Etsi halvat lennot Riad

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/6
su 18/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Riad lentotiedot ja trendit

Tutustu Riad lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Riad?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Riad. Lennot maksavat noin 383 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Riad, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 439 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Riad?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Riad on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Riad perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 374 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 659 € lentohinnan reitille Suomi - Riad.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Riad?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Riad on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 424 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 599 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Riad?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 50 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Riad. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 611 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Riad milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 472 €.

Halvimmat lennot kaupungin Riad lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Riad lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Riad

HALVIN REITTI Helsinki - Riad

Helsinki (HEL) - Riad (RUH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Riad kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Riad Kuningas Khalidin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 611 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIADtammikuu38% halvempitammikuu aikana Helsinki - Riad lennot maksavat keskimäärin vain 383 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIAD KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu28% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Riad lentojen keskimääräinen hinta on 788 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIAD KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu700% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Riad kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Riad

Riad on Saudi-Arabian pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, jossa vierailee vuosittain miljoonia turisteja. Suomesta lennot Riadiin kestävät keskimäärin 10 tuntia, ja matka-aika riippuu siitä, mistä kaupungista olet lähdössä matkaan. Riadiin pääsee lentämään Suomesta useasta eri kaupungista. Suurimmista kaupungeista lento Riadiin on helpompaa sekä nopeampaa. Oulusta lähtevien kannattaa varata matkaan ainakin 12 tuntia, ja kokonaisaika riippuu lentovaihtojen pituudesta. Tampereelta ja Turusta matkaavilla lentoajat ovat samaa luokkaa kuin Oulusta lähtevien, joten paras lähtölentoasema Suomessa on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Helsingistä lähtevät pääsevät lentämään Riadiin parhaimmillaan alle yhdeksässä tunnissa.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Riadiin ei ole saatavilla mistään Suomen kaupungista. Pääset tosin Suomesta Riad King Khalidin kansainväliselle lentokentälle yhdellä vaihdolla. Tämä onnistuu, jos lähtöpaikkasi on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Nopeiten pääset perille, jos välilasku on Saksan Münchenissä tai Frankfurtissa. Tällöin lentoaika on alle 10 tuntia. Välilaskun voi tehdä myös muissa Euroopan suurkaupungissa, mutta tällöin lentoaika pidentyy huomattavasti. Kun lähdet matkaan Oulusta, Turusta tai Tampereelta, on lentojen ensimmäinen välilasku lähes aina Helsinki- Vantaan lentokentällä. Muista kaupungeista lähtevien kannattaa siis harkita ensin matkustamista Helsinkiin esimerkiksi junalla. Junalla pääsee suoraan terminaaliin, joten se voi olla ajallisesti paljon kannattavampaa kuin lentäminen Helsinkiin.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riad?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Riad

Qatar Airways lentää kohteeseen Riad noin 5 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Qatar Airways tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 582 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Riad reitille. Qatar Airways on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Turkish Airlines lentotarjoukset kohteeseen Riad ovat alkaen 555 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Turkish Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Istanbul on suosituin Turkish Airlines lähtöpiste kohteen Riad lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Turkish Airlines on saanut pistemäärän 7,6/10 266 arvostelujen perusteella.


Kohteen Riad viisumivaatimukset

Saudi-Arabia vaatii kaikilta suomalaisilta viisumiin Riadin vierailua varten. Suomalaiset voivat oleskella maassa turististatuksella korkeintaan 90 päivää ja viisumin voi hakea sähköisesti. Tarvitset viisumia varten passikuvan tai sen kopion, joista kumpikaan ei saa olla yli kuutta kuukautta vanhempi. Voit ottaa kuvan kännykkäsi kameralla valkoista seinää vasten. Tämän lisäksi tarvitaan kopio passistasi, jossa näkyy selkeästi allekirjoitus. Viisumi on voimassa vuoden, mutta maassa voit olla 90 päivää kerrallaan. Viisumi antaa mahdollisuuden useampaan maahantuloon ja viisumihakemukset käsitellään aina seuraavana työpäivänä sen jälkeen, kun olet maksanut sen sähköisesti.


Aloita matkan suunnittelu - Riad


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Riad

Jotkut Riadin mielenkiintoisimmista historiallisista nähtävyyksistä ovat jopa vanhempia kuin itse Saudi-Arabian kuningaskunta. Riad on perustettu vuonna 1901, mutta monet sen arkeologisista kohteista ja linnoituksista ovat yli 1 000 vuotta vanhoja. Riadin parhaimpien nähtävyyksien joukossa on kuuluisa Masmakin linnoitus. Tämä hyvin säilynyt 1800-luvun savi- ja mudatiililinna on neliön muotoinen ja ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomioita, on sen arkkitehtuuri. Rakennuksessa on korkeat seinät ja kapeat ikkunat ja tällä hetkellä linnoitus toimii museona. Museoon ei ole pääsymaksua, mutta tarkista etukäteen, onko meneillään jokin erikoispäiviä. Konservatiivisessa kaupungissa monet nähtävyydet ovat auki eri päivinä miehille, naisille ja perheille. Deerah Souq -tori on täynnä satoja pieniä kauppoja, jotka myyvät kultaa, hopeaa, matkamuistoja sekä perinteisiä vaatteita. Kaupungin keskustaa pidetään nyt modernin Riadin kulttuurisena sydämenä, josta löytyy Murabban palatsi sekä kansallismuseo. Museossa on laaja kokoelma esineitä, jotka määrittelevät Saudi-Arabian kulttuuria ja sen väestöä. Esillä on kaikkea fossiileista vanhaan arkkitehtuuriin ja rakenteisiin, islamia edeltäviin kauppareitteihin ja arabikuntien esineisiin. Sky Bridge keskustassa antaa sinulle upean näkymän kaupunkiin. Kahden Riadin korkeimman tornin välissä oleva silta tarjoaa koko kaupungin yläpuolelta ,näkymänja siellä voit ihailla kaupungin kaunista siluettia. Riadista löytyy myös vesipuisto sekä eläintarha, jos mukanasi on lapsia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Saudi-Arabia

Eikö sittenkään Riad? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Saudi-Arabia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Riad on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Riad.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Riad ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.