Hotellit Narvik

Löydä osuvimmat tarjoukset 17 hotellille kohteessa Narvik, Norja

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Narvik

Löydä sinulle sopivin hotelli Narvik työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Narvik

Red Cross War Memorial Museum
Ovre Dividal National Park

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Red Cross War Memorial Museum?

Hotellit lähellä Red Cross War Memorial Museum ovat tyypillisesti 7 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Narvik, missä keskihinta on 96 €.

Hotellit lähellä Red Cross War Memorial Museum

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Ovre Dividal National Park?

Jos suunnittelevat yöpyväsi momondon suosittelemassa hotellissal kaupungin Narvik alueella, jotka ovat lähinnä Ovre Dividal National Park voit olettaa maksavasi noin 80 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 80 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Ovre Dividal National Park. Hotellit lähellä Ovre Dividal National Park ovat tyypillisesti 16 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Narvik, missä keskihinta on 96 €.

Hotellit lähellä Ovre Dividal National Park

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Narvik?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Narvik
Matalasesonki
lokakuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

24 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

12 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
72 € - 105 €
Kallein viikonpäivä
keskiviikko
Halvin viikonpäivä
torstai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

84 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

93 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Narvik on: 4-5 tähteä, 52 päivää ennen.
4-5 tähteä
91 € - 131 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Narvik

Parhaat vinkit kohteeseen Narvik

Miten löytää hyvä hotelli Narvikissa?

Hotellit Narvikissa tarjoavat matkailijoille monta laadukasta vaihtoehtoa. Norjalaiskaupungissa voi yöpyä tunnettujen ketjuhotellien perinteisissä hotelleissa ja luonnon keskellä sijaitsevissa majoissa. Budjettimatkailijoille on tarjolla joitakin kohtuuhintaisia majataloja. Hotellit sijoittuvat melko pienelle alueelle, joten käytännössä kaikilla kaupungin hotelleilla on melko hyvä sijainti lähellä Narvikin keskustaa. Jos haluat viettää lomapäiväsi laskettelurinteissä, kannattaa majoitus valita mahdollisimman läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskusta. momondon hotellihakukoneen kartalta näet kätevästi, millä alueilla budjettiisi sopivat majapaikat Narvikissa sijaitsevat.

Tippi ja juomarahakäytännöt Narvikissa

Norjan tippikulttuuri on samankaltainen kuin Suomen, eli tippiä ei esimerkiksi Narvikin ravintoloissa odoteta. Jos palvelu on hyvää, voit halutessasi jättää pienen tipin.

Miten viettää edullinen loma Narvikissa?

Norja on yksi Euroopan kalleimmista maista, mutta Narvikissa on mahdollista lomailla melko edulliseen hintaan. Kaupunki on majoitusten hintojen puolesta hieman esimerkiksi Oslon hintatasoa edullisempi, ja jotkin Narvikin hotellit ovat kohtuuhintaisia. Koska Narvik on suosittu talvilomakohde, budjettimatkailijoiden kannattaa välttää kaupunkiin matkustamista talven suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joulunaikaan. Kesäisin Narvikin vuonoluonto vetää alueelle luontomatkailijoita, joten myös suosituimpina kesälomakuukausina – kesä-heinäkuussa – majoitusten hinnat nousevat keskimääräistä korkeammalle. Reissaa nauttimaan alueen luonnosta esimerkiksi keväisin tai syksyisin, jolloin majoituksen voi napata alueelta melko halvalla. Halvat hotellit Narvikissa sijaitsevat valtaosin keskustan tuntumassa, mutta hyviä vaihtoehtoja voit löytää myös kaupunkia ympäröiviltä alueilta.

Liikkuminen Narvikissa

Narvikin keskusta on melko pieni, joten kaupungissa voi liikkua helposti kävellen. Hotellit Narvikissa sijaitsevat valtaosin kävelymatkan päässä tärkeimmistä palveluista. Kesäisin polkupyörä on alueella hyvä kulkuväline, ja alueella liikennöivät myös paikallisbussit. Matkalipun hinta paikallisliikenteessä on noin 31 NOK (noin 3,20 euroa). Jos haluat tutkia Narvikin seutua laajemmalti, hyvä vaihtoehto on vuokrata auto. Esimerkiksi Osloon pääsee kaupungista kätevästi bussilla.

Onko Narvikissa turvallista?

Narvik on turvallinen ja rauhallinen lomakohde.

Tarvitaanko Narvikissa adapteria?

Et tarvitse Narvikiin matkustaessasi adapteria.

Mitä tehdä Narvikissa lasten kanssa?

