Autonvuokraukset Kanadassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kanadassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Kanada autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kanada
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

106 €/pvä

10 elo - 24 elo
Nissan Kicks
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

10 elo - 24 elo
Daewoo Leganza
Volkswagen Jetta
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

10 elo - 24 elo
Volkswagen Jetta
Toyota Camry
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Toyota Camry
Ford EcoSport
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

89 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

100 €/pvä

30 Touko - 6 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

87 €/pvä

10 elo - 25 elo
Kia Forte
Kia Optima
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Kia Optima
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

10 elo - 24 elo
BMW 3 Series

Autonvuokraustarjoukset Kanada

Löydä kohteesta Kanada juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

25 € - 117 €

Kaikki autotyypit

20 € - 72 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 40 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 38 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 40 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Kanada on helmikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kanada on 32 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Kanada on syyskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kanada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kanada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kanada Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

10 elo - 25 elo
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

87 €/pvä

10 elo - 25 elo
Kia Forte
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

21 kesä - 28 kesä
Opel Corsa

Kanada autonvuokraustiedot

Kanadassa on muutama liikenteeseen ja autoiluun liittyvä laki, jotka maassa autoilevien on hyvä tuntea. Lain mukaan kuljettaja ei saa käyttää ajon aikana matkapuhelimia tai muita elektronisia laitteita, kuten tablettitietokoneita. Laki koskee myös GPS-navigointijärjestelmiä, ellei laitetta ole asennettu antamaan äänikomentoja. Jos kuski saadaan kiinni vaikkapa kännykkä kädessä, sakko voi olla mittava myös ensikertalaiselle. Kesällä Kanadassa matkailevan kannattaa pitää mielessä, että autoa ei saa ajaa ilman kenkiä – se katsotaan harkitsemattomaksi ajoksi. Torven tööttäilyä ei Kanadassa arvosteta, ja turhasta tööttäillystä ajon aikana voi saada tuntuvat sakot. Kanadan teillä ei saa ajaa alamäkeä neutraalilla vaihteella, vaikka se säästäisikin bensaa. Toisinaan poliisi päästää kuskin näistä tilanteista varoituksella, toisinaan voi myös saada sakot. Nopeudet merkitään Kanadassa suomen tavoin kilometreinä tunnissa, joten nopeusrajoituksia on helppo seurata ja tulkita.

Kanadassa autonvuokraus on yleensä mahdollista kaikille vähintään 21-vuotiaille. Lähes jokainen autovuokraamo lisää hintaan nuoren kuljettajan lisämaksun, jos ajaja on alle 25-vuotias. Vuokraus edellyttää myös, että kotimainen ajokortti on ollut vähintään vuoden voimassa. Halvat vuokra-autot saa vielä edullisemmin, kun ne varataan etukäteen. Vuokra-autojen vertailu kannattaa, sillä autovuokraamoiden ehdot ja säännöt voivat vaihdella paljon. Matkailijoilla, jotka saapuvat maahan Kanadan ja Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tulee olla sekä oma kansallinen ajokortti (suomalaisten kohdalla yleensä suomalainen ajokortti) että kansainvälinen ajokortti. Tämä on edellytys autonvuokraukselle. Jos kansainvälistä ajokorttia tai virallista englanninkielistä käännöstä ei ole, ei autonvuokraus onnistu. Vuokra-autoa ei pysty Kanadassa maksamaan käteisellä, vaan maksuun tarvitaan luottokortti. Yleensä vuokra-auton lähtöhintaan ei sisälly vakuutusta, vaan vakuutukset on ostettava vuokraamon kautta erikseen. Kysele vuokraamoltasi erilaisista vakuutusmahdollisuuksista sekä niiden hinnoista. Lisävakuutukset ovat tarpeen lähes aina, sillä matkavakuutus tai luottokortin vakuutus eivät yleensä korvaa vuokra-autolle tapahtuneita vaurioita. Vuokra-autojen hinnat voivat vaihdella merkittävästi, ja voit tutustua vuokra-autojen hintahaitariin helposti esimerkiksi momondon kautta.

