Halvat lennot Catania

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Catania (CTA)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Catania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Catania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Catania

HALVIN REITTI Helsinki - Catania

Helsinki (HEL) - Catania (CTA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Catania kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Catania Fontanarossa, jolloin hinta on keskimääräinen 267 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CATANIAtammikuu22% halvempitammikuu aikana Helsinki - Catania lennot maksavat keskimäärin vain 209 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CATANIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu32% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Catania lentojen keskimääräinen hinta on 353 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CATANIA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu283% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Catania kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Cataniaan?

Sisilian suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Catania kutsuu matkailijoita laidasta laitaan. Etnan tuntumassa sijaitsevaan kaupunkiin matkustavat niin luontokohteiden ystävät, italialaista ruokaa palvovat kulinaristit kuin vilkasta yöelämää etsivät nuoretkin. Alueella nautitaan ehkä Italian parhaista säistä ympäri vuoden. Kesät voivat olla välimerelliseen tapaan todella kuumia, sillä reippaasti yli 30 asteen lukemat eivät ole lainkaan harvinaisia. Talvet puolestaan ovat leutoja ja melko vähäsateisia. Halvat lennot Cataniaan voit varata mille vuodenajalle tahansa, etkä varmasti kadu päätöstäsi.

Kevät ja kesä – aina huhtikuun alusta syyskuun loppuun – ovat Catanian vilkkainta matkustuskautta. Matkailijat ympäri Eurooppaa haluavat päästä nauttimaan Italian kuumasta auringosta ja alueen leppoisasta lomatunnelmasta. Hotelli ja lento voikin olla haastavaa löytää halvalla kesäkaudelle, mutta mahdotonta se ei ole.

Budjettimatkailijan kannattaa suunnitella matkat Cataniaan alkuvuodelle, tammi-maaliskuulle, tai vaihtoehtoisesti marraskuulle. Lentojen ja majoitusten hinnat ovat hiljaisimpina matkustuskuukausina halvat. Talvella kaupungissa pääsee lisäksi nauttimaan rauhallisemmasta, autenttisemmasta Sisiliasta ilman turistimassoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Catania?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Catania kaupungista Rooma oli 33 €. Tämä on 91 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Catania. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Catania omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Catania?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Catania kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 209 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Catania kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Catania ovat vielä keskimäärin 220 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Catania?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Catania. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 267 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Catania milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 182 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Catania?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Catania kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 108 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Catania lauantai aikana on 337 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Catania?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Catania lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 94 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Catania, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Catania, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 305 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Catania lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Catania on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Catania harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Comiso lentokenttä (71 km kaupungin Catania keskustasta) tai Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä (80 km kaupungin Catania keskustasta).

Voiko kaupunkiin Catania lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Catania keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 153 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Catania Fontanarossa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Catania Fontanarossa
Lufthansa
4. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
CTA16:50Catania Fontanarossa
13. heinäkuuta
CTA07:55Catania Fontanarossa
6t 55m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
CTA16:50Catania Fontanarossa
13. heinäkuuta
CTA07:55Catania Fontanarossa
6t 55m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
2 välilaskua
CTA20:25Catania Fontanarossa
26. heinäkuuta
CTA17:55Catania Fontanarossa
13t 45m
2 välilaskua
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
CTA16:50Catania Fontanarossa
13. heinäkuuta
CTA07:55Catania Fontanarossa
11t 55m
2 välilaskua
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. heinäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
2 välilaskua
CTA04:55Catania Fontanarossa
13. heinäkuuta
CTA07:55Catania Fontanarossa
6t 55m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
2 välilaskua
CTA20:25Catania Fontanarossa
28. heinäkuuta
CTA15:35Catania Fontanarossa
16t 05m
2 välilaskua
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Catania Fontanarossa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Catania, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
CTA06:30Catania Fontanarossa
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 40m
2 välilaskua
CTA13:30Catania Fontanarossa
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 05m
3 välilaskua
CTA20:55Catania Fontanarossa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Cataniaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Catania

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Cataniaan keväisin, kesäisin ja syksyisin. Suomalainen lentoyhtiö Finnair lentää sisilialaiskaupunkiin huhtikuusta kesäkuuhun ja elokuusta lokakuuhun. Ympäri vuoden kaupunkiin pääsee kuitenkin kätevästi vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Cataniaan voi saada esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan tarjonnasta. Italialaiskaupunkiin liikennöivät myös esimerkiksi Alitalia, Air Malta ja Turkish Airlines. Lentoaika suorilla lennoilla Helsingistä Cataniaan on alkaen noin 3 tuntia 45 minuuttia. Mikäli lentoon sisältyy yksi vaihto, matka-aika venyy vähintään noin 5 tuntiin ja 30 minuuttiin reittivalinnasta riippuen. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Suomen suurimmalle lentoasemalle on hyvät lentoyhteydet monista suomalaiskaupungeista.


