Lennot Pohjois-Amerikka Kanada Brittiläinen Kolumbia Vancouver Helsinki lento kohteeseen Vancouver

Halvat lennot Helsinki - Vancouver

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Vancouver (YVR)
ke 25.11.
ke 2.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Vancouver

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Vancouver

Paras löydetty hinta 541 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Vancouver viimeisen 72 tunnin aikana on 541 €
Lyhyin lentoaika 16h 55m Lyhyin lentoaika Helsinki Vancouver on 16h 55m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Vancouver ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl.
Lentokentät kohteessa Vancouver 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Vancouver: Vancouver Coal Harbour (CXH), Vancouver Intl (YVR)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Vancouver

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Vancouver?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Vancouver on helmikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Vancouver?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Vancouver?
illalla
Helsinki - Vancouver lennot ovat noin 19 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl ja saat parhaat Helsinki - Vancouver lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
YVR
Vancouver Intl
Milloin on halvinta varata lennot Vancouver?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Vancouver on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Vancouver: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Vancouver lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
5. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 33m
3 välilaskua
YVR
Vancouver Intl
16. tammikuuta
YVR
Vancouver Intl
20t 10m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
5. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
YVR
Vancouver Intl
16. tammikuuta
YVR
Vancouver Intl
14t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
15. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 55m
1 välilasku
YVR
Vancouver Intl
18. tammikuuta
YVR
Vancouver Intl
15t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

Monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä estääkseen COVID-19-koronaviruksen leviämisen. Yksi tälläisistä lentoyhtiöistä on Delta. Lentäessäsi reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver voit olettaa, että kasvosuojaimia on saatavilla - niitä vaaditaan koneessa. Lentokoneita siivotaan myös kaikkialta säännöllisesti tehostetusti eri tuotteilla. Muita käytäntöjä ovat HEPA-suodattimien asennus ja lentoa edeltävä testaus. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Muista, että käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Icelandair, British Airways ja Delta. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Icelandair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Vancouver?

Helsingistä Vancouveriin on vilkkaat lentoyhtyedet, mutta kaikki lennot lennetään yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Toistaiseksi kanadalaiskaupunkiin ei operoida suoria reittilentoja. Yhden välilaskun lennot Helsingistä Vancouveriin liikennöivät muun muassa saksalainen Lufthansa, hollantilainen KLM, brittiläinen British Airways ja islantilainen Icelandair. Helsinki–Vancouver-lentoja operoivat siis tunnetut, perinteiset lentoyhtiöt, ja lentovalikoima on laaja. Kaukolennoilla matka-ajat voivat vaihdella reitistä ja välilaskujen määrästä riippuen. Vertaa siis Vancouverin reittejä tarkasti ennen varauksen tekemistä. Koska lennot Vancouveriin ovat pitkiä kaukolentoja, vertaa lentojen palveluita ja matkustusmukavuutta eri lentoyhtiöiden välillä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Vancouveriin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Matkan taitat edullisesti, kätevästi ja halvalla HSL:n joukkoliikennevälineillä, kuten lähijunilla ja busseilla. Lähijunat I ja P lähtevät liikkeelle Helsingin rautatieasemalta ja niiden matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. HSL:n julkisen liikenteen bussit kulkevat kentälle muun muassa Hakaniemestä ja päärautatieasemalta. Sekä busseihin että junaan on hankittava HSL:n seutuliikenteen lippu, jonka hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Kätevää kyytiä lentoasemalle hakevia palvelevat myös Finnair City Bus -lentokenttäbussit. Niiden kyytiin voi nousta rautatieasemalta, ja matka lentokentälle kestää alkaen 30 min. Lipun hinta Finnairin bussiin on noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Vancouverissa?

Lennot Helsingistä Vancouveriin laskeutuvat Vancouverin kansainväliselle lentoasemalle (Vancouver International Airport). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 12 km. Matka on helppo taittaa Canada Line -lentokenttäjunalla. Junamatka keskustaan kestää noin 20 min, ja matkalipun hinta on kokonaisuudessaan noin 9,20 CAD (noin 6,10 EUR). Tähän hintaan sisältyy lentokenttämatkoista maksettava Canada Line YVR AddFare -lisämaksu. Canada Linen junalla on useita pysäkkejä keskustan alueella. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse esimerkiksi Vancouver City Centre- tai Waterfront-pysäkki. Öisin Vancouverin lentoasemalle saapuvia palvelevat taksit ja yöbussi N10.

