Halvat lennot Catania

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Catania

Yhteenveto Catania lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

35 €

Halvin meno-paluulennon hinta

120 €

Nopein lentoaika

8t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Catania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 35 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Catania Fontanarossa).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Catania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 120 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Catania Fontanarossa).
Nopein lento kohteeseen Catania kohteesta Suomi kestää 8t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Catania Fontanarossa).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Catania mukaan lukien airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Catania lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Catania lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Catania

HALVIN REITTI Helsinki - Catania

Helsinki (HEL) - Catania (CTA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Catania kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Catania Fontanarossa, jolloin hinta on keskimääräinen 302 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CATANIAtammikuu22% halvempitammikuu aikana Helsinki - Catania lennot maksavat keskimäärin vain 237 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CATANIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu32% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Catania lentojen keskimääräinen hinta on 399 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CATANIA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu283% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Catania kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Catania?

Sisilian suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Catania kutsuu matkailijoita laidasta laitaan. Etnan tuntumassa sijaitsevaan kaupunkiin matkustavat niin luontokohteiden ystävät, italialaista ruokaa palvovat kulinaristit kuin vilkasta yöelämää etsivät nuoretkin. Alueella nautitaan ehkä Italian parhaista säistä ympäri vuoden. Kesät voivat olla välimerelliseen tapaan todella kuumia, sillä reippaasti yli 30 asteen lukemat eivät ole lainkaan harvinaisia. Talvet puolestaan ovat leutoja ja melko vähäsateisia. Halvat lennot Cataniaan voit varata mille vuodenajalle tahansa, etkä varmasti kadu päätöstäsi.

Kevät ja kesä – aina huhtikuun alusta syyskuun loppuun – ovat Catanian vilkkainta matkustuskautta. Matkailijat ympäri Eurooppaa haluavat päästä nauttimaan Italian kuumasta auringosta ja alueen leppoisasta lomatunnelmasta. Hotelli ja lento voikin olla haastavaa löytää halvalla kesäkaudelle, mutta mahdotonta se ei ole.

Budjettimatkailijan kannattaa suunnitella matkat Cataniaan alkuvuodelle, tammi-maaliskuulle, tai vaihtoehtoisesti marraskuulle. Lentojen ja majoitusten hinnat ovat hiljaisimpina matkustuskuukausina halvat. Talvella kaupungissa pääsee lisäksi nauttimaan rauhallisemmasta, autenttisemmasta Sisiliasta ilman turistimassoja.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Catania kaupungista Venetsia oli 31 €. Tämä on 88 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Catania. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Catania omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Catania kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 237 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Catania kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Catania ovat vielä keskimäärin 248 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Catania. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 302 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Catania milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 120 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Catania kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 230 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Catania lauantai aikana on 291 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Catania lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 122 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Catania, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Catania, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 281 € lippua kohden.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Catania on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Catania harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Comiso lentokenttä (71 km kaupungin Catania keskustasta) tai Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä (80 km kaupungin Catania keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Catania keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 233 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Catania

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Catania
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
CTA05:55Catania Fontanarossa
23. syyskuuta
CTA04:40Catania Fontanarossa
13t 00m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
2 välilaskua
CTA11:55Catania Fontanarossa
18. kesäkuuta
CTA02:45Catania Fontanarossa
27t 20m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
CTA08:50Catania Fontanarossa
20. kesäkuuta
CTA12:55Catania Fontanarossa
26t 50m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
CTA20:50Catania Fontanarossa
20. kesäkuuta
CTA12:55Catania Fontanarossa
26t 50m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
2 välilaskua
CTA11:55Catania Fontanarossa
18. kesäkuuta
CTA05:15Catania Fontanarossa
30t 05m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
CTA08:50Catania Fontanarossa
20. kesäkuuta
CTA04:30Catania Fontanarossa
13t 40m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Catania

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Catania, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
8. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 30m
2 välilaskua
CTA18:05Catania Fontanarossa
Ryanair
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
CTA20:05Catania Fontanarossa
Ryanair
8. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 55m
3 välilaskua
CTA17:30Catania Fontanarossa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Catania?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Catania

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Catania?

