0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Halifax

Etsi halvat lennot Halifax

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/3
ti 12/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halifax lentotiedot ja trendit

Tutustu Halifax lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Halifax?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Halifax kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 854 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 1119 € lentohinnan reitille Suomi - Halifax.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Halifax?


Halvimmat lennot kaupungin Halifax lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Halifax lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Halifax

HALVIN REITTI Helsinki - Halifax

Helsinki (HEL) - Halifax (YHZ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Halifax kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1013 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HALIFAXsyyskuu18% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Halifax lennot maksavat keskimäärin vain 762 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HALIFAX KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu35% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Halifax lentojen keskimääräinen hinta on 1253 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HALIFAX KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu600% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Halifax kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Halifax

Miten kauan kestää lentää Halifaxiin?

Valitettavasti Suomesta ei voi lentää suorilla lennoilla Halifaxiin. Lennot kohteeseen Halifax, Stanfieldin kansainvälinen lentokenttä, lennetään aina vähintään yhdellä välilaskulla. Helsingistä pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla perille, Oulusta ja Rovaniemeltä lennettäessä matkaan tulee vielä yksi vaihto lisää Helsinki-Vantaalla. Nopeimmillaan välin kulkee yhdellä vaihdolla reilussa 13 tunnissa, kahdella vaihdolla parhaimmillaan hieman nopeammin. Oulusta sekä Rovaniemeltä lennettäessä matka-aika on reilut 18 tuntia. Matkustaja voi siis Helsingistä lähtiessään itse valita, haluaako mieluummin nopeasti kohteeseen vaihtamalla konetta kahdesti, vai viettää aikaa hieman enemmän lentokentällä ja lentää vain yhdellä pysähdyksellä. Suurin osa vaihdoista kulkee isojen lentokenttien kautta, joten tekemistä niillä riittää useaksi tunniksi. Aikaa voi kuluttaa esimerkiksi kaupoissa kierrellen, ravintoloissa istuen tai kahvilassa kupin kahvia nauttien. Matkan suuntautuessa Euroopan ulkopuolelle saa lentokentällä tehdä verovapaita ostoksia. Helsinki-Vantaalla ehtii pitkän vaihdon aikana käydä vaikka saunomassa ja uimassa.

Mistä voit lentää suoraan Halifaxiin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorin lennoin Halifaxiin. Lennot kohteeseen Halifax, Kanada, lennetään aina yhdellä, kahdella tai jopa kolmella vaihdolla. Nopeimmillaan Helsingistä pääsee perille yhdellä vaihdolla Frankfurtin kautta noin 13 tunnissa. Kahdella vaihdolla matka-aika on parhaimmillaan hieman lyhyempi, mutta vaihdot myös tiukempia. Yleisimmät vaihtokentät Frankfurtin lisäksi ovat muun muassa Amsterdam, Montreal sekä Toronto. Onneksi nämä ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joilla viettää mukavasti useammankin tunnin jatkolentoa odotellen. Turusta ja Tampereelta lähdettäessä joutuu ensin matkustamaan maateitse Helsinki-Vantaalle ennen lentokoneen kyytiin nousemista. Tämä lisää matka-aikaa muutamalla tunnilla.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Halifax?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Halifax kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 762 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Halifax syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa kesäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 845 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Halifax viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Halifaxissa?

Halifax sijaitsee Nova Scotian provinssissa itäisessä Kanadassa. Suomen kansalainen ei tarvitse maahan matkustaakseen muuta kuin voimassa olevan passin ja etukäteen verkossa täytetyn matkustusluvan. Electronic Travel Authorization – tutumpi lyhentestään eTA – on nopeasti verkossa täytettävä ja maksettava lupa, jota ilman maahan ei saa matkustaa. Sen maksamiseen tarvitsee verkkomaksuominaisuuksilla varustetun pankki- tai luottokortin. Lupa kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä se on voimassa viisi vuotta kerrallaan tai nykyisen passin vanhenemiseen asti. Helpoimmalla pääsee, kun hakee matkustusluvan etukäteen ja sen jälkeen käy varaamassa itselleen mieluisat lennot. Monet yritykset tarjoavat palveluja matkustusluvan hakemista, mutta halvin vaihtoehto on käydä täyttämässä sen itse Kanadan valtion virallisilla sivuilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Halifax

Mitä voit nähdä ja tehdä Halifaxissa?

Halifax sijaitsee itäisessä Kanadassa Nova Scotian niemimaalla. Kaupunki on asukasluvultaan hieman Tamperetta suurempi – Pohjois-Amerikan mittakaavalla siis melko pieni. Nähtävää ja tehtävää sieltä löytyy kuitenkin jokaiselle. Kauniina kesäpäivänä kannattaa ehdottomasti vierailla keskustan sataman kävelyreitillä. Pääset ihastelemaan kaunista merimaisemaa ja ohi lipuvia veneitä. Voit myös lähteä risteilylle niin halutessasi. Jos mieluummin pysyy kuitenkin kuivalla maalla, voi nauttia rannan varrella sijaitsevasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta. Kaupunki on tunnettu merenelävistään ja etenkin hyvästä, tuoreesta hummerista. Lisäksi tarjolla on useita puistoja, joissa viettää päivää perheen kanssa vaikka piknikillä. Museoita kaupungista löytyy myös useita – esimerkiksi merenkulkumuseo, Nova Scotian taidegalleria sekä Nova Scotia Sport Hall of Fame. Urheilun ystävän on puolestaan syytä suunnata kaupungin stadioneille katsomaan jalkapalloa, rugbya tai jääkiekkoa. Jos olet aina halunnut vierailla Kanadassa, mutta mahdollisuutta ei ole vielä tarjoutunut, varaa lennot Halifaxiin jo tänään ja pääset aloittamaan unelmamatkasi suunnittelun. Halifaxin lentotarjoukset ja muut matkalla tarvittavat asiat löydät helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Halifax?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Halifax. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Halifax joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Halifax tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Halifax?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Halifax.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Halifax juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Halifax lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Halifax

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Halifax


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Halifax
1 aikuinen
ti 5/3
ti 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.