Autonvuokraus Narvik, Norja

Haussa halpa vuokra-auto Narvik, Norja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Narvik, Norja
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Narvik, Norja
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Narvik: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Narvik, Norja
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Narvik, Norja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tromssan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Narvik

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Narvik noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Narvik noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Narvik. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Narvik autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla Sixt on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Narvik, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 73 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 43 €/päivä paikassa Narvik.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Narvik helmikuu ajaksi?

  Maasturin vuokraaminen matkallesi kohteeseen Narvik helmikuu aikana varmistaa sen, että olet valmistautunut hyvin sääolosuhteisiin. Maasturi on täydellinen vuokra-autotyyppi kohteeseen Narvik, jossa sataa ajankohtana helmikuu yleensä 49 mm cm ja jossa keskilämpötila on −2 °C. Maastoauto on ihanteellinen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa, koska siinä on hyvät vetoominaisuudet. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Narvik maksaa keskimäärin 72 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Narvik, Norja?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Narvik huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Narvik taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Narvik rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Narvik?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Narvik, ja datamme mukaan Volkswagen Polo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 80 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Narvik niinkin alhaiseen hintaan kuin 35 € per päivä. Volkswagen Polo autonvuokraukset kaupungista Narvik ovat yleensä keskimäärin 72 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 35 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Narvik, Norja kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Narvik on −4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 69 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Narvik.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Narvik lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Narvik.

 • Onko sää kaupungissa Narvik samanlainen kuin muualla Nordlandin lääni alueella?

  Ilmasto alueella Nordlandin lääni kuukauden tammikuu aikana on yleensä −4 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 69 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Narvik lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Narvik lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Narvik

Aloita matkan suunnittelu - Narvik