Halvat lennot Winnipeg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Winnipeg?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Winnipeg. Lennot maksavat noin 577 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Winnipeg kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 892 €.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Winnipeg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Winnipeg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Winnipeg?

Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Winnipeg. Air Canada, Lufthansa ja Delta ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Winnipeg kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Winnipeg, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Air France lennot kohteeseen Winnipeg

Air France liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Winnipeg normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 393 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Winnipeg). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,8/10 138 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Aloita matkan suunnittelu - Winnipeg


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Winnipeg momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Winnipeg. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Winnipeg niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Winnipeg lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.