Etsi halvat lennot Halifax

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halifax lentotiedot ja trendit

Tutustu Halifax lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Halifax?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Halifax kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 742 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 1248 € lentohinnan reitille Suomi - Halifax.


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Halifax

Valitettavasti Suomesta ei voi lentää suorilla lennoilla Halifaxiin. Lennot kohteeseen Halifax, Stanfieldin kansainvälinen lentokenttä, lennetään aina vähintään yhdellä välilaskulla. Helsingistä pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla perille, Oulusta ja Rovaniemeltä lennettäessä matkaan tulee vielä yksi vaihto lisää Helsinki-Vantaalla. Nopeimmillaan välin kulkee yhdellä vaihdolla reilussa 13 tunnissa, kahdella vaihdolla parhaimmillaan hieman nopeammin. Oulusta sekä Rovaniemeltä lennettäessä matka-aika on reilut 18 tuntia. Matkustaja voi siis Helsingistä lähtiessään itse valita, haluaako mieluummin nopeasti kohteeseen vaihtamalla konetta kahdesti, vai viettää aikaa hieman enemmän lentokentällä ja lentää vain yhdellä pysähdyksellä. Suurin osa vaihdoista kulkee isojen lentokenttien kautta, joten tekemistä niillä riittää useaksi tunniksi. Aikaa voi kuluttaa esimerkiksi kaupoissa kierrellen, ravintoloissa istuen tai kahvilassa kupin kahvia nauttien. Matkan suuntautuessa Euroopan ulkopuolelle saa lentokentällä tehdä verovapaita ostoksia. Helsinki-Vantaalla ehtii pitkän vaihdon aikana käydä vaikka saunomassa ja uimassa.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin Halifaxiin. Lennot kohteeseen Halifax, Kanada, lennetään aina yhdellä, kahdella tai jopa kolmella vaihdolla. Nopeimmillaan Helsingistä pääsee perille yhdellä vaihdolla Frankfurtin kautta noin 13 tunnissa. Kahdella vaihdolla matka-aika on parhaimmillaan hieman lyhyempi, mutta vaihdot myös tiukempia. Yleisimmät vaihtokentät Frankfurtin lisäksi ovat muun muassa Amsterdam, Montreal sekä Toronto. Onneksi nämä ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joilla viettää mukavasti useammankin tunnin jatkolentoa odotellen. Turusta ja Tampereelta lähdettäessä joutuu ensin matkustamaan maateitse Helsinki-Vantaalle ennen lentokoneen kyytiin nousemista. Tämä lisää matka-aikaa muutamalla tunnilla.

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Halifax kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 705 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Halifax marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 753 €.


Muut matkustamoluokat Halifax lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Halifax lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Halifax?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Halifax

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Halifax?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Halifax. Icelandair, Air Canada ja Air France ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Halifax kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Halifax, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Halifax ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Halifax lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Halifaxin lentokentältä?

Halifaxin lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan kätevästi joko bussilla, taksilla tai vuokraamalla itselleen auton. Bussi numero 320 kulkee aivan terminaalin edustalta keskustaan vajaassa tunnissa. Ruuhka-aikaan linja-autoja lähtee jopa noin puolen tunnin välein – muulloin tunnin välein. Matka ei ole kovin kallis, mutta se pitää maksaa käteisellä ja vaihtorahaa bussista ei saa. Varaa siis itsellesi tasaraha. Taksilla taas hurauttaa perille vain noin puolessa tunnissa ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Kyyti on tietenkin bussia hieman kalliimpi, mutta perille pääsee bussiaseman sijaan juuri haluamaansa osoitteeseen. Hinnat ovat myös ennalta määrätyt, joten voit matkata perille levollisin mielin. Perinteisten taksien lisäksi voit tilata itsellesi kyydin kuljetuspalvelusovellus Uberilla. Näiden kuljetuksille on olemassa oma erillinen noutopiste lähellä bussipysäkkiä. Jos sen löytäminen askarruttaa, voi apua pyytää saapuvien lentojen aulan infopisteestä. Auton vuokraus on myös helppo tapa päästä kaupungin keskustaan. Halifax ei ole kovin iso, joten liikenne siellä on melko rauhallista. Autovuokraamoita lentokentältä löytyy useita ja ajoneuvoja on valittavissa useita. Kannattaa kuitenkin varata auto etukäteen hyvissä ajoin ennen matkaa.


Kohteen Halifax viisumivaatimukset

Halifax sijaitsee Nova Scotian provinssissa itäisessä Kanadassa. Suomen kansalainen ei tarvitse maahan matkustaakseen muuta kuin voimassa olevan passin ja etukäteen verkossa täytetyn matkustusluvan. Electronic Travel Authorization – tutumpi lyhentestään eTA – on nopeasti verkossa täytettävä ja maksettava lupa, jota ilman maahan ei saa matkustaa. Sen maksamiseen tarvitsee verkkomaksuominaisuuksilla varustetun pankki- tai luottokortin. Lupa kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä se on voimassa viisi vuotta kerrallaan tai nykyisen passin vanhenemiseen asti. Helpoimmalla pääsee, kun hakee matkustusluvan etukäteen ja sen jälkeen käy varaamassa itselleen mieluisat lennot. Monet yritykset tarjoavat palveluja matkustusluvan hakemista, mutta halvin vaihtoehto on käydä täyttämässä sen itse Kanadan valtion virallisilla sivuilla.


Aloita matkan suunnittelu - Halifax


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Halifax

Halifax sijaitsee itäisessä Kanadassa Nova Scotian niemimaalla. Kaupunki on asukasluvultaan hieman Tamperetta suurempi – Pohjois-Amerikan mittakaavalla siis melko pieni. Nähtävää ja tehtävää sieltä löytyy kuitenkin jokaiselle. Kauniina kesäpäivänä kannattaa ehdottomasti vierailla keskustan sataman kävelyreitillä. Pääset ihastelemaan kaunista merimaisemaa ja ohi lipuvia veneitä. Voit myös lähteä risteilylle niin halutessasi. Jos mieluummin pysyy kuitenkin kuivalla maalla, voi nauttia rannan varrella sijaitsevasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta. Kaupunki on tunnettu merenelävistään ja etenkin hyvästä, tuoreesta hummerista. Lisäksi tarjolla on useita puistoja, joissa viettää päivää perheen kanssa vaikka piknikillä. Museoita kaupungista löytyy myös useita – esimerkiksi merenkulkumuseo, Nova Scotian taidegalleria sekä Nova Scotia Sport Hall of Fame. Urheilun ystävän on puolestaan syytä suunnata kaupungin stadioneille katsomaan jalkapalloa, rugbya tai jääkiekkoa. Jos olet aina halunnut vierailla Kanadassa, mutta mahdollisuutta ei ole vielä tarjoutunut, varaa lennot Halifaxiin jo tänään ja pääset aloittamaan unelmamatkasi suunnittelun. Halifaxin lentotarjoukset ja muut matkalla tarvittavat asiat löydät helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Halifax. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Halifax tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Halifax.

Kyllä. momondo voi seurata Halifax lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.