Etsi halpoja lentoja Lima alk. 782 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Lima

Yhteenveto Lima lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

782 €

Nopein lentoaika

18t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lima kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 782 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
Nopein lento kohteeseen Lima kohteesta Suomi kestää 18t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lima mukaan lukien American Airlines ja KLM.

Lima lentotiedot ja trendit

Tutustu Lima lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lima?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Lima. Lennot maksavat noin 923 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Lima tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 924 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lima?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lima on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Lima tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 985 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Lima on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1294 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lima?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Lima ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Lima aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 1089 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 1161 €. Lennot kohteeseen Lima kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lima?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Lima (Lima J Chavez Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 18t 05m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lima?

Paras aika varata lento kohteeseen Lima kohteesta Suomi on 52 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 1110 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 799 €.

Halvimmat lennot kaupungin Lima lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lima lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lima

HALVIN REITTI Helsinki - Lima

Helsinki (HEL) - Lima (LIM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lima kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lima J Chavez Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1110 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIMAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Lima lennot maksavat keskimäärin vain 923 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIMA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Lima lentojen keskimääräinen hinta on 1413 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIMA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 166% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lima kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lima

Perun suurimman kaupungin Liman sijainti on vertaansa vailla. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren äärellä, laaksojen keskellä, aivan Andien vuoristojonon tuntumassa. Limassa voit sukeltaa perulaiseen kaupunkikulttuuriin ja tehdä retkiä lähialueiden hienoihin luontokohteisiin. Matkailijan kannalta Peru on erinomainen urbaani kohde vuoden ympäri. Säät ovat vuodenajasta toiseen lämpimät. Keskilämpötilat vaihtelevat noin 17–23 asteen välillä. Sateita Liman seudulla ei esiinny juuri lainkaan, mikä tekee alueesta osittain karun kuivan.

Jos haaveissasi siintävät halvat lennot Limaan, ryhdy suunnittelemaan kevät-, syys- tai talvilomaa Peruun. Näinä vuodenaikoina lentoliput ovat usein edullisemmat, kesä-elokuussa vastaavasti kalliimmat. Meidän kesäkautenamme hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat.

Selkeästi halvimmat lennot myydään Limaan tammi- ja helmikuulle. Jos matkabudjettisi on rajattu, alkuvuoden lämpimät kuukaudet ovat erinomaista aikaa matkata kaupunkiin. Lennot ja majoituksen saat kohtuulliseen hintaan, ja muutenkin kaupungissa on helppo elää pienin kustannuksin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lima J Chavez Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Lima J Chavez Intl lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Lima J Chavez Intl lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Lima J Chavez Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lima J Chavez Intl lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lima J Chavez Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lima J Chavez Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Lima J Chavez Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lima J Chavez Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lima

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lima
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
1 välilasku
LIM07:25Lima J Chavez Intl
2. helmikuuta
LIM12:00Lima J Chavez Intl
18t 55m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 29m
2 välilaskua
LIM22:29Lima J Chavez Intl
2. helmikuuta
LIM20:10Lima J Chavez Intl
20t 55m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 19m
2 välilaskua
LIM01:19Lima J Chavez Intl
2. helmikuuta
LIM22:15Lima J Chavez Intl
18t 50m
2 välilaskua
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 54m
3 välilaskua
LIM01:19Lima J Chavez Intl
2. helmikuuta
LIM13:44Lima J Chavez Intl
45t 16m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1070 €
Etsi vastaava
American Airlines
19. tammikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
2 välilaskua
LIM23:25Lima J Chavez Intl
1. helmikuuta
LIM00:45Lima J Chavez Intl
30t 10m
2 välilaskua
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
1196 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
LIM18:05Lima J Chavez Intl
30. joulukuuta
LIM22:15Lima J Chavez Intl
18t 20m
1 välilasku
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1988 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lima

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lima, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
LIMLima J Chavez Intl

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lima

Lima on valtava kaupunki. Asukkaita sen alueella on lähes 9,8 miljoonaa. Jos haluat tutustua kaupunkiin perusteellisesti, on käyttöön otettava joukkoliikenne. Kaoottisen liikenteen vuoksi autoilu Limassa ei ole suositeltavaa. Tietyt alueet kaupungissa ovat jalankulkijaystävällisiä, ja esimerkiksi kaunis Mirafloresin alue houkuttelee kävelemään. Turvallinen alue on suosittu turistien keskuudessa, eikä suurin osa matkailijoista ikinä tutustu kaupungin syrjäisempiin osiin.

