Autonvuokraukset Kanadassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kanadassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kanada

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kanada

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kanada?

Tietojemme mukaan Dollar on maan Kanada halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Dollar vuokra-auton tekevät sen usein 54 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 46 € per päivä, kun teet Dollar vuokra-autovarauksen.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Kanada?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Kanada on Hertz. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 1 397 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 7,4 / 10. 75 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Hertz kohteessa Kanada vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Kanada?

Yhteensä 558 toimipisteillä ympäri Kanada, Enterprise Rent-A-Car on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Toronto on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Toronto löytyy myös 39 Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Kanada?

31 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Keskikokoinen vieraillessaan Kanada tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kanada vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 66 € päivässä Keskikokoinen autosta.

Parhaat tarjoukset Kanada autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kanada
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

30 loka - 5 marras
Ford Focus
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

42 €/pvä

30 loka - 5 marras
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

30 loka - 5 marras
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 loka - 5 marras
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 loka - 5 marras
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

30 loka - 5 marras
Toyota Yaris
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

30 loka - 5 marras
BMW X1
Land Rover Range Rover Evoque
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

62 €/pvä

30 loka - 5 marras
Land Rover Range Rover Evoque
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

64 €/pvä

30 loka - 5 marras
Citroen C4 Picasso

Kanada autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Kanadan ainutlaatuiset liikennelait?

Kanadassa on muutama liikenteeseen ja autoiluun liittyvä laki, jotka maassa autoilevien on hyvä tuntea. Lain mukaan kuljettaja ei saa käyttää ajon aikana matkapuhelimia tai muita elektronisia laitteita, kuten tablettitietokoneita. Laki koskee myös GPS-navigointijärjestelmiä, ellei laitetta ole asennettu antamaan äänikomentoja. Jos kuski saadaan kiinni vaikkapa kännykkä kädessä, sakko voi olla mittava myös ensikertalaiselle. Kesällä Kanadassa matkailevan kannattaa pitää mielessä, että autoa ei saa ajaa ilman kenkiä – se katsotaan harkitsemattomaksi ajoksi. Torven tööttäilyä ei Kanadassa arvosteta, ja turhasta tööttäillystä ajon aikana voi saada tuntuvat sakot. Kanadan teillä ei saa ajaa alamäkeä neutraalilla vaihteella, vaikka se säästäisikin bensaa. Toisinaan poliisi päästää kuskin näistä tilanteista varoituksella, toisinaan voi myös saada sakot. Nopeudet merkitään Kanadassa suomen tavoin kilometreinä tunnissa, joten nopeusrajoituksia on helppo seurata ja tulkita.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Kanadassa?

Kanadassa autonvuokraus on yleensä mahdollista kaikille vähintään 21-vuotiaille. Lähes jokainen autovuokraamo lisää hintaan nuoren kuljettajan lisämaksun, jos ajaja on alle 25-vuotias. Vuokraus edellyttää myös, että kotimainen ajokortti on ollut vähintään vuoden voimassa. Halvat vuokra-autot saa vielä edullisemmin, kun ne varataan etukäteen. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, sillä autovuokraamoiden ehdot ja säännöt voivat vaihdella paljon. Matkailijoilla, jotka saapuvat maahan Kanadan ja Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tulee olla sekä oma kansallinen ajokortti (suomalaisten kohdalla yleensä suomalainen ajokortti) että kansainvälinen ajokortti. Tämä on edellytys autonvuokraukselle. Jos kansainvälistä ajokorttia tai virallista englanninkielistä käännöstä ei ole, ei autonvuokraus onnistu. Vuokra-autoa ei pysty Kanadassa maksamaan käteisellä, vaan maksuun tarvitaan luottokortti. Yleensä vuokra-auton lähtöhintaan ei sisälly vakuutusta, vaan vakuutukset on ostettava vuokraamon kautta erikseen. Kysele vuokraamoltasi erilaisista vakuutusmahdollisuuksista sekä niiden hinnoista. Lisävakuutukset ovat tarpeen lähes aina, sillä matkavakuutus tai luottokortin vakuutus eivät yleensä korvaa vuokra-autolle tapahtuneita vaurioita. Vuokra-autojen hinnat voivat vaihdella merkittävästi, ja voit tutustua vuokra-autojen hintahaitariin helposti esimerkiksi momondon kautta.

