Hotellit Göteborgissa, Ruotsin

Etsi hotellitarjoukset  86 Göteborgissa, Ruotsin

Göteborg, Ruotsi
28. toukokuu — 29. toukokuu2
Göteborg, Ruotsi
la 28/5
su 29/5

momondon suosittelemat hotellit Ruotsissa

Suositut Göteborg hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Göteborg
Hinta
€28.96
€160.65
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Göteborg

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Göteborg suosituissa naapurustoissa

Hinta

69 € - 184 €

KAUPUNGIN GÖTEBORG HALVIN NAAPURUSTOMasthugget41 % halvempiHotellit kohteessa Masthugget ovat halvimpia alueella Göteborg hinnan ollessa keskimäärin vain 69 € per yö
KAUPUNGIN GÖTEBORG KALLEIN NAAPURUSTOVästra Hisingen36 % kalliimpiGöteborg kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Västra Hisingen, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 184 € per yö
KAUPUNGIN GÖTEBORG SUOSITUIN NAAPURUSTOGothenburg City Centre78 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Gothenburg City Centre kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Göteborg

Tekemistä naapurustossa Göteborg


Hotellit suosituissa naapurustoissa Göteborg kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Göteborg majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Göteborg

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Göteborg
Matalasesonkihelmikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkiheinäkuukallein aika yöpyä
34 %odotettu hintojen lasku
49 %odotettu hinnannousu

Hinta

96 € - 284 €

Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
330 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
94 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Göteborg on: 1-2 tähteä, 78 päivää ennen. 3 tähteä, 52 päivää ennen. 4-5 tähteä, 38 päivää ennen.

1-2 tähteä

67 € - 78 €

3 tähteä

106 € - 116 €

4-5 tähteä

146 € - 157 €


Göteborg matkavinkit

Hotellit Göteborgissa ovat tasoltaan korkeita, eikä kaupungista olekaan vaikeaa löytää laadukkaita majoituspalveluita. Parhaimmillaan hotellit ovat täyden palvelun hemmottelukeskuksia, yksinkertaisimmillaan vain retkeilymajoja. Päätä ennen hotellin etsintää, mikä on budjettisi, sillä hotellien hintaskaala vaihtelee kaupungissa noin 500–4000 kruunun (noin 50–400 euron) välillä. Hyvä sijainti keskustassa tai lähellä keskustaa nostaa hintaa, samoin erilaiset palvelut. Edullisimmat majoituspaikat ovat kaukana keskustasta, ja majoituksen hintaan kuuluu lähtökohtaisesti vain sänkypaikka. Halvimmatkin majoituspaikat ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta turvallisia ja kodikkaita. Vertailussa hyvä apuväline on momondon hotellihaku, jonka kartalta voit paikantaa, missä päin kaupunkia hotellit tarkalleen ottaen sijaitsevat.

Edullinen loma Göteborgissa vaatii etukäteissuunnittelua, sillä hintataso on kaupungissa samaa luokkaa kuin Suomessakin. Pienellä budjetilla reissaavalle tärkeintä on löytää kaupungista edullinen majoitus, ja hotellien hintavertailu kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin. Kun sopiva hinta osuu kohdalle, lyö varaus lukkoon – etenkin jos kyse on esimerkiksi kesälomamatkasta. Göteborgin hotellit voivat olla suosittujen lomasesonkien aikaan varsin täysiä. Etsi myös sopivia hotellitarjouksia. Esimerkiksi hostellien yhteiskeittiöissä on yleensä mahdollista kokata omia ruokia; näin voit säästää ruokakuluissa. Kesällä lomatunnelmaan pääsee lähtemällä piknikille joenrantaan tai kaupungin kauniisiin puistoihin. Luonnonkaunis Göteborg tarjoaa paljon koettavaa myös niille, jotka hakevat matkaltaan edullisia elämyksiä.

Tasainen Göteborg on kävely-ystävällinen kaupunki, ja hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen on myös pyöräily. Julkisen liikenteen piiriin kuuluvat raitiovaunut, paikallisbussit sekä saaristolaivat, ja kaikkien kulkuvälineiden liikennöinnistä vastaa Västtrafik. Tavallisen matkalipun hinta on noin 25 kruunua (noin 2,5 euroa). Lippuja myyvät Västtrafikin lipunmyyntipisteet. Matkailijalle hyvä vaihtoehto on hankkia myös Göteborg City Card -kortti, jolla joukkoliikennettä voi hyödyntää rajoituksetta.

Lähes kaikki hotellit Göteborgissa tarvitsevat luottokortin tiedot, jotta varaus voidaan käsitellä.

