Etsi halvat lennot Quebec

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Quebec lentotiedot ja trendit

Tutustu Quebec lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Quebec?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Quebec on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 834 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1268 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Quebec.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Quebec?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Quebec

Miten kauan kestää lentää Quebeciin?

Quebec on Quebecin provinssin pääkaupunki Kanadassa ja maan toiseksi suurin kaupunki. Provinssissa on useita suurempia ja pienempiä lentokenttiä, mutta Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentokenttä on kaupungin ainoa kansainvälinen lentokenttä ja samalla sen päälentokenttä. Suomesta lennot Quebeciin onnistuvat nopeimmin, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Noin 14 ja puoli tuntia parhaimmillaan vievään matkaan sisältyy kaksi välilaskua, toinen Frankfurtissa ja toinen Torontossa. Hieman pidemmällä matka-ajalla löytyy muitakin kahden tai kolmen välilaskun vaihtoehtoja, jolloin käväiset välillä esimerkiksi Frankfurtissa ja Torontossa tai Frankfurtissa ja Montrealissa, tai esimerkiksi Riikassa, Brysselissä ja Montrealissa. Suomen muista lentokenttäkaupungeista lentomatka Quebeciin kestää jonkin verran pidempään, sillä matkaan kuuluu sen alkupäässä välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä. Oulusta Quebeciin pääsee nopeimmillaan reilussa 19 tunnissa, Rovaniemeltä hieman alle 27 tunnissa. Parhaat lentotarjoukset Quebeciin löydät, jos olet valmis joustamaan matkustuspäivissä. Mikäli et kaihda useampia välilaskuja, vaihtoehtoja on tarjolla vieläkin enemmän.

Mistä voit lentää suoraan Quebeciin?

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Kanadan Quebeciin. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matkaan sisältyy tyypillisesti kaksi tai jopa kolme välilaskua. Kahden välilaskun lennot käväisevät usein jossakin keskeisessä Euroopan kohteessa, tyypilliseesti Frankfurtissa tai Pariisissa, ja lisäksi esimerkiksi Kanadan Torontossa tai Montrealissa. Kolmen välilaskun lentoja löytyy puolestaan pysähdyksillä vaikkapa Riikassa, Brysselissä ja Montrealissa. Vaihtoehtoja löytyy useita, kun teet hakuja eri päivämäärillä. Muista Suomen kaupungeista matkaan sisältyy alkumatkasta myös välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä, eli välilaskuja tulee yksi enemmän. Jos lähdet matkaan esimerkiksi Rovaniemeltä, voi matka-aika vaihtoineen olla lyhempi, jos taitat alkumatkan Helsinki-Vantaan lentokentälle junalla. Myös esimerkiksi Jyväskylästä matkaan lähteville juna on varteenotettava vaihtoehto alkumatkalle.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Quebec?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Quebec kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 736 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Quebec syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 755 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Quebec viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Quebecissa on?

Kanadaan matkustaessaan Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin, mutta lyhyemmillä matkoilla viisumia ei tarvita: voit oleskella Kanadassa turistina ilman viisumia enintään kuusi kuukautta. Passin on oltava voimassa koko oleskelun ajan. Kanada edellyttää maahan saapuvilta matkustajilta sähköistä matkustuslupaa eli eTAa (Electronic Travel Authorization). Sähköinen matkustuslupa-anomus tulee täyttää verkossa ennen matkan alkua. Usein luvan saa sähköpostiin minuuteissa, mutta varmuuden vuoksi hakemus on hyvä tehdä ennen lentolippujen ostamista. Joissakin tapauksissa luvan saaminen voi viedä aikaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Quebec

Mitä voit tehdä ja nähdä Quebecissa?

Quebecistä löytyy Unescon maailmanperintökohteiden listalle kuuluva, muurien ympäröimä vanha kaupunki, joka on tänä päivänä ainoa muurien ympäröimä kaupunki Pohjois-Amerikassa. Vanhaan kaupunkiin voi tutustua omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voi osallistua maksua vastaan opastetulle kierrokselle. Vanhassa kaupungissa kulkee funikulaari eli kiskoköysirata, joka kuljettaa matkustajia rinnettä pitkin paikasta toiseen. Lyhyen matkan aikana voi ihailla kaupungin ja St. Lawrence -joen maisemia. Tutustumisen arvoinen kohde on myös linnoitusmuseo, La Citadelle de Québec, johon pääsee etukäteisvarauksella osana matkailijaryhmää. Citadelle koostuu monista rakennuksista ja on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista sotilasjoukkojen yhä ylläpitämistä linnoituksista. Jos haluat sisällyttää matkaasi ripauksen taidetta, Quebecin kansallinen kuvataidemuseo, Musée National des Beaux-Arts du Québec, esittelee quebeciläistä taidetta eri aikakausilta. Museoon pääsee maksua vastaan. Jos olet puolestaan kiinnostunut ostoksista ja huvituksista, Les Galeries de la Capitale -kauppakeskus tarjoaa monenlaista ajanvietettä. Tarjolla on useiden kansainvälisten ketjujen liikkeitä ja toisaalta pieniä putiikkeja, ja näiden lisäksi ravintoloita, elokuvateattereita ja provinssin ainoa sisähuvipuisto Mega Parc. Ravintolamaailmassa tai jossakin muussa Quebecin lukuisista ravintoloista voi nauttia vaikkapa pikaruokaa tai paikallisia kanadanranskalaisen keittiön erikoisuuksia.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Quebec?

Lentojen löytäminen kohteeseen Quebec on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Quebec.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Quebec joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Quebec momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Quebec?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Quebec. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Quebec juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Quebec lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Quebec

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.