Halvat lennot Helsinki - Vancouver

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Vancouver: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Vancouver lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Lufthansa
Lufthansa
20 jouluk.
HEL
09:20
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
13:25
YVR
Vancouver Intl
Lufthansa
02 tammik.
YVR
05:20
Vancouver Intl
23t 50m
2 välilaskua
15:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 194 EUR
Lufthansa
Lufthansa
20 jouluk.
HEL
09:20
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 05m
1 välilasku
13:25
YVR
Vancouver Intl
Lufthansa
02 tammik.
YVR
05:20
Vancouver Intl
23t 50m
2 välilaskua
15:10
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 194 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Vancouver

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Vancouver?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Vancouver - Helsinki on helmikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Vancouver?
perjantai
Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Vancouver?
illalla
Helsinki - Vancouver lennot ovat noin 21 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Vancouver?
Air France
Air France, Air Canada ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Vancouver reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl ja saat parhaat Helsinki - Vancouver lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
YVR
Vancouver Intl
Milloin on halvinta varata lennot Vancouver?
39 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Vancouver on noin 39 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Vancouver

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Vancouver

Lyhyin lentoaika 17t 35m Lyhyin lentoaika Helsinki Vancouver on 17t 35m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Vancouver ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Vancouver Intl.
Lentokentät Vancouver 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Vancouver: Vancouver Coal Harbour (CXH), Vancouver Intl (YVR)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Vancouver?

Helsingistä Vancouveriin on vilkkaat lentoyhtyedet, mutta kaikki lennot lennetään yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Toistaiseksi kanadalaiskaupunkiin ei operoida suoria reittilentoja. Yhden välilaskun lennot Helsingistä Vancouveriin liikennöivät muun muassa saksalainen Lufthansa, hollantilainen KLM, brittiläinen British Airways ja islantilainen Icelandair. Helsinki–Vancouver-lentoja operoivat siis tunnetut, perinteiset lentoyhtiöt, ja lentovalikoima on laaja. Kaukolennoilla matka-ajat voivat vaihdella reitistä ja välilaskujen määrästä riippuen. Vertaa siis Vancouverin reittejä tarkasti ennen varauksen tekemistä. Koska lennot Vancouveriin ovat pitkiä kaukolentoja, vertaa lentojen palveluita ja matkustusmukavuutta eri lentoyhtiöiden välillä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Vancouveriin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Matkan taitat edullisesti, kätevästi ja halvalla HSL:n joukkoliikennevälineillä, kuten lähijunilla ja busseilla. Lähijunat I ja P lähtevät liikkeelle Helsingin rautatieasemalta ja niiden matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. HSL:n julkisen liikenteen bussit kulkevat kentälle muun muassa Hakaniemestä ja päärautatieasemalta. Sekä busseihin että junaan on hankittava HSL:n seutuliikenteen lippu, jonka hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Kätevää kyytiä lentoasemalle hakevia palvelevat myös Finnair City Bus -lentokenttäbussit. Niiden kyytiin voi nousta rautatieasemalta, ja matka lentokentälle kestää alkaen 30 min. Lipun hinta Finnairin bussiin on noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Vancouverissa?

Lennot Helsingistä Vancouveriin laskeutuvat Vancouverin kansainväliselle lentoasemalle (Vancouver International Airport). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 12 km. Matka on helppo taittaa Canada Line -lentokenttäjunalla. Junamatka keskustaan kestää noin 20 min, ja matkalipun hinta on kokonaisuudessaan noin 9,20 CAD (noin 6,10 EUR). Tähän hintaan sisältyy lentokenttämatkoista maksettava Canada Line YVR AddFare -lisämaksu. Canada Linen junalla on useita pysäkkejä keskustan alueella. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse esimerkiksi Vancouver City Centre- tai Waterfront-pysäkki. Öisin Vancouverin lentoasemalle saapuvia palvelevat taksit ja yöbussi N10.

Kuinka kauan Helsinki–Vancouver-lento kestää?

