Hotellit Narvik

Löydä parhaat hotellitarjoukset 13 hotelliin Narvik

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Parhaat hotellit Narvik

Löydä sinulle sopivin hotelli Narvik työ- tai lomamatkalle
Narvik Hotel Wivel
8,5
140 EUR
Näytä tarjoukset
Quality Hotel Grand Royal
7,8
86 EUR
Näytä tarjoukset
Breidablikk Gjestehus
8,5
94 EUR
Näytä tarjoukset
Scandic Narvik
8,6
109 EUR
Näytä tarjoukset
Astrupgården Room & Apartments
7,6
41 EUR
Näytä tarjoukset
Enter Hotell Narvik
6,6
82 EUR
Näytä tarjoukset
Narvik Adventures As
9,2
362 EUR
Näytä tarjoukset

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous Narvik?

Matalasesonki
lokakuuta
Huippusesonki
helmikuuta

edullisin kuukausi yöpyä

45 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

52 %

odotettu hintojen nousu

+540.0 %
+360.0 %
+180.0 %
Perusta
Hinta
43 - 120 EUR
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
tiistai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

42 EUR

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

105 EUR

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta


Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Narvik

Parhaat vinkit kohteeseen Narvik

Miten löytää hyvä hotelli Narvikissa?

Hotellit Narvikissa tarjoavat matkailijoille monta laadukasta vaihtoehtoa. Norjalaiskaupungissa voi yöpyä tunnettujen ketjuhotellien perinteisissä hotelleissa ja luonnon keskellä sijaitsevissa majoissa. Budjettimatkailijoille on tarjolla joitakin kohtuuhintaisia majataloja. Hotellit sijoittuvat melko pienelle alueelle, joten käytännössä kaikilla kaupungin hotelleilla on melko hyvä sijainti lähellä Narvikin keskustaa. Jos haluat viettää lomapäiväsi laskettelurinteissä, kannattaa majoitus valita mahdollisimman läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskusta. momondon hotellihakukoneen kartalta näet kätevästi, millä alueilla budjettiisi sopivat majapaikat Narvikissa sijaitsevat.

Tippi ja juomarahakäytännöt Narvikissa

Norjan tippikulttuuri on samankaltainen kuin Suomen, eli tippiä ei esimerkiksi Narvikin ravintoloissa odoteta. Jos palvelu on hyvää, voit halutessasi jättää pienen tipin.

Miten viettää edullinen loma Narvikissa?

Norja on yksi Euroopan kalleimmista maista, mutta Narvikissa on mahdollista lomailla melko edulliseen hintaan. Kaupunki on majoitusten hintojen puolesta hieman esimerkiksi Oslon hintatasoa edullisempi, ja jotkin Narvikin hotellit ovat kohtuuhintaisia. Koska Narvik on suosittu talvilomakohde, budjettimatkailijoiden kannattaa välttää kaupunkiin matkustamista talven suosituimpina lomaviikkoina, esimerkiksi joulunaikaan. Kesäisin Narvikin vuonoluonto vetää alueelle luontomatkailijoita, joten myös suosituimpina kesälomakuukausina – kesä-heinäkuussa – majoitusten hinnat nousevat keskimääräistä korkeammalle. Reissaa nauttimaan alueen luonnosta esimerkiksi keväisin tai syksyisin, jolloin majoituksen voi napata alueelta melko halvalla. Halvat hotellit Narvikissa sijaitsevat valtaosin keskustan tuntumassa, mutta hyviä vaihtoehtoja voit löytää myös kaupunkia ympäröiviltä alueilta.

Liikkuminen Narvikissa

Narvikin keskusta on melko pieni, joten kaupungissa voi liikkua helposti kävellen. Hotellit Narvikissa sijaitsevat valtaosin kävelymatkan päässä tärkeimmistä palveluista. Kesäisin polkupyörä on alueella hyvä kulkuväline, ja alueella liikennöivät myös paikallisbussit. Matkalipun hinta paikallisliikenteessä on noin 31 NOK (noin 3,20 euroa). Jos haluat tutkia Narvikin seutua laajemmalti, hyvä vaihtoehto on vuokrata auto. Esimerkiksi Osloon pääsee kaupungista kätevästi bussilla.

Onko Narvikissa turvallista?

Narvik on turvallinen ja rauhallinen lomakohde.

Tarvitaanko Narvikissa adapteria?

Et tarvitse Narvikiin matkustaessasi adapteria.

Mitä tehdä Narvikissa lasten kanssa?

Narvikfjellet-hiihtokeskus on laskettelurinteineen ja pulkkamäkineen lasten kanssa reissaavien suurin vetonaula Narvikin alueella. Kaupungin ympäristössä on myös retkeilyreittejä, jotka sopivatkin lastenkin kuljettaviksi. Arktisiin eläimiin koko perhe voi tutustua Polar Park -puistossa.


Kuinka paljon kohteen Narvik hotellit maksavat?