Miten pääsen lentokentältä Catanian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Catania lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Catanian lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Catania–Fontanarossa Airport, sijaitsee noin 4 km kaupungin keskustan lounaispuolella. Suomesta alkavat halvat lennot Cataniaan saapuvat aina tälle lentokentälle. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan edullisesti ja kätevästi shuttle-bussilla. Ensimmäiset Alibus-yhtiön bussit lähtevät liikkeelle kentältä aamuisin noin kello 5 ja viimeiset bussit lähtevät kohti keskustaa puolenyön tuntumassa. Bussit liikennöivät noin 20–30 minuutin välein. Matka-aika keskustaan on suunnilleen 20 minuuttia. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse pysäkki Archi. Linja-auton päätepysäkki on Catania Centrale -keskusrautatieasema, josta matkaa on helppo jatkaa junalla eri puolille Sisiliaa. Lentokenttäbussin hinta on noin 4 euroa, ja matkalipun voi ostaa suoraan kuskilta. Catanian lisäksi myös muihin lähikaupunkeihin on tarjolla bussiyhteyksiä kentältä.


Suositut lentoreitit Catania

Etsityimmät lennot Catania sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Catania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 25m
Halvin hinta
176 €

Liikkuminen Cataniassa?

Catanian värikästä katuelämää kannattaa jalkautua ihastelemaan kävellen. Keskusta on alueena melko helppokulkuinen ja tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kompaktilla alueella. Kävellen paikasta toiseen siirtyminen onkin usein kätevin ja nopein vaihtoehto. Kapeilla kaduilla ajaminen voi olla haastavaa. Ydinkeskustassa rattiin ei kannatakaan lähteä itse, vaikka vuokra-autoja onkin saatavilla esimerkiksi lentokentältä.

Cataniassa on yli 313 000 asukasta, ja kaupungin kaikkia kolkkia on vaikea tutkia jalkaisin. Tällöin avuksi kannattaa ottaa joukkoliikenne. Lippujen hinnat ovat nimittäin edulliset. Kaupungissa on metro, jonka verkostossa on toistaiseksi vain yksi linja ja kymmenen pysäkkiä. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi kaupungin satama-alueelle (Porto). Metromatkojen hinta riippuu matka-ajasta; 90 minuutin metrolippu maksaa noin euron. Keskustan ulkopuolisia alueita voit tutkia edullisesti myös paikallisbusseilla. Tosin Catanian bussiliikenne voi vaikuttaa matkailijan näkökulmasta kaoottiselta. Oransseja kaupunkibusseja liikennöi AMT (Azienda Metropolitana Trasporti). Bussimatkan hinta on sama kuin metromatkankin. Bussiliput voit ostaa AMT:n lippupisteistä tai tupakkakioskeista.


Tarvitaanko Cataniaan passi?

Cataniaan suuntaavan ei ole pakko ottaa passia mukaan matkaan. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Suomesta Cataniaan lennettäessä lentokentillä ei siis ole tiedossa rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Jos Italian matkasuunnitelmiin ei kuulu autoilua, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Vinkkejä Cataniaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Edullisimmillaan lennot Cataniaan ovat suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella. Esimerkiksi alkuvuosi ja marraskuu ovat edullista aikaa matkustaa kaupunkiin. Jos haluat lentää kesällä tai joulukuussa, kannattaa matkat sisilialaiskaupunkiin suunnitella ajoissa. Halvimmillaan lennot ovat noin 55-60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa hakumme avulla eri lentoyhtiöiden ja lentopäivien eroja.

Kiinnostavatko Catanian nähtävyydet?

Catania sijaitsee vain noin 35 km:n päässä Etnan tulivuoresta. Alueella riittääkin nähtävää luonnon ystävälle. Seuraa ihmisvilinää Piazza del Duomo -aukiolla ja vieraile Basilica della Collegiata -kirkossa.

Mitä mukaan matkalle Cataniaan?

Kesäisin Cataniassa on varauduttava Italian kuumimpiin säihin.uista siis suojautua auringolta. Talvet ovat leutoja, eli paksut talvitakit voit huoletta jättää kotiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Cataniassa

Italia on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pystyy yleensä käyttämään Cataniassa lähes samaan hintaan kuin Suomessakin. Tiedustele kuitenkin ennen matkaa matkapuhelinoperaattoriltasi mahdollisista rajoituksista ja lisämaksuista EU-alueella. Ilmaisia wifi-verkkoja kannattaa hyödyntää esimerkiksi hotelleissa.

Onko Cataniassa turvallista?

Catania on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Tosin taskuvarkaiden vuoksi kukkarosta ja muista arvoesineistä on pidettävä hyvä huoli.

Voiko Cataniassa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi Cataniassa juoda, vaikka matkailijat usein suosivatkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Cataniassa?

Hyvästä palvelusta esimerkiksi ravintoloissa on tapana kaikkialla Italiassa jättää tippi.

Millainen on Catanian hintataso?

Hintataso on Cataniassa selvästi Helsinkiä matalampi. Ravintoloissa voi syödä ja joukkoliikennevälineissä liikkua Suomea edullisemmin.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Catania?

Välimatka on noin 2620 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka