Hotellit Emilia-Romagna

Etsi hotellitarjoukset 4623 Emilia-Romagna

Emilia-Romagna
3. joulukuu — 4. joulukuu2
su 4/12
to 8/12

Suositut Emilia-Romagna hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Emilia-Romagna
Hinta
€31
€140
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Emilia-Romagna

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Emilia-Romagna

Hinta

68 € - 88 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA EMILIA-ROMAGNARimini11 % halvempiHotellit kohteessa Rimini ovat halvimpia alueella Emilia-Romagna hinnan ollessa keskimäärin vain 68 € per yö
ALUEEN EMILIA-ROMAGNA KALLEIN KAUPUNKIBologna13 % kalliimpiEmilia-Romagna kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Bologna, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 88 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: EMILIA-ROMAGNARimini71 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Rimini kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Emilia-Romagna

Tekemistä naapurustossa Emilia-Romagna


Hotellit suosituissa kaupungeissa Emilia-Romagna alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Emilia-Romagna alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Emilia-Romagna

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Emilia-Romagna
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
27 %odotettu hintojen lasku
34 %odotettu hinnannousu

Hinta

66 € - 138 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
117 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
83 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Emilia-Romagna per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Emilia-Romagna hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Emilia-Romagna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Emilia-Romagna

Hotellit kaupungissa Emilia-Romagna, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Emilia-Romagna hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Emilia-Romagna hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Emilia-Romagna

Halvin hotellihinta

38 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Grand Hotel Majestic gia' Baglioni

Hotellit lähellä lentokenttää

3356
Halvin hinta huoneelle Emilia-Romagna löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 38 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hotel Ariminum, 4-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Grand Hotel Majestic gia' Baglioni, suosituimmasta viiden tähden hotellista Emilia-Romagna(9,2/10 luokitus - perustuu 701 arvosteluun).
Emilia-Romagna löytyy 3 356 hotellia lähellä Bologna Guglielmo Marconi. Flyon Hotel & Conference Center on lähin 0,5 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Emilia-Romagna

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Emilia-Romagna

Emilia-Romagnan hallinnollinen alue Italiassa on kulttuuri- ja taidemielessä erittäin mielenkiintoinen. Alueen pääkaupungiksi luokitellusta suuresta Bolognan kaupungista löydät esimerkiksi yhden maailman vanhimmista – ellei vanhimman – yliopiston. Alueella on myös upeita Rooman valtakunnan ja renessanssin ajan kaupunkeja, kuten Ferrara, Modena ja Parma sekä komea Ravennan kaupunki. Varaa hotelli Emilia-Romagnan itälaidalta Ravennasta, niin pääset ihastelemaan komeita nähtävyyksiä todella historiallisessa miljöössä. Hyvänä vaihtoehtona majoitukseksi sopii esimerkiksi lähellä rautatieasemaa sijaitseva Hotel Ravenna. Eniten erilaisia mahdollisuuksia tutustua perinteiseen taiteeseen ja nykyviihteeseen tarjoaa Bolognan kaupunki. Kaupungissa ja sen aistikkaassa vanhassa ytimessä on toki huomattava määrä upeita kirkkoja ja komeaa arkkitehtuuria, mutta Emilia-Romagnan alueelta Bolognasta löytyy eniten myös hienoja taidegallerioita ja museoita. Kaupungissa sijaitsevien keskiaikamuseon, arkeologisen museon tai esimerkiksi lähistöltä löytyvän moottoriurheilijoita kiinnostavan Ducati-museon lisäksi tarjolla on paljon muutakin, kuten upea teatterin ja oopperan sisältävä rakennuskompleksi. Urheilun ja erityisesti jalkapalloviihteen ystäville Emilia-Romagnan alueella on tarjota todellista herkkua, sillä alueen kaupungeista monilla on merkittäviä jalkapallojoukkueita. Esimerkkikaupunkeina toimikoot Bologna, Parma ja Sassualo. Löydät myös näiltä alueilta halpoja hotelleja – käväise momondon sivustolla, niin löydät etsimäsi muutamalla klikkauksella.