Liman joukkoliikennejärjestelmä ei toimi toistaiseksi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta sitä parannetaan jatkuvasti. Paikallisten keskuudessa suosituimpia ovat paikallisbussit, joista osa on huonokuntoisia ja usein täysiä. Ehdottomasti paras vaihtoehto bussilla liikkuville matkailijoille on Metropolitano-bussiyhteys. Metropolitanot kulkevat omilla pikakaistoillaan, joten linja-autot kulkevat joutuisasti myös Liman ruuhkissa. Matkat maksetaan elektronisella Boleto Electrónico -matkakortilla, jonka hinta on noin 4,50 solia. Kortin voit ostaa esimerkiksi bussipysäkkien automaateista. Kortille ladattavat kertaliput maksavat noin 2,50 solia. Limassa on myös metrojärjestelmä, joka toimii kuitenkin tällä hetkellä vain yhden linjan varassa. Kahta lisälinjaa rakennetaan parhaillaan. Toiminnassa oleva linja 1 kulkee lähes 35 km:n reitin Estación Villa El Salvador -asemalta Estación Bayóvar -asemalle.


Kohteen Lima viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen on aina otettava passi mukaan Limaan ja muihin Perun kohteisiin reissatessa. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava voimassa vielä puoli vuotta Perusta paluun jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 180 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Limaan tai muualle Peruun, kysy lisätietoja viisumiasioista Perun suurlähetystöstä Helsingistä. Muista ottaa passistasi kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lima

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Limaan saat helposti kaikille muille vuodenajoille paitsi kesälle. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä tammi-helmikuussa. Suosi etenkin alkuviikon lentoja, viikonloppuisin hinnat kohoavat. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Liman nähtävyydet?

Seikkaile Mirafloresin rantakaupunginosassa ja nauti Barrancon alueen värikkäästä tunnelmasta. Tutustu Plaza Mayor aukioon ja kaupungin lukuisiin muihin historiallisiin kohteisiin. Muista nauttia kaupungin lukuista halvoista ravintoloista, jotka tarjoavat perulaista perinneruokaa parhaimmillaan.

Mitä mukaan matkalle Limaan?

Varustaudu mielenkiintoiseen kaupunkiin hyvin kävelykengin. Pakkaa mukaan myös suomi-espanja sanakirja.

Onko Limassa turvallista?

Lima on turvallinen matkailukaupunki, mutta kaikki kaupunginosat eivät ole turisteille suositeltavia. Käytä mieluiten aina virallisia takseja. Arvotavaraa ei kannata kantaa turhaan mukana, sillä näpistyksiä kaupungissa tehdään.

Voiko Limassa juoda kraanavettä?

Hanavettä ei suositella juotavaksi Limassa. Juo siis aina pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Limassa?

Pieni juomaraha on kohteliasta jättää esimerkiksi Liman kahviloissa ja ravintoloissa. Noin 5–10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva tippi.

Millainen on Liman hintataso?

Limassa hintataso on selvästi edullisempi kuin Helsingissä. Ravintoloissa voi herkutella todella halvalla, ja paikalliset tuotteet ja käsityöt ovat edullisia.

Mikä on aikaero Suomi-Peru?

Perun aika on seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lima?

Välimatka on suoraa reittiä noin 11850 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lima?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lima joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Lima tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lima?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Lima.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lima juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lima niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lima lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lima

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.