3 tähteä
#1. suosituin
Narvik Hotel Wivel
8,5
140 EUR
#2. suosituin
Quality Hotel Grand Royal
7,8
86 EUR
Rahoille vastinetta
Enter Hotell Narvik
6,6
82 EUR

Halvimmat hotellit Narvik

Löydä halpa hostelli tai hotelli Narvik
Astrupgården Room & Apartments
7,6
41 EUR
Breidablikk Gjestehus
8,5
94 EUR
Enter Hotell Narvik
6,6
82 EUR
Scandic Narvik
8,6
109 EUR
Quality Hotel Grand Royal
7,8
86 EUR
Narvik Hotel Wivel
8,5
140 EUR

Hotellit Narvik, joissa paras hinta-laatusuhde

Scandic Narvik
8,6
109 EUR
Astrupgården Room & Apartments
7,6
41 EUR
Quality Hotel Grand Royal
7,8
86 EUR
Narvik Hotel Wivel
8,5
140 EUR
Breidablikk Gjestehus
8,5
94 EUR
Enter Hotell Narvik
6,6
82 EUR

Narvikin kaupunginosat, missä majoittua?

Useimmat hotellit Narvikissa sijaitsevat kaupungin keskustassa. Ydinkeskusta on käytännöllinen majoituspaikka, sillä alueella sijaitsee Narvikin bussi- ja juna-asema. Alueelta on siis hyvät kulkuyhteydet muualle Norjaan. Lisäksi Narvikin keskustassa on kattava palvelutarjonta aina ravintoloista kauppoihin. Alueen nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Narvikin seudun historiaa esittelevä Museum Nord – Narvik -museo. Ydinkaupungin alueella, lähellä rautatieasemaa, on erityylisiä ja -hintaisia majoituspaikkoja. Budjettimatkailijat majoittaa edullisesti Breidablikk Guesthouse -majatalo. Quality Hotel Grand Royal sopii puolestaan laatua vaativille, ja Scandic Narvik -hotelli on helppo valinta muun muassa lapsiperheille.

Narvik on suosittu kohde talviurheilulajien harrastajien keskuudessa. Majoitus Narvikissa onnistuu myös läheltä Narvikfjellet-hiihtokeskuksen rinteitä. Laskettelu- ja hiihtoharrastajien lisäksi alueella viihtyvät kaikki ne matkailijat, jotka majoittuvat mieluiten luonnon keskellä. Esimerkiksi lähellä luontoa viihtyville pariskunnille erinomainen majapaikkavalinta on iglumaisissa majoissa matkailijat majoittava Narvik Adventures -hotelli. Majoista avautuvat hienot maisemat ympäröivään luontoon. Hotel Narvik on perinteinen hotellivaihtoehto alueella.

Ofotvuonon äärellä sijaitsevassa Narvikissa voit halutessasi yöpyä myös vuonomaisemissa. Lähellä rantaa, kävelymatkan päässä keskustasta, sijaitsee kodikas Storhaugen gard -mökkimajoituskohde. Majapaikasta on helppo lähteä vuonoa ympäröiville retkeilyreiteille tai vaikkapa veneretkelle vuonoalueelle.


Narvik pähkinänkuoressa

Noin 18 500 asukkaan on norjalaiskaupunki maan pohjoisosissa. Se on suosittu talvilomakohde, ja kaupunkiin reissataan paitsi hiihtämään ja laskettelemaan, myös ihailemaan arktista luontoa. Revontulet ovat tavallinen näky Pohjois-Norjan talvessa, ja Narvikissa niitä voi ihailla esimerkiksi hauskojen iglumajahotellien katon läpi. Kaupungin suurin vetonaula on Narvikfjellet-hiihtokeskus, jossa on sopivia rinteitä sekä lapsille että aikuisille. Sen korkeimmille huipuille voi nousta kaapelihissillä myös hiihtokauden ulkopuolella.

Keväästä syksyyn Narvik kutsuu vaellus- ja luontoharrastajia, sillä Ofotvuonon alueella voi ihailla kauniita vuonomaisemia. Norjan merellä sijaitseva vuono on pituudeltaan 78 kilometriä ja syvyydeltään 553 metriä. Sen huimissa maisemissa kulkee hienoja retkeilyreittejä. Koska vuono sijaitsee Napapiirin pohjoispuolella, poikkeavat sen näkymät Norjan eteläisten osien vuonomaisemista. Meren äärellä voi myös majoittua idyllisissä pienissä majoissa, ja matkailijat pääsevät Narvikissa halutessaan täydelliseen luonnonrauhaan. Vuonoalueella järjestetään myös risteilyjä ja veneretkiä. Narvikin suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluu myös arktinen eläinpuisto Polar Park, jossa voi seurata arktisten eläinten elämää. Puistossa asustaa esimerkiksi poroja ja susia. (Hinnat tarkistettu 18.03.2019).


Aloita matkan suunnittelu kohteeseen Narvik


Edulliset hotellit muissa matkakohteissa

Eikö Narvik tunnu enää houkuttelevalta? Löydä halvat hotellit muissa kohteissa ja etsi tarpeisiisi sopivin majoitus