Etsi ja löydä halvat lennot Seychelleille

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Seychelleille

Yhteenveto Seychellien lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

759 €

Nopein lentoaika

14t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Seychellit kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 759 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Victoria Seychelles Intl).
Nopein lento kohteeseen Seychellit kohteesta Suomi kestää 14t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Victoria Seychelles Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Seychellit mukaan lukien Qatar Airways.

Seychellien lentotiedot ja trendit

Tutustu Seychellien lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Seychellit?

Lento kohteeseen Seychellit maksaa keskimäärin 2436 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Seychellit niinkin alhaisella hinnalla kuin 485 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 485 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 2425 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Seychellit?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Seychellit riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Victoria Seychelles Intl (suosituin lentokenttä alueella Seychellit) niin lentoaika on keskimäärin 17t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Victoria Seychelles Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Seychellit?

Kohteeseen Seychellit lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 5, joista Qatar Airways on suosituin vaihtoehto.Arviolta 41 % paikkaan Seychellit lentävistä päättää lentää yhtiön Qatar Airways koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Qatar Airways, myös Turkish Airlines ja Finnair ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Halvimmat lennot Seychellit kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Seychellit
Victoria
Victoria

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Seychellit

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Seychellit

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Seychellit ovat lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 438 €, lentoyhtiön Ethiopian Air tarjoama 570 € sekä lentoyhtiön Emirates tarjoama 658 €.

sunnuntaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Seychellit lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Seychellit, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Seychellit kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Seychellit kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Seychellit: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Seychellit, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiVictoria17t 00m699 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Seychellit

Lennot Seychelleille voi saada Helsinki-Vantaan lentoasemalta kätevin yhteyksin. Suomesta saarivaltioon ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta kohteeseen voi lentää kätevästi yhden vaihtokentän kautta. Seychelleillä lennot laskeutuvat lähes aina Seychellien kansainväliselle lentokentälle (Seychelles International Airport), joka sijaitsee Mahén saarella Victorian kaupungin tuntumassa. Lentoasema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Victorian keskustasta. Yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Seychelleille tarjoavat esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja turkkilainen Turkish Airways. Mikäli matkasuunnitelmiisi sopii pidempi kahden välilaskun lento, halvat lennot Seychelleille voi napata usealta eri yhtiöltä. Vertaa hintoja ja lentoreittejä tarkkaan, sillä kahden vaihdon lennot tai yhden vaihdon lennot pitkällä vaihtoajalla voi usein saada nopeimpia lentoja edullisemmin.

Halvat lennot Seychelleille voi napata mille vuodenajalle tahansa, sillä saarivaltion saarilla on lämmintä vuoden ympäri. Valtion keskilämpötilat eivät käytännössä koskaan laske alle noin 26 asteen. Sateita esiintyy trooppisilla saarilla jonkin verran vuoden ympäri. Mikäli runsaat sateet latistavat lomatunnelmaasi, kannattaa Seychelleille matkustamista välttää loppu- ja alkuvuodesta, noin joulukuusta helmikuuhun. Sadekaudesta huolimatta esimerkiksi joulukuu on Seychelleillä melko suosittua matkustusaikaa. Kuivimpia kuukausia Seychelleillä ovat kesäkuukaudet kesäkuusta elokuuhun, mutta näinä ajankohtina lentoliput Seychelleille ovat hinnaltaan keskimääräistä korkeampia. Myös majoitukselle sen saarilla tulee kesällä enemmän hintaa kuin muina vuodenaikoina. Parhaimpiin matkustusaikoihin Seychelleillä kuuluvat kevät ja syksy, jolloin saarilla ollaan sadekauden ja kuivimman kauden välissä ja lentojen hinnat ovat alhaiset. Etsi halpoja lentoja etenkin huhti-toukokuulle ja loka-marraskuulle.

Lentoajat Seychelleille vaihtelevat valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Seychellien kansainväliselle lentoasemalle on noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika venyy kuitenkin yhden vaihdon lennoillakin noin 14–15 tuntiin. Mikäli valitset Seychellien lomallesi pidemmät kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika venyy selvästi pidemmäksi. Lentoaika pidemmillä reiteillä voi olla jopa yli 20 tuntia. Seychellien saaret sijaitsevat Afrikan itäpuolella, joten lennot maahan ovat aina pitkiä kaukolentoja. Lentoja valitessa huomioon kannattaa siis ottaa paitsi lennon hinta, myös matkustusmukavuus, etenkin jos matkustat lasten kanssa. Vertaa lennolla tarjolla olevia palveluita aina viihdykkeistä ruokatarjoiluun. Halutessasi voit startata lentoreittisi Seychelleille Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta suomalaiselta lentokentältä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon, lennon kokonaiskesto venyy. Varaudu tässä tapauksessa myös vaihtamaan lentokonetta Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Seychelleille matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu saa kestää enintään 30 päivää ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Lupa maassa oleskeluun myönnetään Seychellien kansainvälisellä lentokentällä. Muista, että sinun on esitettävä lentokentällä joko paluulippu Suomeen tai jatkolentolippu johonkin toiseen maahan todisteena siitä, että lähdet maasta kuukauden sisällä. Seychellien matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Seychellit: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Victoria, English River reitin lennot
Nopein lentoaika17t 00m
Halvin hinta699 €

Etsi lentoja kohteeseen Seychellit

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Seychellit


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Seychellit.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Seychellit tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Seychellit tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Seychellit niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Seychellit lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.