Vancouverin lentojen kestoon vaikuttaa valitsemasi lentoreitti ja reittiin sisältyvien välilaskujen määrä. Yhden vaihdon lennot Helsingistä Vancouveriin kestävät alkaen noin 14 h. Pidempiäkin lentoreittejä on kuitenkin tarjolla. Yhden vaihdon lennoilla Vancouveriin tyypillinen lentoaika on 15–18 h ja kahden vaihdon lennoilla hieman yli 20 h.

Milloin on paras aika matkustaa Vancouveriin?

Ilmat hellivät Vancouverissa matkailevia etenkin keväällä, kesällä ja syksyllä. Lämpimimmillään Vancouverin säät ovat kesä-elokuussa, jolloin keskilämpötilat nousevat kaupungissa noin 18 °C tuntumaan. Sateita voi kesällä esiintyä, mutta selvästi muita vuodenaikoja vähemmän. Vancouverin kesälomien miinuspuolena ovat keskimääräistä kalliimmat hinnat. Lentoliput Helsingistä Vancouveriin ovat kesäisin tavallista kalliimpia, ja myös majoituspaikkojen hintataso nousee kesäkuukausina. Jos mahdollista, matkusta siis nauttimaan hyvistä säistä keväällä tai syksyllä. Esimerkiksi toukokuussa tai syyskuussa voit tavallisesti napata lennot kesäkautta halvemmalla. Erityisen halvat lennot Helsingistä Vancouveriin voi saada talvella. Säästömatkailijoiden kannattaa kuitenkin välttää joululomasesongin eli joulukuun lopun ja tammikuun alun aikaan matkustamista. Talvisin lämpötilat voivat tippua kanadalaiskaupungissa miinuksen puolelle.

Tarvitaanko Vancouveriin passia/viisumia?

Et tarvitse Kanadaan viisumia, mutta Vancouverin ja muiden Kanadan kohteiden matkoja varten on hankittava Electronic Travel Authorization -matkustuslupa (ETA). Lupahakemuksen teet helposti netin kautta, ja luvan hinta on noin 7 CAD (noin 4,60 EUR). Ota Vancouveriin mukaan passi, ja tarkista sen voimassaoloaika ajoissa. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta sen jälkeen.


Vinkkejä Vancouveriin

  • Vancouverin ydinkeskusta yllättää matkailijat kompaktilla koollaan. Lähes kaikkialle pääsee keskustan alueella kävellen. Muihin kaupunginosiin liikkuessa avuksi kannattaa ottaa Vancouverin toimiva joukkoliikenne. TransLink-joukkoliikennejärjestelmään kuuluvat muun muassa Vancouverin paikallisbussit, metrot ja lauttaliikenne. SkyTrain-juna on nopein tapa liikkua kaupungissa. Hanki julkista liikennettä varten matkakortti, Compass Card, ja lataa kortille esimerkiksi päivälippu. Sen hinta on alkaen noin 10 CAD (noin 6,60 EUR).
  • Vancouver on suurkaupungiksi erinomainen pyöräilykaupunki, ja pyörän selässä voit tutustua kätevästi erilaisiin kaupunginosiin. Kaupungissa kulkee monenlaisia pyöräilyreittejä, joista voit pyytää lisätietoa esimerkiksi Vancouverin turisti-infoista. Kokeile Mobi-kaupunkipyöriä, jotka vuokrataan matkapuhelinsovelluksella, tai perinteisiä pyörävuokraamoita. Arvokkaita vuokrapyöriä ei kannata jättää parkkiin kadulle ilman valvontaa, sillä pyörävarkaudet ovat Vancouverissa melko tavallisia.
  • Vancouverilaiset ovat anteliaita tippaajia, joten älä heittäydy ravintolassa turhan pihiksi. Hyvästä palvelusta saatetaan jättää kaupungin ravintoloissa yli 20 % tippi. Jos taas palvelu on tyydyttävää, 10 % tippi on tarpeeksi.

(Hinnat tarkistettu 13/05/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Vancouver:

*Lentojen hinnat kohteeseen Vancouver perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.