Lennot Seychellit

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 30/10
la 6/11

Halvimmat lennot Seychellit kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Seychellit
Victoria
Victoria

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Seychellit

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Seychellit
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Seychellit?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Seychellit ovat lentoyhtiön Air Seychelles tarjoama 107 €, lentoyhtiön SWISS tarjoama 453 € sekä lentoyhtiön British Airways tarjoama 578 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Seychellit? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Seychellit kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Seychellit kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Seychellit: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Seychellit, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiVictoria656 €

Seychellit on romanttisia puitteita ja rauhallisia paratiisimaisemia etsivien ykköskohde Intian valtamerellä. Saarivaltio kutsuu lepäämään paratiisimaisille hiekkarannoilleen ja sukeltamaan kirkkaisiin vesiinsä, ja maa tarjoaa luksuslomakeskuksia jokaiseen makuun. Monet matkailijat suuntavat Seychelleillä Mahén saarelle, jolla sijaitsee maan päälentokenttä. Mikäli haluat tutustua saaren kaupunkielämään, suuntaa Victoriaan, Seychellien pääkaupunkiin. Maan toiseksi suurimmalla saarella Praslinissa pääset halutessasi seikkailemaan saaren vehreään, suojeltuun luonnonpuistoon. Suomesta on Seychelleille kohtuullisen hyvät lentoyhteydet, vaikka maiden välillä ei operoidakaan suoria lentoja. Halvat lennot Seychelleille voi kuitenkin saada Helsingistä kätevästi vain yhden vaihtokentän kautta. Saarivaltio kutsuu matkustajia kaikkina vuodenaikoina, sillä Seychellien ilmasto on trooppinen – lämmin ja kostea – vuoden ympäri. Lämpöä etsiville matkat Seychelleille ovat hyvä valinta, sillä keskilämpötilat esimerkiksi Mahén saarella pysyttelevät vuoden ympäri noin 26–28 asteen tuntumassa. Sateita esiintyy kaikkina vuodenaikoina, ja sateisinta kautta saarilla eletään joulukuusta helmikuuhun. Sateet eivät kuitenkaan välttämättä haittaa Seychelleille matkustamista. Mikäli kiikarissasi ovat halvat lennot ja hotellit, reissu kannattaa sijoittaa esimerkiksi keväälle, syksylle tai alkuvuodelle, jolloin lentojen hinnat ovat edulliset. Seychellien vilkkain ja kallein matkustussesonki starttaa loppukeväästä ja jatkuu kesän yli.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Seychelleille?

Lennot Seychelleille voi saada Helsinki-Vantaan lentoasemalta kätevin yhteyksin. Suomesta saarivaltioon ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta kohteeseen voi lentää kätevästi yhden vaihtokentän kautta. Seychelleillä lennot laskeutuvat lähes aina Seychellien kansainväliselle lentokentälle (Seychelles International Airport), joka sijaitsee Mahén saarella Victorian kaupungin tuntumassa. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Victorian keskustasta. Yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Seychelleille tarjoavat esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja turkkilainen Turkish Airways. Mikäli matkasuunnitelmiisi sopii pidempi kahden välilaskun lento, halvat lennot Seychelleille voi napata usealta eri yhtiöltä. Vertaa hintoja ja lentoreittejä tarkkaan, sillä kahden vaihdon lennot tai yhden vaihdon lennot pitkällä vaihtoajalla voi usein saada nopeimpia lentoja edullisemmin.

Milloin on paras aika matkustaa Seychelleille?

Halvat lennot Seychelleille voi napata mille vuodenajalle tahansa, sillä saarivaltion saarilla on lämmintä vuoden ympäri. Valtion keskilämpötilat eivät käytännössä koskaan laske alle noin 26 asteen. Sateita esiintyy trooppisilla saarilla jonkin verran vuoden ympäri. Mikäli runsaat sateet latistavat lomatunnelmaasi, kannattaa Seychelleille matkustamista välttää loppu- ja alkuvuodesta, noin joulukuusta helmikuuhun. Sadekaudesta huolimatta esimerkiksi joulukuu on Seychelleillä melko suosittua matkustusaikaa. Kuivimpia kuukausia Seychelleillä ovat kesäkuukaudet kesäkuusta elokuuhun, mutta näinä ajankohtina lentoliput Seychelleille ovat hinnaltaan keskimääräistä korkeampia. Myös majoitukselle sen saarilla tulee kesällä enemmän hintaa kuin muina vuodenaikoina. Parhaimpiin matkustusaikoihin Seychelleillä kuuluvat kevät ja syksy, jolloin saarilla ollaan sadekauden ja kuivimman kauden välissä ja lentojen hinnat ovat alhaiset. Etsi halpoja lentoja etenkin huhti-toukokuulle ja loka-marraskuulle.

Kuinka kauan kestää lento Seychelleille?

Lentoajat Seychelleille vaihtelevat valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Seychellien kansainväliselle lentoasemalle on noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika venyy kuitenkin yhden vaihdon lennoillakin noin 14–15 tuntiin. Mikäli valitset Seychellien lomallesi pidemmät kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Lentoaika pidemmillä reiteillä voi olla jopa yli 20 tuntia. Seychellien saaret sijaitsevat Afrikan itäpuolella, joten lennot maahan ovat aina pitkiä kaukolentoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa siis ottaa paitsi lennon hinta, myös matkustusmukavuus, etenkin jos matkustat lasten kanssa. Vertaa lennolla tarjolla olevia palveluita aina viihdykkeistä ruokatarjoiluun. Halutessasi voit startata lentoreittisi Seychelleille Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon, lennon kokonaiskesto venyy. Varaudu tässä tapauksessa myös vaihtamaan lentokonetta Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Tarvitaanko Seychelleille passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Seychelleille matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu saa kestää enintään 30 päivää ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Lupa maassa oleskeluun myönnetään Seychellien kansainvälisellä lentokentällä. Muista, että sinun on esitettävä lentokentällä joko paluulippu Suomeen tai jatkolentolippu johonkin toiseen maahan todisteena siitä, että lähdet maasta kuukauden sisällä. Seychellien matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Seychellit: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Victoria, English River reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 05m
Halvin hinta656 €

Aloita matkan suunnittelu - Seychellit