Narvikfjellet-hiihtokeskus on laskettelurinteineen ja pulkkamäkineen lasten kanssa reissaavien suurin vetonaula Narvikin alueella. Kaupungin ympäristössä on myös retkeilyreittejä, jotka sopivatkin lastenkin kuljettaviksi. Arktisiin eläimiin koko perhe voi tutustua Polar Park -puistossa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Narvik per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Narvik hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Quality Hotel Grand Royal
Osuvin

Quality Hotel Grand Royal

7,8

98 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Scandic Narvik
Osuvin

Scandic Narvik

8,5

90 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Narvik

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Narvik
Scandic Narvik

Scandic Narvik

8,5

90 €

Katso hotellitarjouksia
Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

7,8

98 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Narvik, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Scandic Narvik

Scandic Narvik

8,5

90 €

Katso hotellitarjouksia
Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

7,8

98 €

Katso hotellitarjouksia

Narvikin kaupunginosat, missä majoittua?

Useimmat hotellit Narvikissa sijaitsevat kaupungin keskustassa. Ydinkeskusta on käytännöllinen majoituspaikka, sillä alueella sijaitsee Narvikin bussi- ja juna-asema. Alueelta on siis hyvät kulkuyhteydet muualle Norjaan. Lisäksi Narvikin keskustassa on kattava palvelutarjonta aina ravintoloista kauppoihin. Alueen nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Narvikin seudun historiaa esittelevä Museum Nord – Narvik -museo. Ydinkaupungin alueella, lähellä rautatieasemaa, on erityylisiä ja -hintaisia majoituspaikkoja. Budjettimatkailijat majoittaa edullisesti Breidablikk Guesthouse -majatalo. Quality Hotel Grand Royal sopii puolestaan laatua vaativille, ja Scandic Narvik -hotelli on helppo valinta muun muassa lapsiperheille.

Narvik on suosittu kohde talviurheilulajien harrastajien keskuudessa. Majoitus Narvikissa onnistuu myös läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskuksen rinteitä. Laskettelu- ja hiihtoharrastajien lisäksi alueella viihtyvät kaikki ne matkailijat, jotka majoittuvat mieluiten luonnon keskellä. Esimerkiksi lähellä luontoa viihtyville pariskunnille erinomainen majapaikkavalinta on iglumaisissa majoissa matkailijat majoittava Narvik Adventures -hotelli. Majoista avautuvat hienot maisemat ympäröivään luontoon. Hotel Narvik on perinteinen hotellivaihtoehto alueella.

Ofotvuonon äärellä sijaitsevassa Narvikissa voit halutessasi yöpyä myös vuonomaisemissa. Lähellä rantaa, kävelymatkan päässä keskustasta, sijaitsee kodikas Storhaugen gard -mökkimajoituskohde. Majapaikasta on helppo lähteä vuonoa ympäröiville retkeilyreiteille tai vaikkapa veneretkelle vuonoalueelle.


Narvik pähkinänkuoressa

Noin 18 500 asukkaan on norjalaiskaupunki maan pohjoisosissa. Se on suosittu talvilomakohde, ja kaupunkiin reissataan paitsi hiihtämään ja laskettelemaan, myös ihailemaan arktista luontoa. Revontulet ovat tavallinen näky Pohjois-Norjan talvessa, ja Narvikissa niitä voi ihailla esimerkiksi hauskojen iglumajahotellien katon läpi. Kaupungin suurin vetonaula on Narvikfjellet-hiihtokeskus, jossa on sopivia rinteitä sekä lapsille että aikuisille. Sen korkeimmille huipuille voi nousta kaapelihissillä myös hiihtokauden ulkopuolella.

Keväästä syksyyn Narvik kutsuu vaellus- ja luontoharrastajia, sillä Ofotvuonon alueella voi ihailla kauniita vuonomaisemia. Norjan merellä sijaitseva vuono on pituudeltaan 78 kilometriä ja syvyydeltään 553 metriä. Sen huimissa maisemissa kulkee hienoja retkeilyreittejä. Koska vuono sijaitsee Napapiirin pohjoispuolella, poikkeavat sen näkymät Norjan eteläisten osien vuonomaisemista. Meren äärellä voi myös majoittua idyllisissä pienissä majoissa, ja matkailijat pääsevät Narvikissa halutessaan täydelliseen luonnonrauhaan. Vuonoalueella järjestetään myös risteilyjä ja veneretkiä. Narvikin suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluu myös arktinen eläinpuisto Polar Park, jossa voi seurata arktisten eläinten elämää. Puistossa asustaa esimerkiksi poroja ja susia. (Hinnat tarkistettu 18.03.2019).


Narvik matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Narvik?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Narvik heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Narvik?

Huoneet maksavat keskimäärin 76 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Narvik. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Narvik?

Hotellit kohteessa Narvik ovat yleensä edullisempia: lokakuu. Odotettu hintojen lasku noin 23 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Narvik?

Hotellihuoneet kohteessa Narvik ovat edullisimmillaan keskiviikko ja katossa tiistai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Narvik?

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Narvik maksavat noin 76 € yöltä. Hostellin varaus voi tuoda säästää 0 € verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Narvik.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden toukokuu aikana kohteen Narvik sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 40 mm, toukokuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Narvik.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Narvik