Hotellit Lappeenranta: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 39 hotellille kohteessa Lappeenranta, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Lappeenranta

Löydä hyvä ja halpa hotelli Lappeenranta työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Lappeenranta

Ratsuväkimuseo
Lappeenrannan linnoitus
Lappeenranta Fortress

Onko nähtävyyden Ratsuväkimuseo lähellä hotelleja?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Lappeenranta alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Ratsuväkimuseo. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Ratsuväkimuseo on 59 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Ratsuväkimuseo ovat tyypillisesti 43 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Lappeenranta, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä Ratsuväkimuseo

Onko nähtävyyden Lappeenrannan linnoitus lähellä hotelleja?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Lappeenranta alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Lappeenrannan linnoitus. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Lappeenrannan linnoitus on 59 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Lappeenrannan linnoitus ovat tyypillisesti 43 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Lappeenranta, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä Lappeenrannan linnoitus

Onko nähtävyyden Lappeenranta Fortress lähellä hotelleja?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Lappeenranta Fortress. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 59 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Lappeenranta Fortress ovat tyypillisesti 43 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Lappeenranta, missä keskihinta on 104 €.

Hotellit lähellä Lappeenranta Fortress

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Lappeenranta?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Lappeenranta
Matalasesonki
heinäkuu
Huippusesonki
tammikuu

edullisin kuukausi yöpyä

48 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

22 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
47 € - 113 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
maanantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

89 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

131 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Lappeenranta on: 3 tähteä, 28 päivää ennen.
3 tähteä
91 € - 122 €

Lappeenranta matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Lappeenranta

Miten löytää hyvä hotelli Lappeenrannassa?

Hotellit Lappeenrannassa palvelevat kaikentyyppisiä matkailijoita, sillä tarjolla on sekä budjettiluokan majataloja että kylpylähotelleja. Vertaa hotellien palvelutarjontaa tarkkaan sen mukaan, mitä lomaltasi ja hotelliltasi kaipaat. Kaupungin parhaiten varustelluissa hotelluissa on esimerkiksi uima-allas, sauna, kylpyamme ja buffetaamiainen. Majataloissa ja edullisimmissa hotelleissa palvelut ovat usein hyvin pelkistetyt. Kaupungin majoituspaikat levittäytyvät melko laajalle alueelle, eli kaikki Lappeenrannan hotellit eivät sijaitse ydinkeskustassa. Mikäli haluat varmistaa yöpaikan palvelujen ääreltä tai vaikkapa juna-aseman läheltä, ota hotellivarausta tehdessä avuksi kartta. momondon hotellihakukoneesta löydät myös kätevän karttapalvelun, josta näet tarjolla olevien hotellien tarkat sijainnit.

Miten viettää edullinen loma Lappeenrannassa?

Pienellä budjetilla matkustavien kannattaa suunnitella Lappeenrannan loma esimerkiksi keväälle tai syksylle. Lappeenranta on Saimaan tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi suosittu kesäkohde, joten kesäaikaan niin hotellien kuin muidenkin matkailupalvelujen hintoja yleensä nostetaan. Suurimman palan matkabudjetista lohkaisee majoitus, joten edullinen majoituspaikka on hyvä etsiä ja varata ajoissa. Halvat hotellit Lappeenrannassa sijaitsevat kaupungin keskustassa ja hieman ydinkaupunkialueen ulkopuolella. Kaupungin ulkopuolella yöpyessäsi voit nauttia ilmaisista luontoaktiviteeteista, esimerkiksi patikoinnista. Lappeenrannan kaupunkialueella pääset puolestaan seuraamaan vilkasta torielämää ja vierailemaan vaikkapa Lappeenrannan linnoituksen luonnonkauniilla alueella.

Liikkuminen Lappeenrannassa

Lappeenrannan keskustassa on helppo liikkua kävellen, ja etenkin Kaupunginlahden kauniit ranta-alueet houkuttelevat liikkeelle. Keväällä, kesällä ja syksyllä polkupyörän vuokraus on Lappeenrannassa hyvä idea, sillä moniin kaupungin edustalla oleviin saariin pääsee kätevästi pyörällä. Kesäkuukausina kaupunki onkin pyöräilyharrastajan paratiisi. Jos suunnitelmissasi on tutkia Lappeenrannan lähistöalueita, harkitse auton vuokrausta. Kaupungissa on myös toimiva paikallisbussiverkosto. Lappeenrannan joukkoliikenteen bussien kertalipun hinta on aikuisille alkaen noin 3,20 euroa.

Pysäköinti Lappeenrannassa

Lappeenrannan keskustassa on sekä ilmaisia että maksullisia parkkipaikkoja. Ilmaisilla parkkipaikoilla on kuitenkin yleensä aikaraja, eli parkkikiekon käyttö on usein pakollista. Ydinkeskustan ulkopuolella on paljon ilmaista parkkitilaa. Hotellit Lappeenrannassa tarjoavat usein asiakkailleen parkkipaikan, joka voi olla ilmainen tai normaalia parkkihallipaikkaa edullisempi. Kysy siis pysäköintimahdollisuutta ensimmäisenä hotellistasi.

Mitä tehdä Lappeenrannassa lasten kanssa?