Millä Kanadan alueilla on eniten liikennettä?

Kanadassa useampia suurkaupunkeja, joissa on syytä varautua vauhdikkaaseen liikenteeseen ja ruuhkiin. Maan ruuhkaisimmat tiet sijaitsevat Vancouverissa. Varsinkin kaupungin keskustassa ajaminen on arki-iltaisin, työpäivien päättymisen aikaan, todella hidasta. Vancouver on myös tunnettu kallista pysäköinnistä, ja kaupungin keskustassa on käytössä parkkimittarit. Jos löydätkin ilmaisen parkkipaikan, on paikka usein ilmainen vain muutaman tunnin. Ydinkeskustan ulkopuolelta löytää helpommin ilmaista parkkitilaa, ja myös jotkut hotellit tarjoavat asiakkailleen majoituksen hintaan kuuluvan parkkipaikan. Myös muissa Kanadan suurkaupungeissa, kuten Torontossa, Montrealissa ja Ottawassa liikenneruuhkissa vietetään todella pitkiä aikoja. Montrealissa asuvat voivat säästää päivittäin jopa tunteja ajastaan, jos he lähtevät liikkeelle pahimpien ruuhkatuntien ulkopuolella. Suurin osa Ottawan ruuhkista syntyy maanteille, ei moottoriteille, joissa liikenne on yleensä sujuvaa.

Mitkä ovat Kanadan parhaat luonnonkauniit tiet?

Kanada on kaunis maa, jossa on häikäiseviä vuorijonoja, koskemattomia järviä, kultaisia ​​preerioita ja arvokasta luontoa. Innokkaalle autoilijalle Kanada on erinomainen kohde, sillä maan tieverkosto on erinomaisessa kunnossa ja hyvin merkitty. Luontokohteisiin tutustuminen on ehdottomasti helpointa henkilöautolla. Jos etsit upeita vuoristomaisemia, suuntaa Pacific Rim -moottoritielle. Se kulkee Vancouverin saaren yli Port Albernista Tofinoon. Tämä ajoreitti kulkee karujen vuorijonojen ja muinaisten metsien kautta upeille rannoille. Ajomatka ei ole pitkä, mutta voit nähdä lyhyellä matkalla ainutlaatuisia maisemia. Voit piipahtaa jopa alueella, jossa on mahdollista nähdä valaita. Icefields Parkway on vuoristotie, joka mutkittelee Banffin kansallispuistosta Jasperin kansallispuistoon Albertan Kalliovuorten läpi. Myös tämä reitti kutsuu luonnon ystäviä. Matkan varrella pääsee ihailemaan kirkkaan sinisiä järviä, leveitä laaksoja, dramaattisia jäätiköitä ja vesiputouksia. Maailmankuululla Fundyn lahdella voit nähdä Kanadan inspiroivimpia maisemia. Fundyn lahden vuorovesi nostaa merenpinnan maailman korkeimmalle tasolle, jopa yli 16 metriin. Vesi on rapistuttanut rannan punaista hiekkakiveä sekä tulivuorikiviä, ja ilmiö on luonut alueelle mielenkiintoisia kalliomuodostelmia. Kun vuorovesi vetäytyy taaksepäin, voit kävellä merenpohjaa pitkin. Missä päin maata ajatkin, on luonto häikäisevän kaunista, joten autonvuokraus on Kanadassa todella kannattavaa.


Autonvuokraustarjoukset Kanada

Löydä kohteesta Kanada juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

25 € - 89 €

Kaikki autotyypit

39 € - 141 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 50 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanada, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanada, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 51 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanada, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 58 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kanada on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kanada, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

30 loka - 5 marras
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 loka - 5 marras
Toyota Yaris
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

45 €/pvä

30 loka - 5 marras
Opel Corsa

Kanada autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kanada

Enterprise Rent-A-Car

558 sijaintia

Discount Car & Truck Rentals

294 sijaintia

Budget

245 sijaintia

Avis

181 sijaintia