Halvat lennot Helsinki - Ottawa alk. 628 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Ottawa lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Ottawa

Lyhyin lentoaika

22t 38m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Ottawa

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Ottawa on 22t 38m.
Helsinki - Ottawa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Ottawa: Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema (YOW)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Ottawa

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ottawa?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Ottawa on maaliskuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Ottawa?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Ottawa?

aamulla

Helsinki - Ottawa lennot ovat noin 30 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Ottawa?

Air Canada

Air Canada ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Ottawa reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Ottawa reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Ottawa lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Ottawa

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Ottawa lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 48m
2 välilaskua
YOW10:43Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
6. syyskuuta
YOW13:10Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
12t 30m
2 välilaskua
HEL01:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 12m
3 välilaskua
YOW13:27Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
6. syyskuuta
YOW05:45Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
30t 55m
2 välilaskua
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 12m
3 välilaskua
YOW13:27Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
6. syyskuuta
YOW07:26Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
22t 49m
3 välilaskua
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Ottawa

Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 47m
2 välilaskua
YOW03:17Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 38m
3 välilaskua
YOW20:13Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Ottawa

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Ottawa momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air CanadaHintaalk. 680 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,8
Etsi Air Canada lentoja
LufthansaHintaalk. 744 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,3
Etsi Lufthansa lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki-Vantaan lentoasema - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Lufthansa, Air Canada ja Brussels Airlines.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema välinen etäisyys on 6267,0 km. Tämä matka kestää lentäen yleensä 25t 48m.Kaikki lennot Helsingistä Ottawaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä ja ne laskeutuvat Ottawan lentokentälle, viralliselta nimeltään Ottawan Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentokenttä. Se on matkustajamäärältään yksi Kanadan vilkkaimmista lentokentistä. Ulkomaanlentojen lisäksi kentältä lennetään Kanadan muihin suurkaupunkeihin kuten Montrealiin ja Torontoon. Ottawan lentokentältä on hyvät kulkuyhteydet Ottawan kaupunkiin minkä lisäksi sen etuihin kuuluu varsin hyvä palvelutarjonta. Kentältä löytyy muun muassa erilaisia ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita sekä kahviloita. Syötävää on niin pienempään kuin isompaankin nälkään ja kentältä voi ostaa vaikkapa matkamuistoja, elektroniikkaa, hygieniatuotteita ja kosmetiikkaa. Myös Helsinki-Vantaan lentokenttä on kuulu hyvistä palveluistaan, ja maamme päälentokenttänä se olisi muutenkin varmasti monien ykkösvalinta. Kentältä voi ostaa vaikkapa merkkibrändien luksustuotteita tai pientä purtavaa ja lukemista matkalle. Helsinki-Vantaan lentokentän etuna on myös se, että sinne on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä sekä Helsingistä että pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomesta. Pidemmän matkan takaa tulevat voivat myös yöpyä jossakin lentokenttähotelleista ja lähteä virkistäytyneenä matkaan.


Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee sujuvasti Helsingin keskustasta niin taksilla, omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Esimerkiksi lentokenttäjunasta on tullut todella suosittu matkustusvaihtoehto. Ottawan lentokentältä pääsee Ottawan keskustaan edullisesti kaupungin OC Trasnspon linja-autolla numero 97. Bussit ovat matalalattiaisia ja esteettömiä. Matkalipun voi ostaa joko lentokentän ensimmäisen kerroksen lippuautomaatista tai kuljettajalta käteisellä. Voit myös käyttää yksityistä tilausbussia tai taksia. Taksi kannattaa ottaa lentokentän edustalta löytyvältä viralliselta taksialueelta, jonka kaikki taksit ovat lisensoituja. Tällöin voit olla varma kyydin turvallisuudesta ja taksojen rehellisyydestä. Takseja päivystää alueella 24/7, joten taksia ei ole välttämätöntä tilata etukäteen. Jos haluat matkustaa ylellisesti, voit tilata lentokentälle vaikka limusiinikuljetuksen tai voit käyttää myös Uberia tai Lyftia. Lisäksi voit vuokrata auton lentokentältä, jossa on useita kansainvälisiä autovuokraamoita. Vaikka kentältä on jo nyt hyvät kulkuyhteydet Ottawan kaupunkiin, tulevat ne paranemaan vielä entisestään lähitulevaisuudessa. Ottawan paikallisjunan O-Trainin raideliikennettä laajennetaan jatkuvasti ja raideyhteyden Ottawan lentokentän ja kaupungin keskustan välillä pitäisi valmistua vuonna 2022.

Useimmat, jotka hankkivat lennot Helsingistä Ottawaan matkaavat Ottawan kaupunkiin. Sinne pääsee lentokentältä kätevästi niin taksilla, vuokra-autolla kuin OC Transpon linja-autolla. OC Transpo vastaa kaupungin julkisesta liikenteestä, joka on oikein kattava. OC Transpo vastaa myös kulkuyhteyksistä Ottawan lähikaupunkiin Gatineauhun, joka on noin 300 000 asukkaan suurkaupunki. Matkan pääsee taittamaan O-Train paikallisjunalla, jolla pääsee liikkumaan myös Ottawan kaupungin sisällä. Sekä Gatineaussa että totta kai myös Ottawassa on runsaasti nähtävyyksiä, museoita, kulttuuri- ja ravintolatarjontaa ja hyviä ostosmahdollisuuksia. Jos haluat suunnata kauemmaksi Ottawan alueelta, autonvuokraus on hyvä vaihtoehto. Auton voi halutessaan vuokrata jo lentokentältä, tai joistain kaupungin toimipisteistä. Vuokra-auto tuo toki vapautta ja itsenäisyyttä myös Ottawan kaupungissa liikkumiseen, jos et halua olla riippuvainen julkisen liikenteen aikatauluista. Ottawasta on moottoritieyhteys Johnstownin kautta esimerkiksi Montrealiin ja Torontoon. Jos haluat tutustua Kanadaan julkisilla liikennevälineillä, Ottawasta on junayhteys moniin Kanadan kaupunkeihin valtiollisen VIA Rail Canadan junilla. VIA Rail Canada liikennöi kahdeksassa Kanadan kymmenestä provinssista.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Ottawa -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Toronto reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 05m
Halvin hinta615 €

Vastaavia ​​Helsinki - Ottawa lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Ottawa vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Ottawa lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Ottawa voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ottawa kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai. momondo seuraa reitin Helsinki - Ottawa lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.