Kuinka kauan Helsinki–Vancouver-lento kestää?

Vancouverin lentojen kestoon vaikuttaa valitsemasi lentoreitti ja reittiin sisältyvien välilaskujen määrä. Yhden vaihdon lennot Helsingistä Vancouveriin kestävät alkaen noin 14 h. Pidempiäkin lentoreittejä on kuitenkin tarjolla. Yhden vaihdon lennoilla Vancouveriin tyypillinen lentoaika on 15–18 h ja kahden vaihdon lennoilla hieman yli 20 h.

Milloin on paras aika matkustaa Vancouveriin?

Ilmat hellivät Vancouverissa matkailevia etenkin keväällä, kesällä ja syksyllä. Lämpimimmillään Vancouverin säät ovat kesä-elokuussa, jolloin keskilämpötilat nousevat kaupungissa noin 18 °C tuntumaan. Sateita voi kesällä esiintyä, mutta selvästi muita vuodenaikoja vähemmän. Vancouverin kesälomien miinuspuolena ovat keskimääräistä kalliimmat hinnat. Lentoliput Helsingistä Vancouveriin ovat kesäisin tavallista kalliimpia, ja myös majoituspaikkojen hintataso nousee kesäkuukausina. Jos mahdollista, matkusta siis nauttimaan hyvistä säistä keväällä tai syksyllä. Esimerkiksi toukokuussa tai syyskuussa voit tavallisesti napata lennot kesäkautta halvemmalla. Erityisen halvat lennot Helsingistä Vancouveriin voi saada talvella. Säästömatkailijoiden kannattaa kuitenkin välttää joululomasesongin eli joulukuun lopun ja tammikuun alun aikaan matkustamista. Talvisin lämpötilat voivat tippua kanadalaiskaupungissa miinuksen puolelle.

Tarvitaanko Vancouveriin passia/viisumia?

Et tarvitse Kanadaan viisumia, mutta Vancouverin ja muiden Kanadan kohteiden matkoja varten on hankittava Electronic Travel Authorization -matkustuslupa (ETA). Lupahakemuksen teet helposti netin kautta, ja luvan hinta on noin 7 CAD (noin 4,60 EUR). Ota Vancouveriin mukaan passi, ja tarkista sen voimassaoloaika ajoissa. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta sen jälkeen.


Vinkkejä Vancouveriin

 • Vancouverin ydinkeskusta yllättää matkailijat kompaktilla koollaan. Lähes kaikkialle pääsee keskustan alueella kävellen. Muihin kaupunginosiin liikkuessa avuksi kannattaa ottaa Vancouverin toimiva joukkoliikenne. TransLink-joukkoliikennejärjestelmään kuuluvat muun muassa Vancouverin paikallisbussit, metrot ja lauttaliikenne. SkyTrain-juna on nopein tapa liikkua kaupungissa. Hanki julkista liikennettä varten matkakortti, Compass Card, ja lataa kortille esimerkiksi päivälippu. Sen hinta on alkaen noin 10 CAD (noin 6,60 EUR).
 • Vancouver on suurkaupungiksi erinomainen pyöräilykaupunki, ja pyörän selässä voit tutustua kätevästi erilaisiin kaupunginosiin. Kaupungissa kulkee monenlaisia pyöräilyreittejä, joista voit pyytää lisätietoa esimerkiksi Vancouverin turisti-infoista. Kokeile Mobi-kaupunkipyöriä, jotka vuokrataan matkapuhelinsovelluksella, tai perinteisiä pyörävuokraamoita. Arvokkaita vuokrapyöriä ei kannata jättää parkkiin kadulle ilman valvontaa, sillä pyörävarkaudet ovat Vancouverissa melko tavallisia.
 • Vancouverilaiset ovat anteliaita tippaajia, joten älä heittäydy ravintolassa turhan pihiksi. Hyvästä palvelusta saatetaan jättää kaupungin ravintoloissa yli 20 % tippi. Jos taas palvelu on tyydyttävää, 10 % tippi on tarpeeksi.

(Hinnat tarkistettu 13/05/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Vancouver:

Lennot Pohjois-Amerikka Kanada Brittiläinen Kolumbia Vancouver Helsinki lento kohteeseen Vancouver
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka