Hotellit Narvik, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  7 Narvik, Norjan

Narvik, Norja
8. joulukuu — 9. joulukuu2
la 9/12
ke 13/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Narvik hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Narvik
Hinta
€25
€363
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Narvik

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Narvik
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
123 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
167 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Narvik hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Narvik

Halvin hotellihinta

26 €

Hotellit lähellä lentokenttää

431
Halvin hinta huoneelle Narvik löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 26 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sjømannskirken Narvik.
Narvik löytyy 431 hotellia lähellä Tromssan lentoasema. Norwagon - CamperVan for the adventurous on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Narvik matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Narvikissa?

Hotellit Narvikissa tarjoavat matkailijoille monta laadukasta vaihtoehtoa. Norjalaiskaupungissa voi yöpyä tunnettujen ketjuhotellien perinteisissä hotelleissa ja luonnon keskellä sijaitsevissa majoissa. Budjettimatkailijoille on tarjolla joitakin kohtuuhintaisia majataloja. Hotellit sijoittuvat melko pienelle alueelle, joten käytännössä kaikilla kaupungin hotelleilla on melko hyvä sijainti lähellä Narvikin keskustaa. Jos haluat viettää lomapäiväsi laskettelurinteissä, kannattaa majoitus valita mahdollisimman läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskusta. momondon hotellihakukoneen kartalta näet kätevästi, millä alueilla budjettiisi sopivat majapaikat Narvikissa sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Narvikissa?

Norja on yksi Euroopan kalleimmista maista, mutta Narvikissa on mahdollista lomailla melko edulliseen hintaan. Kaupunki on majoitusten hintojen puolesta hieman esimerkiksi Oslon hintatasoa edullisempi, ja jotkin Narvikin hotellit ovat kohtuuhintaisia. Koska Narvik on suosittu talvilomakohde, budjettimatkailijoiden kannattaa välttää kaupunkiin matkustamista talven suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joulunaikaan. Kesäisin Narvikin vuonoluonto vetää alueelle luontomatkailijoita, joten myös suosituimpina kesälomakuukausina – kesä-heinäkuussa – majoitusten hinnat nousevat keskimääräistä korkeammalle. Reissaa nauttimaan alueen luonnosta esimerkiksi keväisin tai syksyisin, jolloin majoituksen voi napata alueelta melko halvalla. Halvat hotellit Narvikissa sijaitsevat valtaosin keskustan tuntumassa, mutta hyviä vaihtoehtoja voit löytää myös kaupunkia ympäröiviltä alueilta.

Onko Narvikissa turvallista?

Narvik on turvallinen ja rauhallinen lomakohde.

Tarvitaanko Narvikissa adapteria?

Et tarvitse Narvikiin matkustaessasi adapteria.

Mitä tehdä Narvikissa lasten kanssa?

Narvikfjellet-hiihtokeskus on laskettelurinteineen ja pulkkamäkineen lasten kanssa reissaavien suurin vetonaula Narvikin alueella. Kaupungin ympäristössä on myös retkeilyreittejä, jotka sopivatkin lastenkin kuljettaviksi. Arktisiin eläimiin koko perhe voi tutustua Polar Park -puistossa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Narvik per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Narvik hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Narvik

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Narvik

Hotellit kaupungissa Narvik, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Narvik hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Narvik

Useimmat hotellit Narvikissa sijaitsevat kaupungin keskustassa. Ydinkeskusta on käytännöllinen majoituspaikka, sillä alueella sijaitsee Narvikin bussi- ja juna-asema. Alueelta on siis hyvät kulkuyhteydet muualle Norjaan. Lisäksi Narvikin keskustassa on kattava palvelutarjonta aina ravintoloista kauppoihin. Alueen nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Narvikin seudun historiaa esittelevä Museum Nord – Narvik -museo. Ydinkaupungin alueella, lähellä rautatieasemaa, on erityylisiä ja -hintaisia majoituspaikkoja. Budjettimatkailijat majoittaa edullisesti Breidablikk Guesthouse -majatalo. Quality Hotel Grand Royal sopii puolestaan laatua vaativille, ja Scandic Narvik -hotelli on helppo valinta muun muassa lapsiperheille.

Narvik on suosittu kohde talviurheilulajien harrastajien keskuudessa. Majoitus Narvikissa onnistuu myös läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskuksen rinteitä. Laskettelu- ja hiihtoharrastajien lisäksi alueella viihtyvät kaikki ne matkailijat, jotka majoittuvat mieluiten luonnon keskellä. Esimerkiksi lähellä luontoa viihtyville pariskunnille erinomainen majapaikkavalinta on iglumaisissa majoissa matkailijat majoittava Narvik Adventures -hotelli. Majoista avautuvat hienot maisemat ympäröivään luontoon. Hotel Narvik on perinteinen hotellivaihtoehto alueella.

Ofotvuonon äärellä sijaitsevassa Narvikissa voit halutessasi yöpyä myös vuonomaisemissa. Lähellä rantaa, kävelymatkan päässä keskustasta, sijaitsee kodikas Storhaugen gard -mökkimajoituskohde. Majapaikasta on helppo lähteä vuonoa ympäröiville retkeilyreiteille tai vaikkapa veneretkelle vuonoalueelle.


Lue lisää nähtävyyksistä: Narvik

Noin 18 500 asukkaan on norjalaiskaupunki maan pohjoisosissa. Se on suosittu talvilomakohde, ja kaupunkiin reissataan paitsi hiihtämään ja laskettelemaan, myös ihailemaan arktista luontoa. Revontulet ovat tavallinen näky Pohjois-Norjan talvessa, ja Narvikissa niitä voi ihailla esimerkiksi hauskojen iglumajahotellien katon läpi. Kaupungin suurin vetonaula on Narvikfjellet-hiihtokeskus, jossa on sopivia rinteitä sekä lapsille että aikuisille. Sen korkeimmille huipuille voi nousta kaapelihissillä myös hiihtokauden ulkopuolella.

Keväästä syksyyn Narvik kutsuu vaellus- ja luontoharrastajia, sillä Ofotvuonon alueella voi ihailla kauniita vuonomaisemia. Norjan merellä sijaitseva vuono on pituudeltaan 78 kilometriä ja syvyydeltään 553 metriä. Sen huimissa maisemissa kulkee hienoja retkeilyreittejä. Koska vuono sijaitsee Napapiirin pohjoispuolella, poikkeavat sen näkymät Norjan eteläisten osien vuonomaisemista. Meren äärellä voi myös majoittua idyllisissä pienissä majoissa, ja matkailijat pääsevät Narvikissa halutessaan täydelliseen luonnonrauhaan. Vuonoalueella järjestetään myös risteilyjä ja veneretkiä. Narvikin suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluu myös arktinen eläinpuisto Polar Park, jossa voi seurata arktisten eläinten elämää. Puistossa asustaa esimerkiksi poroja ja susia.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Narvik

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Narvik

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Narvik?

Huoneet maksavat keskimäärin 138 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Narvik. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Narvik?

Hotellit kohteessa Narvik ovat yleensä edullisempia: tammikuu. Odotettu hintojen lasku noin 37 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Narvik?

Hotellihuoneet kohteessa Narvik ovat edullisimmillaan maanantai ja katossa lauantai.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Narvik sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Narvik kuukauden joulukuu aikana, on sinun hyvä huomioida se, että −3 °C keskimääräisen lämpötilan ja 78 mm odotetun sademäärän vuoksi tiettyihin nähtävyyksiin tutustuminen ja eri aktiviteetit sopivat näihin sääolosuhteisiin paremmin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Narvik?

joulukuuta 2023 alkaen 30 toimijaa on valittavissa hotellia Narvik osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Narvik hinnat?

hotellia Narvik hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Narvik momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Narvik ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Narvik?

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Narvik, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Narvik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.