Lapsiperheiden suurin vetonaula ruotsalaiskaupungissa on tietenkin kuuluisa Lisebergin huvipuisto, joka on avoinna kesäaikaan – kesäkuusta elokuuhun – lähes päivittäin ja muina vuodenaikoina vaihtelevalla aikataululla. Myös Göteborgin seudun luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia koko perheen aktiviteetteihin. Kesäpäiviä vietetään esimerkiksi alueen kauniilla uimarannoilla ja myös Säröbanan retkeilyreitti kutsuu kävelemään ja pyöräilemään. Sateisina päivinä perheen pienimpiä viihdyttää Airhop-trampoliinipuisto.

Ruotsalaiskaupungin tippikulttuuri on samankaltainen kuin Helsingin. Göteborgissa tai muissa Ruotsin kaupungeissa ei ole tapana jättää tippiä. Jos palvelu on kuitenkin niin hyvää, että mielestäsi pieni juomaraha on paikallaan, otetaan tippi yleensä esimerkiksi ravintoloissa ja kahviloissa mielellään vastaan.

Göteborg on kaikin puolin turvallinen matkailukaupunki, eli sen kaikilla alueilla voi liikkua huoletta.

Adapteri ei ole Ruotsin matkalle tarpeen.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Göteborg per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Göteborg hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 87 €

Keskinkertainen 120 €

Kallein 149 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Göteborg

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Göteborg
Etsi hostelleja - Göteborg

Hotellit kaupungissa Göteborg, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Göteborg hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Göteborg

Lähes miljoonan asukkaan Göteborg on yksi Ruotsin suosituimmista kaupunkikohteista. Götajoen suulla sijaitsevassa kaupungissa maisemaa vallitsevat vesistöt, ja myös suuri osa hotelleista sijaitsee jokien ja kanaalien äärellä. Hotellit Göteborgissa ovat keskittyneet ensisijaisesti kaupungin ydinkeskustaan, Innerstadeniin, joka sijaitsee täysin vesistöjen ympäröimällä alueella. Kanaalit eristävät alueen omaksi pieneksi saarekkeekseen, mikä antaa sille omaleimaisen ilmeen. Innerstadenin hotellit ovat 3–5 tähden laatuhotelleja, eikä edullisia budjettiluokan majoitusvaihtoehtoja ole ydinkeskustassa juuri tarjolla.

Keskihintaisia hotellivaihtoehtoja sijaitsee kanaalin toisella puolella, lähellä rautatieasemaa (Göteborgs centralstation). Mikäli hyvät kulkuyhteydet ovat sinulle matkavaltti, valitse hotelli tältä alueelta. Hyvä kaupunginosa lapsiperheille on lähellä keskustaa sijaitseva Heden, sillä rauhallinen alue sijaitsee vain kivenheiton päässä Pohjoismaiden suurimmasta huvipuistosta, Lisebergistä. Kaupunginosa kuuluu Göteborgin parhaisiin alueisiin majoittua, ja sen huomaa myös hinnoissa. Kolmen tähden hotelli maksaa Hedenin alueella alkaen noin 1500 Ruotsin kruunua (noin 150 euroa) yöltä. Alueella on myös täyden palvelun kylpylähotelleja, jossa vieraita hemmotellaan pore- ja uima-altailla, kattavalla aamiaisella, saunoilla ja hemmotteluhoidoilla.

Jos toiveissa on löytää Göteborgista budjettiluokan hotelli, täytyy majapaikan perässä siirtyä hieman kauemmas keskustasta. Esimerkiksi Masthuggetin ja Olivedalin kaupunginosien liepeillä sijaitsee joitakin hostelleja ja retkeilymajoja, joissa petipaikka kustantaa alkaen noin 500 kruunua (noin 50 euroa) yöltä. Hyvä vaihtoehto budjettimatkailijalle on esimerkiksi siisti ja kodikkaan nostalginen Stigbergslidens Vandrarhem -retkeilymaja, joka sijaitsee lähellä rantaa ja Sjöfartsmuseet Akvariet -merenkäyntimuseota. Alueen helmiin kuuluu myös suuri Slottskogen-puisto.


Lue lisää nähtävyyksistä: Göteborg

Ruotsin Göteborg on suomalaisille helppo ja kiinnostava kaupunkikohde. Lentomatka kaupunkiin on Suomesta lyhyt, joten kyseessä on helppo matkakohde pitkiä lentoja kammoaville lapsiperheillekin. Satamakaupunki tarjoaa vierailleen kauniita näköaloja, ja heti kaupunkialueen ulkopuolella on mahdollista päästä nauttimaan myös puhtaasta ruotsalaisesta luonnosta ja saaristosta. Mikäli pidät veneilystä, hauska tapa tutustua kaupunkiin on hypätä Paddan-veneeseen, joka sukkuloi kaupungin kanaaleissa.

