Autonvuokraukset kohteessa Narvik, Nordlandin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Narvik, Nordlandin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Narvik, Norja
10. helmikuu — 17. helmikuu
Sama palautus
Narvik, Norja
pe 10/2
Keskipäivä
pe 17/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

0

Narvik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Narvik, Nordlandin lääni

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

3 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Narvik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Narvik

Suositut autotyypit

Intermediate, Mini, Wagon

Halvin vuokra-auto

82 €

Suosituin malli

Class Compact Car
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Narvik viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, Mini, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Narvik on 82 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 82 €/pvä.
Kohteen Narvik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Narvik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Narvik

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Narvik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Narvik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Narvik löytyvät yleensä Alamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAlamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 67,13/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Narvik on 67,13/pvä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Narvik huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Narvik taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Narvik rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

Kuukauden helmikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Narvik on −4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 64 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Narvik.

Ilmasto alueella Nordlandin lääni kuukauden helmikuu aikana on yleensä −4 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 64 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Narvik lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Narvik


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Narvik on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Narvik, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Narvik, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Narvik momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa Narvik vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Narvik vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.