Etsi ja löydä halvat lennot Ugandaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ugandan lentotiedot ja trendit

Tutustu Ugandan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Uganda?

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Uganda niinkin alhaiseen hintaan kuin 544 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 976 € ja mikä tahansa 961 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 2159 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Uganda?

Löydät lentoja kohteeseen Uganda 7 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Turkish Airlines, KLM tai Qatar Airways sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Turkish Airlines on suosituin, sillä 57 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Uganda? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Uganda kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uganda

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uganda

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uganda

Jos haluat lentää kohteeseen Uganda halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Uganda Airlines, Kenya Airways ja Turkish Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 230 €, 301 € sekä 302 €.

Lentäminen kohteeseen Uganda maanantaina tai torstaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Uganda on sunnuntaina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uganda kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uganda kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Uganda lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Uganda lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uganda

Lentoliput Ugandaan voi napata monilta laadukkailta lentoyhtiöiltä, ja lentoliikenne Suomesta Ugandaan on matkailijoiden onneksi melko vilkasta. Suomen ja Ugandan välillä ei lennetä suoria reittilentoja. Halvat lennot Ugandaan liikennöidään siis yleensä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Käytännössä kaikki lennot Suomesta Ugandaan operoidaan pääkaupungin Kampalan seudulle. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Entebben kansainvälinen lentoasema (Entebbe International Airport) Entebben kaupungissa, noin 40 kilometrin päässä Kampalan kaupunkialueesta. Helsinki-Vantaalta Kampalaan operoivat kätevin yhden välilaskun lennoin ainakin alankomaalainen KLM, turkkilainen Turkish Airlines, qatarilainen Qatar Airways ja kenialainen Kenya Airways. Kahden vaihdon lennot Kampalaan voit saada puolestaan esimerkiksi saksalaisen Lufthansan ja egyptiläisen Egypt Airin yhteistyössä liikennöimiltä reiteiltä.

Uganda tarjoaa matkailijoille lämpöä vuoden ympäri, ja keskilämpötilat maassa pysyttelevät kuukaudesta toiseen noin 27–29 asteen tuntumassa. Koska useimmat turistit matkaavat Ugandaan maan luontokohteisiin tutustuakseen, matkat Ugandaan kannattaa suunnitella kuiville kausille. Ugandassa on kaksi selkeää sadekautta ja kaksi kuivaa kautta. Ensimmäinen vähäsateinen kausi osuu kätevästi Suomen suosituimmille kesälomakuukausille eli kesäkuun ja elokuun väliin. Toinen kuiva kausi sijoittuu puolestaan joulukuun ja helmikuun väliin. Näinä kuukausina Ugandan luonnossa liikkuminen on vaivatonta, eikä rentoa lepolomaakaan viettävien tarvitse pelätä rankkasateita. Ainoastaan sademetsäalueilla sateet ovat tavallisia ympäri vuoden. Ugandan lennot ovat kuitenkin kalleimmillaan juuri kuivien kausien aikaan, eli varaudu maksamaan matkastasi kesällä ja vuoden alussa keskimääräistä enemmän. Ugandan sadekaudet sijoittuvat kevättalvella noin maalis- ja toukokuun välille ja syksyllä noin syys- ja marraskuun välille. Halvat lennot Ugandaan saa helpoiten juuri näille kuukausille. Etenkin huhti-toukokuu ja marraskuu ovat todella edullista matkustusaikaa Ugandaan. Kaupunkikohteissa liikkuville sateet eivät välttämättä ole ongelma, mutta maaseudulla liikkumista rankkasateet rajoittavat selvästi.

Ugandan lentojen tarkka kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla Helsinki-Vantaalta Entebben kansainväliselle lentoasemalle lentoaika on noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset Kampalan seudulla pidemmät kahden vaihdon lennot, varaudu selvästi pidempiin matka-aikoihin. Lentoaika Kampalaan voi olla mitä tahansa noin 15 ja 30 tunnin välillä. Vertaa siis lentoreittejä tarkkaan ja kiinnitä huomiota välilaskujen määrään ja vaihtoaikoihin. Lennon halpa hinta ei välttämättä ole vaivan väärti, jos edessä on pitkä ja raskas matka useamman vaihtokentän kautta. Etenkin lasten kanssa matkustavien kannattaa valita Ugandaan mahdollisimman nopeat lentoyhteydet.

Suomen kansalaiset tarvitsevat Ugandaan matkustaessaan viisumin. Voit anoa Electronic Visa -viisumia sähköisesti netin kautta. Hakulomakkeen löydät Ugandan Tanskan suurlähetystön sivuilta. Mikäli tarvitset lisätietoa viisumityypeistä, ota yhteys Ugandan Tanskan suurlähetystöön, joka hoitaa viisumiasioita Pohjoismaiden alueella. Tavallisen turistiviisumin hinta on noin 42,90 euroa. Ugandaan on otettava aina mukaan myös passi, jota tarvitset jo viisumia hakiessasi. Viisumihakemukseen tarvitset myös kopion kansainvälisestä rokotuskortista, jossa on oltava merkintä keltakuumerokotteesta. Viisumi myönnetään vain niille matkailijoille, jotka on rokotettu keltakuumetta vastaan.


Aloita matkan suunnittelu - Uganda


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Uganda. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Uganda momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Uganda.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Uganda. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.