Göteborgissa on monta kaunista puistoa, jotka kutsuvat seikkailemaan varsinkin kesäisinä päivinä. Suuri Slottskogen-puisto, yksi Göteborgin kauneimmista vierailukohteista, on kuin satukirjan sivulta repäisty myös syksyisin, ruskan värien vallatessa sen puut ja pensaat. Kaupungin ilmasto on leudompi kuin esimerkiksi Helsingin, ja talviaikaan lämpötila pysyttelee keskimäärin nollan asteen tietämillä. Kesäisin lämpöasteet nousevat helposti 20 asteen paremmalle puolen.

Göteborg tunnetaan myös hyvästä ruuastaan. Kaupungissa on monia huippuravintoloita, ja alueella kannattaa herkutella etenkin kalalla ja muilla meren antimilla. Paikalliset tekevät kalaostoksensa ”kalakirkosta”, eli Feskekôrka-kauppahallista, joka muistuttaa ulkomuodoltaan kirkkoa. Kaupungin trendikkäissä baareissa voi nauttia vaikkapa ruotsalaisia artesaanioluita, ja myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu hyvin Göteborgin ravintolatarjonnassa.

Kaupungin taidemuseo, Göteborgs konstmuseum, on taiteen ystäville pakollinen pistäytymiskohde. Talossa on esillä merkittävä kokoelma pohjoismaista taidetta. Perheen pienemmät innostuvat takuuvarmasti Lisebergin huvipuistosta, joka on matkailijoiden onneksi auki vuoden ympäri – tosin talvikuukausina kesää harvemmalla aikataululla.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Göteborg

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Göteborg

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Göteborg yhteensä 2 yötä.

Hotellihuone kohteessa Göteborg kustantaa yleensä 100 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Hotellihuone kohteessa Göteborg on edullisimmillaan helmikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 35 % sesongista.

lauantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Göteborg ja torstai on kallein.

Hostellit kohteessa Göteborg maksavat tyypillisesti 64 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 37 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Göteborg.

Vaikka matkailijat voivat valita kohteessa Göteborg yöpymispaikkoja eri naapurustoista, ovat seuraavat suosituimpia: Örgryte-Härlanda, Gothenburg City Centre, Västra Hisingen ja Östra Göteborg.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (50 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 15 °C, kaupungin Göteborg hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.

Yes, Göteborg hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Spoton Hostel & Sportsbar is the most popular out of the 21 hostels in Göteborg. Search for deals on hostels in Göteborg.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Göteborg

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Göteborg
Upper House

Upper House

Mässans Gata 24, 25th Floor, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

9,3
243 €
Hotel Villan

Hotel Villan

Sjöportsgatan 2, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,0
91 €
Sure Hotel by Best Western Center

Sure Hotel by Best Western Center

Stora Badhusgatan 28, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,2
88 €
Kvibergs Vandrarhem & Stugby

Kvibergs Vandrarhem & Stugby

Lilla Regementsvagen 35, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,9
51 €
Sure Hotel by Best Western Arena

Sure Hotel by Best Western Arena

Baldersgatan 6, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,4
93 €
Hostel Snoozemore

Hostel Snoozemore

24 Kvilletorget, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,5
32 €
Hotell Göta Avenyn

Hotell Göta Avenyn

Lorensbergsgatan 6, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,6
79 €
Linne Hostel

Linne Hostel

Vegagatan 22, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,7
50 €
Hotel Vanilla

Hotel Vanilla

Kyrkogatan 38, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,6
101 €
Spoton Hotel

Spoton Hotel

Mölndalsvägen 3, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,8
92 €

Backpackers Göteborg

Vegagatan 19, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,1
21 €

Björkö Sealodge

Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni, Ruotsi

8,4
92 €
Hotel Eggers

Hotel Eggers

Drottningtorget 2-4, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,8
128 €
Dorsia Hotel & Restaurant

Dorsia Hotel & Restaurant

Trädgårdsgatan 6, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

9,4
205 €

Forenom Aparthotel Gothenburg Nolvik

Göteborg, Länsi-Götanmaan lääni, Ruotsi

6,8
65 €
Treetop Spa Hangout & Hotel

Treetop Spa Hangout & Hotel

Gamla Lillhagsvägen 127, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,0
92 €
Masthuggsterassens Vandrarhem - Hostel

Masthuggsterassens Vandrarhem - Hostel

Masthuggsterrassen 8A, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,0
77 €
Hotell Onyxen

Hotell Onyxen

Sten Sturegatan 23, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,2
88 €
Best Western Tidbloms Hotel

Best Western Tidbloms Hotel

Olskroksgatan 23, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

7,6
118 €
Hotel Poseidon

Hotel Poseidon

Storgatan 33, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,5
98 €

Majoitu näissä Göteborg naapurustoissa

Löydä upeita hotellitarjouksia näistä suosituista Göteborg kaupunginosista

Aloita matkan suunnittelu - Göteborg


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Göteborg ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Göteborg, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.