Etsi halvat lennot Lansing

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lansing lentotiedot ja trendit

Tutustu Lansing lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lansing?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Lansing on 365 € per henkilö kaupungista Oslo, mikä on 33 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Lansing. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Lansing omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lansing?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Lansing (Detroit), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 26t 20m ja .

Halvimmat lennot kaupungin Lansing lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lansing lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Detroit lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lansing

Helsinki (HEL) - Detroit (DTT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lansing kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Detroit, jolloin hinta on keskimääräinen 851 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lansing

Lansing kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Flint Bishop lentokenttä (71 km Lansing keskustasta), Grand Rapids Gerald R. Ford Intl lentokenttä (81 km Lansing keskustasta), Ann Arbor lentokenttä (87 km Lansing keskustasta), Bay City MBS Intl lentokenttä (97 km Lansing keskustasta) tai Detroit lentokenttä (114 km Lansing keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Flint Bishop lentokenttä ovat keskimäärin 511 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Lansing. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Lansing lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lansing lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lansing?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lansing

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lansing?

Lentäessäsi kohteeseen Lansing kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Scandinavian Airlines, American Airlines, KLM tai Air France. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Aloita matkan suunnittelu - Lansing


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Lansing. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Lansing tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Lansing lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Lansing lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.