaskua
HEL00:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1492 €
Etsi vastaava
KLM
21. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
1 välilasku
LIM22:05Lima J Chavez Intl
25. heinäkuuta
LIM15:55Lima J Chavez Intl
20t 20m
1 välilasku
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1511 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lima

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lima, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 01m
3 välilaskua
LIM09:01Lima J Chavez Intl
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 11m
2 välilaskua
LIM09:01Lima J Chavez Intl
KLM
5. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 05m
1 välilasku
LIM22:05Lima J Chavez Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lima?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lima

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lima?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Lima suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten KLM, Air France, Air Europa ja American Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Lima

KLM lentää kohteeseen Lima noin 21 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 833 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Air France lennot kohteeseen Lima

Air France (7,8/10, 141 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Lima tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 844 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Lima on keskimäärin viikossa 7 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Lima ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lima lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Limaan matkaavat ottaa vastaan Jorge Chávez International Airport -lentokenttä. Kaikki halvat lennot Limaan laskeutuvat tälle lentokentälle. Lentoasema sijaitsee noin 11 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja kentältä kaupunkiin pääset edullisesti bussilla. Kentälle rakennetaan parhaillaan myös metroyhteyttä, joka valmistuu arviolta vuonna 2019. Kätevimmän yhteyden kentältä kaupunkialueelle tarjoaa tällä hetkellä lentokenttäbussi Airport Express Lima, joka kulkee lentoaseman ja Mirafloresin kaupunginosan väliä. Matkailijoiden suosimassa Mirafloresissa sijaitsee suurin osa kaupungin suosituimmista hotelleista. Bussi pysähtyy alueen suurimpien hotellien kohdalla, ja matka-aika on noin 40 minuuttia. Bussit ovat mukavia ja hyvin varusteltuja, ja bussimatkustajien käytössä on wifi-yhteys. Yhteen suuntaan matkan hinta on noin 26 Perun solia. Lippuja on myynnissä lentokenttäterminaalissa, mutta ne voi ostaa myös suoraan bussikuskilta. Bussissa ainoa maksuväline on käteinen raha. Airport Express Lima -bussit kulkevat normaalisti noin tunnin välein. Päivittäin liikennöintiaika on noin kello 07–00.


Lima: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lima
Helsinki - Lima reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 25m
Halvin hinta797 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lima

Lima on valtava kaupunki. Asukkaita sen alueella on lähes 9,8 miljoonaa. Jos haluat tutustua kaupunkiin perusteellisesti, on käyttöön otettava joukkoliikenne. Kaoottisen liikenteen vuoksi autoilu Limassa ei ole suositeltavaa. Tietyt alueet kaupungissa ovat jalankulkijaystävällisiä, ja esimerkiksi kaunis Mirafloresin alue houkuttelee kävelemään. Turvallinen alue on suosittu turistien keskuudessa, eikä suurin osa matkailijoista ikinä tutustu kaupungin syrjäisempiin osiin.

Liman joukkoliikennejärjestelmä ei toimi toistaiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta sitä parannetaan jatkuvasti. Paikallisten keskuudessa suosituimpia ovat paikallisbussit, joista osa on huonokuntoisia ja usein täysiä. Ehdottomasti paras vaihtoehto bussilla liikkuville matkailijoille on Metropolitano-bussiyhteys. Metropolitanot kulkevat omilla pikakaistoillaan, joten linja-autot kulkevat joutuisasti myös Liman ruuhkissa. Matkat maksetaan elektronisella Boleto Electrónico -matkakortilla, jonka hinta on noin 4,50 solia. Kortin voit ostaa esimerkiksi bussipysäkkien automaateista. Kortille ladattavat kertaliput maksavat noin 2,50 solia. Limassa on myös metrojärjestelmä, joka toimii kuitenkin tällä hetkellä vain yhden linjan varassa. Kahta lisälinjaa rakennetaan parhaillaan. Toiminnassa oleva linja 1 kulkee lähes 35 km:n reitin Estación Villa El Salvador -asemalta Estación Bayóvar -asemalle.


Kohteen Lima viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen on aina otettava passi mukaan Limaan ja muihin Perun kohteisiin reissatessa. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava voimassa vielä puoli vuotta Perusta paluun jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 180 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Limaan tai muualle Peruun, kysy lisätietoja viisumiasioista Perun suurlähetystöstä Helsingistä. Muista ottaa passistasi kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Aloita matkan suunnittelu - Lima


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lima

Halvat lennot Limaan saat helposti kaikille muille vuodenajoille paitsi kesälle. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä tammi-helmikuussa. Suosi etenkin alkuviikon lentoja, viikonloppuisin hinnat kohoavat. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Seikkaile Mirafloresin rantakaupunginosassa ja nauti Barrancon alueen värikkäästä tunnelmasta. Tutustu Plaza Mayor aukioon ja kaupungin lukuisiin muihin historiallisiin kohteisiin. Muista nauttia kaupungin lukuista halvoista ravintoloista, jotka tarjoavat perulaista perinneruokaa parhaimmillaan.

Varustaudu mielenkiintoiseen kaupunkiin hyvin kävelykengin. Pakkaa mukaan myös suomi-espanja sanakirja.

Lima on turvallinen matkailukaupunki, mutta kaikki kaupunginosat eivät ole turisteille suositeltavia. Käytä mieluiten aina virallisia takseja. Arvotavaraa ei kannata kantaa turhaan mukana, sillä näpistyksiä kaupungissa tehdään.

Hanavettä ei suositella juotavaksi Limassa. Juo siis aina pullotettua vettä.

Pieni juomaraha on kohteliasta jättää esimerkiksi Liman kahviloissa ja ravintoloissa. Noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva tippi.

Limassa hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingissä. Ravintoloissa voi herkutella todella halvalla, ja paikalliset tuotteet ja käsityöt ovat edullisia.

Perun aika on seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suoraa reittiä noin 11850 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Peru

Eikö sittenkään Lima? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Peru

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Lima tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Lima.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lima niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lima lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.