Emilia-Romagnan alueella pääasiallinen elinkeino on pitkään ollut maanviljely ja alue on tämän lisäksi erittäin tunnettu myös ruokakulttuuristaan. Harvalle ruuasta vähänkään kiinnostuneelle eivät Parmigiano Reggiano, Mortadella Bologna ja Prosciutto di Parma soita kelloja. Halvat hotellit Emilia-Romagnan tietyllä tapaa ruokapääkaupungiksi luokiteltavasta Parman kaupungista löydät lukemattomia laadukkaita ravintoloita keskeisillä sijainneilla. Esimerkkinä toimikoon mainio Hotel Button. Parmesanin ja Prosciutton kotikaupungissa tutustut näihin herkkuihin niiden syntysijoilla. Modenan ja Reggio Emilian kaupungeissa pääset sen sijaan maistelemaan herkkuruokia aidon balsamiviinietikan syntymäkaupungeissa. Monessa paikassa Emilia-Romagnan alueelta löydät myös todella hienoja viinitiloja, joista suurella osalla on myös ravintolatoimintaa. Hieman erilaisen mutta sitäkin tyylikkäämmän päivällishetken voikin järjestää esimerkiksi Modenan kaupungista hieman etelään matkatessa löytyvillä viinitiloilla, joissa tilan omien – toinen toistaan herkullisempien – viinien lisäksi tarjotaan monesti pääosin lähituotetuista materiaaleista valmistettuja ruoka-annoksia. Monilla viinitiloilla on kaiken lisäksi majoitusmahdollisuus, kuten Corte Manzinin tilalla.

Emilia-Romagna on Pohjois-Italiassa sijaitseva suuri hallinnollinen alue, joka ulottuu idästä Adrianmereltä länteen lähes Genovanlahdelle asti. Emilia-Romagnan alueella on useita mielenkiintoisia kaupunkeja, joissa yöpymistä voi lämpimästi suositella. Adrianmeren rannikolta löytyy useita suosittuja rantaloman kohteita Riminin ympäriltä ja sisämaasta puolestaan lukuisia keskiaikaisia piirteitä sisältäviä tyylikkäitä kaupunkeja. Hallinnollisen alueen pääkaupungissa Bolognassa riittää pitkäksi aikaa tutkittavaa ja koettavaa. Hotellit Emilia-Romagnan pääkaupungista löydät esimerkiksi komean vanhan kaupungin tuntumasta. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Hotel Holiday. Monien muiden alueen mielenkiintoisten kohteiden joukosta hyviä yöpymiskaupunkeja ovat esimerkiksi värikkäistä Bysanttimosaiikeistaan tunnettu Adrianmeren tuntumasta löytyvä Ravenna, kerrassaan ihastuttavan rauhallinen ruokakaupunki Parma sekä Modena ja aivan alueen luoteiskulmasta löytyvä Piacenza. Liikkumisen mahdollisuudet eri kaupungeissa vaihtelevat paljon. Bolognassa on käytettävissä edullinen ja erittäin kattava julkisen liikenteen verkosto, kun taas monessa pienemmässä kaupungissa, kuten Parmassa, selkeästi yleisimmät liikkumisen muodot ovat kävely ja pyöräily. Pidempiä matkoja varten kulkuvälineenä toimii hienosti juna, jonka reitti halkaisee koko alueen ja esimerkiksi kaakossa sijaitsevasta Ravennasta voi junalla kulkea kätevästi luoteiskulmassa sijaitsevaan Piacenzan kaupunkiin asti. Emilia-Romagnan alue mukavine hotelleineen on mainio kohde matkaajalle, jota kiinnostaa sekä kulttuuri että upeat ruokaelämykset.

momondon käyttäjä löysi äskettäin hotellitarjouksen hintaan 22 €/yö alueella Emilia-Romagna, ja tämä tarjous on erinomainen. Yleisesti ottaen pidämme hyvänä tarjouksena hintaa, joka on matalampi kuin hotellien keskimääräinen hinta alueella Emilia-Romagna, joka on 88 €/yö.

momondo-käyttäjien arvioiden perusteella parhaimmaksi arvioitu hotelli kohteessa Emilia-Romagna on Grand Hotel Majestic gia' Baglioni, joka sijaitsee Bologna ja sen keskimääräiset arviopisteet ovat 9,2. Toiseksi korkeimmalle luokiteltu hotelli kohteessa Emilia-Romagna on Art Hotel Commercianti, mikä löytyy kaupungista Bologna ja käyttäjämme ovat antaneet sille arviopisteiksi 8,9. Kolmanneksi parhaat arviopisteet ovat 8,9, jotka kaupungissa Rimini sijaitseva hotelli Aqua Hotel on saanut.

