Etsi halpoja lentoja Emilia-Romagna alk. 39 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Emilia-Romagna

Yhteenveto Emilia-Romagna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

39 €

Halvin meno-paluulennon hinta

107 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Emilia-Romagna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Milano Malpensa).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Emilia-Romagna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 107 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Milano Malpensa).
Nopein lento kohteeseen Emilia-Romagna kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Milano Malpensa).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Emilia-Romagna mukaan lukien KLM, Scandinavian Airlines ja Finnair.

Emilia-Romagna lentotiedot ja trendit

Tutustu Emilia-Romagna lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Paljon maksaa halvin lento alueelle Emilia-Romagna?

Lähtöpaikasta riippuen voit löytää lentoja kohteeseen Emilia-Romagna niinkin alhaiseen hintaan kuin 43 € per henkilö. Lennot kohteeseen Emilia-Romagna maksavat keskimäärin 157 € henkilöltä.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Emilia-Romagna?

Keskimääräinen Suomi–Emilia-Romagna lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bologna Guglielmo Marconi kestää keskimäärin 6t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bologna Guglielmo Marconi kestää keskimäärin . Bologna Guglielmo Marconi on alueen Emilia-Romagna suosituin lentokenttä.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Emilia-Romagna?

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Emilia-Romagna on tiistaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen keskiviikkona on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta torstaina on kallein päivä lentää kohteeseen Emilia-Romagna.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Emilia-Romagna?

6 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Emilia-Romagna, Lufthansa, Finnair ja KLM ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Lufthansa on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 49 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Emilia-Romagna.

Halvimmat lennot Emilia-Romagna kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Emilia-Romagna
Bologna
Bologna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Emilia-Romagna

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Emilia-Romagna

Mikä lentokenttä on paras matkustaessa kaupunkiin Bologna?

Millainen sää on alueella Emilia-Romagna?

Lämpötilat alueella Emilia-Romagna vaihtelevat välillä 2 °C - 24 °C vuodenajasta riippuen. Tyypillisesti kylmin kuukausi kohteessa Emilia-Romagna on tammikuu ja lämpimin heinäkuu. On myös syytä huomata, että niiden, jotka haluavat välttää sadetta tai lunta, kannattaa matkustaa alueelle Emilia-Romagna tammikuu, tammikuu ja helmikuu, koska silloin ei todennäköisemmin sada.

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Emilia-Romagna?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 301 € lennosta kohteeseen Emilia-Romagna. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Emilia-Romagna hintaan 190 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 576 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Emilia-Romagna, kun taas 241 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Emilia-Romagna hinnat?

lentoa Emilia-Romagna hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Emilia-Romagna?

marraskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Emilia-Romagna osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Emilia-Romagna?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Emilia-Romagna matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Emilia-Romagna?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Emilia-Romagna matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Emilia-Romagna? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä alueen Emilia-Romagna suositut nähtävyydet.

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Emilia-Romagna kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Emilia-Romagna kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Emilia-Romagna: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Emilia-Romagna, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMilano3t 05m122 €
HelsinkiBologna6t 10m124 €
HelsinkiRimini19t 00m554 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Emilia-Romagna

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Emilia-Romagna?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Emilia-Romagna laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Emilia-Romagna momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Emilia-Romagna?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Emilia-Romagna. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Emilia-Romagna joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Emilia-Romagna joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Emilia-Romagna?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Emilia-Romagna tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Emilia-Romagna juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Emilia-Romagna, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Emilia-Romagna lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Emilia-Romagna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.