Halvat lennot Helsinki - Toronto

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Toronto

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Toronto

Paras löydetty hinta 333 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Toronto viimeisen 72 tunnin aikana on 333 €
Lyhyin lentoaika 14t 29m Lyhyin lentoaika Helsinki Toronto on 14t 29m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Toronto ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Island, Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema ja Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl.
Lentokentät Toronto 4 lentokenttää 4 lentokenttää lähellä Toronto: Toronto Kitchener-Waterloo (YKF), Toronto Pearson Intl (YYZ), Toronto Island (YTZ), Toronto John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema (YHM)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Toronto

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Toronto?
syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Toronto on syyskuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Toronto?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Toronto?
illalla
Helsinki - Toronto lennot ovat noin 23 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Toronto?
Porter Airlines
Porter Airlines, American Airlines ja Delta ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Toronto reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl ja saat parhaat Helsinki - Toronto lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Toronto?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Toronto on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Toronto: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Toronto lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Air France
Air France
18 maalisk.
20:10
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 40m
1 välilasku
YYZ
22:50
+1
Toronto Pearson Intl
Air France
01 huhtik.
13:00
YYZ
Toronto Pearson Intl
24t 15m
1 välilasku
HEL
20:15
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
360 €
Air France
Air France
30 maalisk.
13:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 01m
2 välilaskua
YYZ
00:51
+1
Toronto Pearson Intl
Air France
06 huhtik.
18:45
YYZ
Toronto Pearson Intl
31t 25m
1 välilasku
HEL
09:10
+2
Helsinki-Vantaan lentoasema
384 €
Air France
Air France
31 maalisk.
13:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 01m
2 välilaskua
YYZ
00:51
+1
Toronto Pearson Intl
Air France
06 huhtik.
18:45
YYZ
Toronto Pearson Intl
11t 40m
1 välilasku
HEL
13:25
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
386 €
Icelandair
Icelandair
13 toukok.
18:10
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
YYZ
22:10
Toronto Pearson Intl
Icelandair
18 toukok.
17:00
YYZ
Toronto Pearson Intl
10t 00m
1 välilasku
HEL
10:00
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
591 €
KLM
KLM
20 maalisk.
16:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
YYZ
22:50
Toronto Pearson Intl
KLM
23 maalisk.
15:45
YYZ
Toronto Pearson Intl
13t 05m
1 välilasku
HEL
10:50
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
415 €
Air France
Air France
01 huhtik.
13:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 50m
2 välilaskua
YYZ
23:40
Toronto Pearson Intl
Air France
15 huhtik.
18:45
YYZ
Toronto Pearson Intl
11t 40m
1 välilasku
HEL
13:25
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
705 €

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Toronto?

Lennot Helsingistä Torontoon operoidaan aina yhden tai useamman välilaskun kentän kautta, sillä kaupunkien välillä ei ainakaan toistaiseksi ole suoria lentoja. Käteviä yhden vaihdon lentoreittejä Helsingistä kanadalaiskaupunkiin liikennöivät esimerkiksi suomalainen Finnair, islantilainen Icelandair, hollantilainen KLM, saksalainen Lufthansa ja brittiläinen British Airways. Esimerkiksi Finnair lentää kaupunkien välillä kaikkina viikonpäivinä. Helsinki–Toronto-lennot vaihtelevat lentoajoiltaan ja -hinnoiltaan. Vertaa siis Toronton reittejä tarkasti ennen lentovarauksen tekemistä. Tarjolla on myös kahden tai useamman välilaskun edullisia lentoreittejä, mutta näillä lennoilla lentoaika voi venyä todella pitkäksi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Torontoon starttaavat matkaan Suomen suurimmalta lentoasemalta eli Helsinki-Vantaan lentokentältä. 18 km:n matka Helsingin ydinkeskustasta lentokentälle taittuu kätevimmin bussilla tai seutuliikenteen junalla. Rautatieasemalta voit nousta lähijuniin I ja P, joiden matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Lentokenttäjunaan voit hypätä myös Myyrmäen ja Tikkurilan asemilta. Jos matkustat junan sijaan mieluummin bussilla, nopein vaihtoehto on lentokenttäbussi (Finnair City Bus). Se starttaa matkaan rautatieaseman tuntumasta, ja matka-aika on noin 30 min. Näistä joukkoliikennevälineistä lähijunat ovat lentokenttäbussia edullisempia. HSL:n seutuliikenteen junalipun hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Lentokenttäbussin lippu Helsinki-Vantaalle maksaa puolestaan noin 6,90 EUR. Lentoasemalle kulkevat edullisesti myös HSL:n seutuliikenteen bussit, mutta matka-aika on pidempi kuin Finnair City Bus -bussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Torontossa?