Voit olettaa maksavasi keskimäärin kahden hengen huoneesta kohteessa Emilia-Romagna kuukauden joulukuu aikana noin 277 € per yö. Halvin kahden hengen huone paikassa Emilia-Romagna joulukuu aikana oli 38 € per yö Rimini kaupungissa.

Kaupungissa Parma keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 78 € per yö. Tämä on noin 17 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Emilia-Romagna.

Kaupungin Faenza hotellihuonehinnat ovat vain 48 € per yö ja ne ovat 62 % halvemmat kuin muissa kohteen Emilia-Romagna kaupungeissa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Emilia-Romagna

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Emilia-Romagna
Card International Hotel

Card International Hotel

Via Dante Alighieri 50, Rimini, Rimini, Italy

8,7
37 €
Club House Hotel

Club House Hotel

Viale A. Vespucci, 52, Rimini, Rimini, Italy

8,5
75 €
Cdh Hotel Modena

Cdh Hotel Modena

Via Emilia Ovest 666, Modena, Modena, Italy

7,6
58 €
Ibis Styles Parma Toscanini

Ibis Styles Parma Toscanini

Viale Toscanini 4, Parma, Parma, Italy

7,7
62 €
Club Meeting Hotel

Club Meeting Hotel

Via Regina Elena 171, Rimini, Rimini, Italy

8,0
47 €
Hotel Ambassador

Hotel Ambassador

Viale Regina Elena, 86, Rimini, Rimini, Italy

8,2
61 €
Hotel Ficocle

Hotel Ficocle

Via Madonna Della Neve, 13, Cervia, Ravenna, Italy

8,1
36 €
Hotel Mediterraneo

Hotel Mediterraneo

Piazzale Roma 3, Riccione, Rimini, Italy

8,1
57 €
Hotel Bianca Vela

Hotel Bianca Vela

Via Adria 9, Rimini, Rimini, Italy

54 €

Hotel Parco dei Principi

Viale Regina Elena 98, Rimini, Rimini, Italy

8,1
73 €
Hotel Cà Vanni

Hotel Cà Vanni

Viale Mantova 1, Rimini, Rimini, Italy

24 €
Hotel Jana

Hotel Jana

Viale Giuseppe Giusti, 13, Rimini, Rimini, Italy

8,0
33 €
Savhotel

Savhotel

Via F. Parri, 9, Bologna, Bologna, Italy

9,0
71 €
B&B Hotel Ravenna

B&B Hotel Ravenna

Viale Della Lirica 141, Ravenna, Ravenna, Italy

8,2
42 €
Hotel Mizar

Hotel Mizar

Via Bergamo 4, Rimini, Rimini, Italy

59 €
B&B Porto Garibaldi

B&B Porto Garibaldi

Via Ugo Bassi 34, Lido degli Estensi, Ferrara, Italy

7,8
51 €
Starhotels Excelsior

Starhotels Excelsior

Viale Pietro Pietramellara 51, Bologna, Bologna, Italy

8,5
93 €
Hotel Le Vele

Hotel Le Vele

Viale D'Annunzio 59, Riccione, Rimini, Italy

46 €
Yes Hotel Touring & Spa

Yes Hotel Touring & Spa

Viale Regina Margherita 82, Rimini, Rimini, Italy

8,6
47 €

Hotel Edward

Via Gellio 3, Bellaria-Igea Marina, Rimini, Italy

10,0
279 €

Aloita matkan suunnittelu - Emilia-Romagna


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Emilia-Romagna ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Kun kaikki Emilia-Romagna majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.