Kanadassa useampia suurkaupunkeja, joissa on syytä varautua vauhdikkaaseen liikenteeseen ja ruuhkiin. Maan ruuhkaisimmat tiet sijaitsevat Vancouverissa. Varsinkin kaupungin keskustassa ajaminen on arki-iltaisin, työpäivien päättymisen aikaan, todella hidasta. Vancouver on myös tunnettu kallista pysäköinnistä, ja kaupungin keskustassa on käytössä parkkimittarit. Jos löydätkin ilmaisen parkkipaikan, on paikka usein ilmainen vain muutaman tunnin. Ydinkeskustan ulkopuolelta löytää helpommin ilmaista parkkitilaa, ja myös jotkut hotellit tarjoavat asiakkailleen majoituksen hintaan kuuluvan parkkipaikan. Myös muissa Kanadan suurkaupungeissa, kuten Torontossa, Montrealissa ja Ottawassa liikenneruuhkissa vietetään todella pitkiä aikoja. Montrealissa asuvat voivat säästää päivittäin jopa tunteja ajastaan, jos he lähtevät liikkeelle pahimpien ruuhkatuntien ulkopuolella. Suurin osa Ottawan ruuhkista syntyy maanteille, ei moottoriteille, joissa liikenne on yleensä sujuvaa.

Kanada on kaunis maa, jossa on häikäiseviä vuorijonoja, koskemattomia järviä, kultaisia ​​preerioita ja arvokasta luontoa. Innokkaalle autoilijalle Kanada on erinomainen kohde, sillä maan tieverkosto on erinomaisessa kunnossa ja hyvin merkitty. Luontokohteisiin tutustuminen on ehdottomasti helpointa henkilöautolla. Jos etsit upeita vuoristomaisemia, suuntaa Pacific Rim -moottoritielle. Se kulkee Vancouverin saaren yli Port Albernista Tofinoon. Tämä ajoreitti kulkee karujen vuorijonojen ja muinaisten metsien kautta upeille rannoille. Ajomatka ei ole pitkä, mutta voit nähdä lyhyellä matkalla ainutlaatuisia maisemia. Voit piipahtaa jopa alueella, jossa on mahdollista nähdä valaita. Icefields Parkway on vuoristotie, joka mutkittelee Banffin kansallispuistosta Jasperin kansallispuistoon Albertan Kalliovuorten läpi. Myös tämä reitti kutsuu luonnon ystäviä. Matkan varrella pääsee ihailemaan kirkkaan sinisiä järviä, leveitä laaksoja, dramaattisia jäätiköitä ja vesiputouksia. Maailmankuululla Fundyn lahdella voit nähdä Kanadan inspiroivimpia maisemia. Fundyn lahden vuorovesi nostaa merenpinnan maailman korkeimmalle tasolle, jopa yli 16 metriin. Vesi on rapistuttanut rannan punaista hiekkakiveä sekä tulivuorikiviä, ja ilmiö on luonut alueelle mielenkiintoisia kalliomuodostelmia. Kun vuorovesi vetäytyy taaksepäin, voit kävellä merenpohjaa pitkin. Missä päin maata ajatkin, on luonto häikäisevän kaunista, joten autonvuokraus on Kanadassa todella kannattavaa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Kanada suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kanada

Autonvuokraus Kanada

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kanada, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Routes Car & Truck Rentals on maan Kanada halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Routes Car & Truck Rentals vuokra-auton tekevät sen usein 45 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 18 € per päivä, kun teet Routes Car & Truck Rentals vuokra-autovarauksen.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Kanada on Routes Car & Truck Rentals. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 95 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 6,6 / 10. 42 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Routes Car & Truck Rentals kohteessa Kanada vietetyn loman ajaksi.

Yhteensä 556 toimipisteillä ympäri Kanada, Enterprise on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Toronto on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Toronto löytyy myös 38 Enterprise autonvuokrauksen keskusta.

Maassa Kanada autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Yhteensä 137 maasta Kanada on sijoittunut sijalle 26 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Kanada sai pisteeksi 5,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Maan Kanada laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Kanada sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Laillinen alkoholin nauttimisikä maan Kanada sisällä riippuu siitä, millä alueella vierailet, joten muista tarkistaa ennen matkasuunnitelmien lukkoon lyömistä.

17 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Full-size vieraillessaan Kanada tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Kanada vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 29 € päivässä Full-size autosta.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 1,58 € per litra bensiinistä maassa Kanada. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,73 € per litra.


Tutustu alueen Pohjois-Amerikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Kanada


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kanada on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kanada suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Kanada, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Kanada momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Kanada.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kanada.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.