Kesäisin Lappeenranta on lukuisine hyvine uimarantoineen, retkipaikkoineen ja piknikpuistoineen erinomainen kohde lasten kanssa reissaaville. Myös risteilyt Saimaalla kuuluvat lapsiperheiden suosikkiaktiviteetteihin. Hiekkalinnassa lapset pääsevät kesäisin tutustumaan taidokkaisiin hiekkaveistoksiin, ja talvisin HopLop-sisäseikkailupuisto on mukava vierailukohde.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Lappeenranta per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Lappeenranta hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Hotelli Rakuuna
Osuvin

Hotelli Rakuuna

8,8

101 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Original Sokos Hotel Lappee
Nro 1 suosio

Original Sokos Hotel Lappee

8,0

120 €

Katso hotellitarjouksia
Scandic Patria
Osuvin

Scandic Patria

8,1

115 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Lappeenranta

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Lappeenranta

Hotellit kaupungissa Lappeenranta, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Lappeenranta

Saimaan äärellä sijaitsevassa Lappeenrannassa matkailijoilla on erinomaiset mahdollisuudet majoittua hienoissa järvimaisemissa lähellä rantaa. Monet hotellit Lappeenrannassa sijaitsevat Kylpylä-nimellä tunnetussa kaupunginosassa Saimaan rannalla, keskustan lähituntumassa. Kaupunginosa on erinomainen valinta esimerkiksi luonnon lähellä viihtyville lapsiperheille ja pientä hemmottelua kaipaaville pariskunnille. Lappeenranta Spa -hotellissa voi viettää rennon kylpyläloman, ja sen jugendtyylinen kylpylä erilaisine hoitoineen on ennen kaikkea aikuiseen makuun. Scandic-ketjun Scandic Patria on varma valinta perheille, ja Gasthaus Kantolankulma -majatalo on alueella edullinen vaihtoehto.

Majoitus Lappeenrannassa löytyy helposti myös kaupungin ydinkeskustasta. Keskusta sopii kattavia palveluita arvostajille matkailijoille, esimerkiksi työmatkailijoille. Alueelta voi löytää tuttuja ja turvallisia ketjuhotelleja, esimerkiksi Scandic- ja Sokos-hotellit. Keskustassa yöpyvät voivat halutessaan nauttia aamukahvit Kauppatorilla, tehdä ostoksia Kauppakeskus Galleriassa ja vierailla esimerkiksi Lappeen Marian kirkossa. Budjettimatkailijoita palvelee esimerkiksi keskustan kupeessa, lähellä rautatieasemaa sijaitseva CitiMotel.

Monet saapuvat Lappeenrantaan paitsi ihastelemaan eteläkarjalaista kaupunkia, myös nauttimaan Saimaan luonnosta. Lappeenrannan lähiympäristössä on luonnonystäville tarjolla useita maalaismajoituspaikkoja. Esimerkiksi Salpalinjan Hovi -majatalo sijaitsee Rutolan alueella, idyllisten maalaismaisemien keskellä, noin vartin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta. Lähempänä keskustaa on puolestaan Huhtiniemi Camping -leirintäalue, joka tarjoaa myös mökkimajoitusta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Lappeenranta

Lappeenranta on iloinen eteläkarjalainen kaupunki, joka tarjoaa vierailleen monipuolisia aktiviteetteja ja hienoja järvimaisemia. Kaupunkiin vetää matkailijoita etenkin Saimaan järvialue, joka on kokonaisuudessaan yksi Suomen tunnetuimmista luontokohteista. Lappeenrannan keskustassa matkailijoita viihdyttää Kauppatori eteläkarjalaisine herkkuineen ja tuotteineen. Keskustan tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi 1800-luvun alussa rakennettu Lappeenrannan Raatihuone sekä suositut museot, kuten Lappeenrannan taidemuseo ja Wolkoffin talomuseo. Neljän sukupolven asuttamassa kotimuseossa kannattaa vierailla joulunaikaan, jolloin se koristellaan perinteiseen tyyliin. Luonnon ääreen voi päästä Lappeenrannan keskustassa, sillä kaupunkialuetta reunustava Kaupunginlahti tarjoaa päiväkävelijöille hienoja järvimaisemia. Kaupunginlahden äärellä kulkeekin Lappeenrannan oma rantabulevardi. Mikäli käytössäsi on pyörä, suuntaa rantakadulta myös Lappeenrannan edustan kauniisiin saariin, esimerkiksi Pikisaaren, sekä Lappeenrannan linnoituksen alueelle. Koko perheen kuljettavaksi sopii Kanavamuseon tuntumasta starttaava mielenkiintoinen kulttuuripolku, ja alueella on myös haastavampia patikointi- ja maastopyöräilyreittejä. Aktiivisen päivän koko perheen voimin voi viettää Lappeenrannan laidalla sijaitsevalla Rauha-Tiuran virkistysalueella. Alueella sijaitsevalla Holiday Club Saimaalla voi pärskiä kylpylässä, ja Atreenalin Seikkailupuisto on vauhdikas koko perheen kohde. Rauha-Tiurassa on myös hyviä uimarantoja, ja alueella voi testata kesäkuukausina erilaisia vesiurheilulajeja.


Lappeenranta matkatiedot

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Lappeenranta?

88 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Lappeenranta. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden tammikuu aikana kohteen Lappeenranta sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Lappeenranta kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −7 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Lappeenranta?

Hotellit kohteessa Lappeenranta ovat yleensä edullisempia: heinäkuu. Odotettu hintojen lasku noin 51 % tänä aikana.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Lappeenranta?

Hostelli kohteessa Lappeenranta (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 52 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 36 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Lappeenranta.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Lappeenranta?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Lappeenranta vaihtelevat päivittäin, mutta torstai on halvin viikonpäivä ja perjantai taas vastaavasti kallein.

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Lappeenranta?

1 yö yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Lappeenranta.