Helsingistä Torontoon saapuvat lennot laskeutuvat Toronton kansainväliselle lentoasemalle (Toronto Pearson International Airport). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 22 km. Keskustaan kulkee vilkkain yhteyksin juna, UP Express, jonka matka-aika kaupungin ytimeen on noin 25 min. Matkalipun hinta on noin 12 CAD (noin 8 EUR). Junan päätepysäkki Toronton keskustassa on Union Station -asema. Lentokentältä eri puolille Toronton kaupunkialuetta liikennöivät myös bussit. Jos lentosi saapuu Torontoon puolen yön jälkeen, on paras vaihtoehto napata yleensä taksi. Viimeiset UP Express -junat lähtevät lentoasemalta noin kello yhdeltä yöllä.

Kuinka kauan Helsinki–Toronto-lento kestää?

Lennot Helsingistä Torontoon vaihtelevat kestoltaan valitsemastasi lentoreitistä riippuen. Lentoaika yhden välilaskun lennoilla on alkaen noin 10–11 h. Monilla lentoreiteillä matka-aika on kuitenkin selvästi tätä pidempi. Useimmat lennot kestävät yli 13 h. Jos valitset kahden vaihdon lentoreitin, voi matka-aika Torontoon venyä jopa 20 h mittaiseksi.

Milloin on paras aika matkustaa Torontoon?

Parasta aikaa matkustaa Torontoon hintojen ja sään puolesta on kevät tai syksy. Esimerkiksi touko- ja syyskuussa kaupungin keskilämpötilat pysyttelevät noin 15–17 °C tuntumassa, ja leppoisassa säässä on mukava tutustua Toronton puistoihin, arkkitehtuuriin ja nähtävyyksiin. Kun matkustat keväällä tai syksyllä, vältät kesäkuukausina kaupunkiin suuntaavat matkailijavirrat ja korkeat hinnat. Kesä-elokuussa, Toronton vilkkaimman matkailusesongin aikaan, lentoliput Helsingistä Torontoon ja majoitukset kaupungissa ovat yleensä selvästi keskimääräistä kalliimpia. Jos haluat saada erityisen halvat lennot Torontoon, paras aika matkustaa kaupunkiin on helmi-maaliskuussa tai loka-marraskuussa. Talvella reissaavien säästömatkailijoiden kannattaa kuitenkin varautua epävakaisiin säihin ja pakkasen puolelle tippuviin lämpötiloihin. Suurkaupunki kuitenkin viihdyttää matkailijoita lukuisilla kulttuurikohteillaan ja ostosmahdollisuuksillaan myös talvisin.

Tarvitaanko Torontoon passia/viisumia?

Mikäli matkasi kestää alle kuusi kuukautta, et tarvitse Toronton matkalle varsinaista viisumia. Tarvitset matkalle kuitenkin kaikille Kanadan reissaajille välttämättömän elektronisen matkustusluvan, joka tunnetaan nimellä ETA (Electronic Travel Authorization). Lupa haetaan netissä ja sen hinta on noin 7 CAD (noin 4,65 EUR). Muista hakea lupa ajoissa, sillä sen on oltava anottuna ja myönnettynä 72 h ennen Toronton lennon lähtöaikaa. Pakkaa Toronton matkalle mukaan passi, joka on voimassa Kanadan matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta sen jälkeen.


Vinkkejä Torontoon

  • Torontossa on toimiva joukkoliikenne, ja kaupunkialueella alueelta toiselle pääsee kätevästi metrolla, bussilla tai raitiovaunuilla. Joukkoliikennettä operoi Toronto Transit Commission. Matkailijat voivat maksaa matkansa kätevästi esimerkiksi päiväpassilla (Day Pass). Päiväpassin hinta on alkaen noin 13 CAD (noin 8,60 EUR), ja perheille on tarjolla omia päiväpasseja (Family Day Pass).
  • Toronto on monikulttuurinen kaupunki, josta voi löytää erilaisia värikkäitä kaupunginosia. Kaupungissa on esimerkiksi kiinalaisten oma alue, Chinatown, sekä italialaisten asuttama Little Italy. Voit testata kaupungissa eri maiden keittiöitä laidasta laitaan. Tutustu kaupungin moniin kasvoihin. Erilaiset etniset ravintolat ovat usein myös edullisin vaihtoehto ravintolaruoalle Torontossa.
  • Torontolaiseen markkinatunnelmaan voit sukeltaa kaupungin toreilla ja markkinoilla. Paikallisia herkkuja ja alueen lähiruokaa pääset maistelemaan esimerkiksi Saint Lawrence Market -markkinoilla. Kensington Market puolestaan ei ole varsinainen tori, vaan suosittu ostosalue, josta voi tehdä löytöjä laidasta laitaan.

(Hinnat tarkistettu 1/5/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Toronto:


Lennot muihin kaupunkeihin Toronto

Eikö Toronto houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Toronto

*Lentojen hinnat kohteeseen Toronto perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.