Lennot Uganda

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot Uganda kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uganda

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uganda

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uganda
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Uganda?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Uganda ovat lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 426 €, lentoyhtiön Brussels Airlines tarjoama 428 € sekä lentoyhtiön Emirates tarjoama 445 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uganda kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uganda kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Itä-Afrikassa sijaitseva Uganda kiehtoo matkailijoita etenkin monipuolisen luontonsa ansiosta: matkailija voi patikoida maassa niin sademetsien keskellä kuin vuoristopolkujakin pitkin. Ugandassa pääsee ihailemaan yllättävän vehreitä maisemia ja villiä luontoa eläimistöineen. Vuoriston ystävien kannattaa suunnata Rwenzoris-vuorille, joiden maisemat ovat Afrikassa vailla vertaa. Uganda tunnetaan myös gorilloiden kotina, sillä Mgahingan kansallispuistossa asuvat harvinaiset vuorigorillat. Vaikka Uganda sijaitsee sisämaassa, valtavan Victorianjärven alueella voit nauttia järvimaisemista ja veneretkistä. Jos haluat tutustua ugandalaisen kaupungin vilinään, suuntaa miljoonakaupunkiin Kampalaan, joka on maan pääkaupunki. Lentoreitit Suomesta Ugandaan kulkevatkin yleensä Kampalaan. Suomesta Ugandaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta välilaskullisia lentoreittejä maahan kulkee useita. Ugandan ilmasto on vaihteleva, ja maahan lentoja etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota säätiloihin. Lennot Ugandaan ovat suosittuja etenkin kesälomakaudella, kesä-elokuussa, jolloin maassa vallitsee kuiva kausi. Maan luontokohteisiin tutustuminen on helpointa kuivan kauden aikaan, sillä sateet vaikeuttavat syrjäisillä alueilla liikkumista. Toinen vähäsateinen matkustuskausi alkaa joulukuussa ja päättyy noin helmikuussa. Lennot ja hotellit ovat niin kesällä kuin joulu-helmikuussakin hinnoiltaan keskimääräistä korkeampia. Halvat lennot Ugandaan voit saada helposti etenkin sadekausille, eli loppukeväälle tai syksylle. Ugandan kaupungeissa voi matkustaa helposti myös sateisina kuukausina.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Ugandaan?

Lentoliput Ugandaan voi napata monilta laadukkailta lentoyhtiöiltä, ja lentoliikenne Suomesta Ugandaan on matkailijoiden onneksi melko vilkasta. Suomen ja Ugandan välillä ei lennetä suoria reittilentoja. Halvat lennot Ugandaan liikennöidään siis yleensä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Käytännössä kaikki lennot Suomesta Ugandaan operoidaan pääkaupungin Kampalan seudulle. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Entebben kansainvälinen lentoasema (Entebbe International Airport) Entebben kaupungissa, noin 40 kilometrin päässä Kampalan kaupunkialueesta. Helsinki-Vantaalta Kampalaan operoivat kätevin yhden välilaskun lennoin ainakin alankomaalainen KLM, turkkilainen Turkish Airlines, qatarilainen Qatar Airways ja kenialainen Kenya Airways. Kahden vaihdon lennot Kampalaan voit saada puolestaan esimerkiksi saksalaisen Lufthansan ja egyptiläisen Egypt Airin yhteistyössä liikennöimiltä reiteiltä.

Milloin on paras aika matkustaa Ugandaan?

Uganda tarjoaa matkailijoille lämpöä vuoden ympäri, ja keskilämpötilat maassa pysyttelevät kuukaudesta toiseen noin 27–29 asteen tuntumassa. Koska useimmat turistit matkaavat Ugandaan maan luontokohteisiin tutustuakseen, matkat Ugandaan kannattaa suunnitella kuiville kausille. Ugandassa on kaksi selkeää sadekautta ja kaksi kuivaa kautta. Ensimmäinen vähäsateinen kausi osuu kätevästi Suomen suosituimmille kesälomakuukausille eli kesäkuun ja elokuun väliin. Toinen kuiva kausi sijoittuu puolestaan joulukuun ja helmikuun väliin. Näinä kuukausina Ugandan luonnossa liikkuminen on vaivatonta, eikä rentoa lepolomaakaan viettävien tarvitse pelätä rankkasateita. Ainoastaan sademetsäalueilla sateet ovat tavallisia ympäri vuoden. Ugandan lennot ovat kuitenkin kalleimmillaan juuri kuivien kausien aikaan, eli varaudu maksamaan matkastasi kesällä ja vuoden alussa keskimääräistä enemmän. Ugandan sadekaudet sijoittuvat kevättalvella noin maalis- ja toukokuun välille ja syksyllä noin syys- ja marraskuun välille. Halvat lennot Ugandaan saa helpoiten juuri näille kuukausille. Etenkin huhti-toukokuu ja marraskuu ovat todella edullista matkustusaikaa Ugandaan. Kaupunkikohteissa liikkuville sateet eivät välttämättä ole ongelma, mutta maaseudulla liikkumista rankkasateet rajoittavat selvästi.

Kuinka kauan kestää lento Ugandaan?

Ugandan lentojen tarkka kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla Helsinki-Vantaalta Entebben kansainväliselle lentoasemalle lentoaika on noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset Kampalan seudulla pidemmät kahden vaihdon lennot, varaudu selvästi pidempiin matka-aikoihin. Lentoaika Kampalaan voi olla mitä tahansa noin 15 ja 30 tunnin välillä. Vertaa siis lentoreittejä tarkkaan ja kiinnitä huomiota välilaskujen määrään ja vaihtoaikoihin. Lennon halpa hinta ei välttämättä ole vaivan väärti, jos edessä on pitkä ja raskas matka useamman vaihtokentän kautta. Etenkin lasten kanssa matkustavien kannattaa valita Ugandaan mahdollisimman nopeat lentoyhteydet.

Tarvitaanko Ugandaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Ugandaan matkustaessaan viisumin. Voit anoa Electronic Visa -viisumia sähköisesti netin kautta. Hakulomakkeen löydät Ugandan Tanskan suurlähetystön sivuilta. Mikäli tarvitset lisätietoa viisumityypeistä, ota yhteys Ugandan Tanskan suurlähetystöön, joka hoitaa viisumiasioita Pohjoismaiden alueella. Tavallisen turistiviisumin hinta on noin 42,90 euroa. Ugandaan on otettava aina mukaan myös passi, jota tarvitset jo viisumia hakiessasi. Viisumihakemukseen tarvitset myös kopion kansainvälisestä rokotuskortista, jossa on oltava merkintä keltakuumerokotteesta. Viisumi myönnetään vain niille matkailijoille, jotka on rokotettu keltakuumetta vastaan.


Etsi lentoja kohteeseen Uganda

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Uganda