Etsi halvat lennot Quebec

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/10
ti 11/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Quebec lentotiedot ja trendit

Tutustu Quebec lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

See prices from:


Halvimmat lennot kaupungin Quebec lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Quebec lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Quebec

HALVIN REITTI Helsinki - Quebec

Helsinki (HEL) - Quebec (YQB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Quebec kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 905 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ QUEBECkesäkuu3% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Quebec lennot maksavat keskimäärin vain 802 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE QUEBEC KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu50% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Quebec lentojen keskimääräinen hinta on 1245 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN QUEBEC KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu752% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Quebec kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Quebec

Miten kauan kestää lentää Quebeciin?

Quebec on Quebecin provinssin pääkaupunki Kanadassa ja maan toiseksi suurin kaupunki. Provinssissa on useita suurempia ja pienempiä lentokenttiä, mutta Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentokenttä on kaupungin ainoa kansainvälinen lentokenttä ja samalla sen päälentokenttä. Suomesta lennot Quebeciin onnistuvat nopeimmin, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Noin 14 ja puoli tuntia parhaimmillaan vievään matkaan sisältyy kaksi välilaskua, toinen Frankfurtissa ja toinen Torontossa. Hieman pidemmällä matka-ajalla löytyy muitakin kahden tai kolmen välilaskun vaihtoehtoja, jolloin käväiset välillä esimerkiksi Frankfurtissa ja Torontossa tai Frankfurtissa ja Montrealissa, tai esimerkiksi Riikassa, Brysselissä ja Montrealissa. Suomen muista lentokenttäkaupungeista lentomatka Quebeciin kestää jonkin verran pidempään, sillä matkaan kuuluu sen alkupäässä välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä. Oulusta Quebeciin pääsee nopeimmillaan reilussa 19 tunnissa, Rovaniemeltä hieman alle 27 tunnissa. Parhaat lentotarjoukset Quebeciin löydät, jos olet valmis joustamaan matkustuspäivissä. Mikäli et kaihda useampia välilaskuja, vaihtoehtoja on tarjolla vieläkin enemmän.

Mistä voit lentää suoraan Quebeciin?

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Kanadan Quebeciin. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matkaan sisältyy tyypillisesti kaksi tai jopa kolme välilaskua. Kahden välilaskun lennot käväisevät usein jossakin keskeisessä Euroopan kohteessa, tyypilliseesti Frankfurtissa tai Pariisissa, ja lisäksi esimerkiksi Kanadan Torontossa tai Montrealissa. Kolmen välilaskun lentoja löytyy puolestaan pysähdyksillä vaikkapa Riikassa, Brysselissä ja Montrealissa. Vaihtoehtoja löytyy useita, kun teet hakuja eri päivämäärillä. Muista Suomen kaupungeista matkaan sisältyy alkumatkasta myös välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä, eli välilaskuja tulee yksi enemmän. Jos lähdet matkaan esimerkiksi Rovaniemeltä, voi matka-aika vaihtoineen olla lyhempi, jos taitat alkumatkan Helsinki-Vantaan lentokentälle junalla. Myös esimerkiksi Jyväskylästä matkaan lähteville juna on varteenotettava vaihtoehto alkumatkalle.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Quebec kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 802 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Quebec kesäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 828 €.Muut matkustamoluokat Quebec lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Quebec lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Quebec?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Quebec

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Quebec?

Kohteeseen Quebec kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, Air France, American Airlines ja Air Canada. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Quebec rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Quebec

Air France lentää kohteeseen Quebec noin 3 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Air France tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 879 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Quebec reitille. Air France on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.


Quebec ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Quebec lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Quebecin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Quebecin lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä Quebecin keskustasta. Lentokentältä pääsee muutamalla eri bussilla sellaisille pysäkeille, josta on nopeat yhteydet Quebecin ydinkeskustaan. Linja 76 vie Sante Foy -kaupunginosaan keskustan lähistölle noin puolessa tunnissa. Täältä voit jatkaa matkaa kaupungin ytimeen tihein vuorovälein liikennöidyillä busseilla 800 ja 801. Linja 80 kuljettaa matkustajia lentokentältä Les Saules -kaupunginosaan. Bussin reitiltä voi vaihtaa niin ikään busseihin 800 ja 801. Sekä linja 76 että 80 liikennöivät aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka puolen tunnin välein kaikkina viikonpäivinä. Löydät bussien pysäkeille lentokentällä seuraamalla opasteita. Vaihtoehtoisesti voit ottaa taksin. Pääset Quebecin keskustaan noin 20 minuutissa tai liikenteestä ja tarkemmasta kohteesta riippuen puolessa tunnissa. Voit ottaa kyydin lisäksi hyödyntämällä kahta eri sovellusta, Evaa ja Uberia.


Kohteen Quebec viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Quebecissa on?

Kanadaan matkustaessaan Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin, mutta lyhyemmillä matkoilla viisumia ei tarvita: voit oleskella Kanadassa turistina ilman viisumia enintään kuusi kuukautta. Passin on oltava voimassa koko oleskelun ajan. Kanada edellyttää maahan saapuvilta matkustajilta sähköistä matkustuslupaa eli eTAa (Electronic Travel Authorization). Sähköinen matkustuslupa-anomus tulee täyttää verkossa ennen matkan alkua. Usein luvan saa sähköpostiin minuuteissa, mutta varmuuden vuoksi hakemus on hyvä tehdä ennen lentolippujen ostamista. Joissakin tapauksissa luvan saaminen voi viedä aikaa.


Aloita matkan suunnittelu - Quebec


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Quebec

Mitä voit tehdä ja nähdä Quebecissa?

Quebecistä löytyy Unescon maailmanperintökohteiden listalle kuuluva, muurien ympäröimä vanha kaupunki, joka on tänä päivänä ainoa muurien ympäröimä kaupunki Pohjois-Amerikassa. Vanhaan kaupunkiin voi tutustua omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voi osallistua maksua vastaan opastetulle kierrokselle. Vanhassa kaupungissa kulkee funikulaari eli kiskoköysirata, joka kuljettaa matkustajia rinnettä pitkin paikasta toiseen. Lyhyen matkan aikana voi ihailla kaupungin ja St. Lawrence -joen maisemia. Tutustumisen arvoinen kohde on myös linnoitusmuseo, La Citadelle de Québec, johon pääsee etukäteisvarauksella osana matkailijaryhmää. Citadelle koostuu monista rakennuksista ja on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista sotilasjoukkojen yhä ylläpitämistä linnoituksista. Jos haluat sisällyttää matkaasi ripauksen taidetta, Quebecin kansallinen kuvataidemuseo, Musée National des Beaux-Arts du Québec, esittelee quebeciläistä taidetta eri aikakausilta. Museoon pääsee maksua vastaan. Jos olet puolestaan kiinnostunut ostoksista ja huvituksista, Les Galeries de la Capitale -kauppakeskus tarjoaa monenlaista ajanvietettä. Tarjolla on useiden kansainvälisten ketjujen liikkeitä ja toisaalta pieniä putiikkeja, ja näiden lisäksi ravintoloita, elokuvateattereita ja provinssin ainoa sisähuvipuisto Mega Parc. Ravintolamaailmassa tai jossakin muussa Quebecin lukuisista ravintoloista voi nauttia vaikkapa pikaruokaa tai paikallisia kanadanranskalaisen keittiön erikoisuuksia.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Quebec on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Quebec.

Kaikki lentohaut kohteeseen Quebec momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Quebec. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Quebec lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.