Lentäessäsi kohteeseen Catania kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Royal Wings, Lufthansa, KLM tai Ryanair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Catania

Turkish Airlines liikennöi noin 1 lento kohteeseen Catania normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 209 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Catania). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 120 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Catania

KLM lennot kohteeseen Catania voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 185 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 28 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Catania normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Catania lähtee kohteesta Rooma Leonardo da Vinci. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 pisteen arvoiseksi 121 arvostelujen perusteella.


Catania ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Catania lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Catanian lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Catania–Fontanarossa Airport, sijaitsee noin 4 km kaupungin keskustan lounaispuolella. Suomesta alkavat halvat lennot Cataniaan saapuvat aina tälle lentokentälle. Lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan edullisesti ja kätevästi shuttle-bussilla. Ensimmäiset Alibus-yhtiön bussit lähtevät liikkeelle kentältä aamuisin noin kello 5 ja viimeiset bussit lähtevät kohti keskustaa puolenyön tuntumassa. Bussit liikennöivät noin 20–30 minuutin välein. Matka-aika keskustaan on suunnilleen 20 minuuttia. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse pysäkki Archi. Linja-auton päätepysäkki on Catania Centrale -keskusrautatieasema, josta matkaa on helppo jatkaa junalla eri puolille Sisiliaa. Lentokenttäbussin hinta on noin 4 euroa, ja matkalipun voi ostaa suoraan kuskilta. Catanian lisäksi myös muihin lähikaupunkeihin on tarjolla bussiyhteyksiä kentältä.


Catania: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Catania
Helsinki - Catania reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 10m
Halvin hinta120 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Catania

Catanian värikästä katuelämää kannattaa jalkautua ihastelemaan kävellen. Keskusta on alueena melko helppokulkuinen ja tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kompaktilla alueella. Kävellen paikasta toiseen siirtyminen onkin usein kätevin ja nopein vaihtoehto. Kapeilla kaduilla ajaminen voi olla haastavaa. Ydinkeskustassa rattiin ei kannatakaan lähteä itse, vaikka vuokra-autoja onkin saatavilla esimerkiksi lentokentältä.

Cataniassa on yli 313 000 asukasta, ja kaupungin kaikkia kolkkia on vaikea tutkia jalkaisin. Tällöin avuksi kannattaa ottaa joukkoliikenne. Lippujen hinnat ovat nimittäin edulliset. Kaupungissa on metro, jonka verkostossa on toistaiseksi vain yksi linja ja kymmenen pysäkkiä. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi kaupungin satama-alueelle (Porto). Metromatkojen hinta riippuu matka-ajasta; 90 minuutin metrolippu maksaa noin euron. Keskustan ulkopuolisia alueita voit tutkia edullisesti myös paikallisbusseilla. Tosin Catanian bussiliikenne voi vaikuttaa matkailijan näkökulmasta kaoottiselta. Oransseja kaupunkibusseja liikennöi AMT (Azienda Metropolitana Trasporti). Bussimatkan hinta on sama kuin metromatkankin. Bussiliput voit ostaa AMT:n lippupisteistä tai tupakkakioskeista.


Kohteen Catania viisumivaatimukset

Cataniaan suuntaavan ei ole pakko ottaa passia mukaan matkaan. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. Suomesta Cataniaan lennettäessä lentokentillä ei siis ole tiedossa rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Jos Italian matkasuunnitelmiin ei kuulu autoilua, voit jättää ajokortin kotiin. Matkustusasiakirjaksi se ei sovi.


Aloita matkan suunnittelu - Catania


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Catania

Edullisimmillaan lennot Cataniaan ovat suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella. Esimerkiksi alkuvuosi ja marraskuu ovat edullista aikaa matkustaa kaupunkiin. Jos haluat lentää kesällä tai joulukuussa, kannattaa matkat sisilialaiskaupunkiin suunnitella ajoissa. Halvimmillaan lennot ovat noin 55-60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa hakumme avulla eri lentoyhtiöiden ja lentopäivien eroja.

Catania sijaitsee vain noin 35 km:n päässä Etnan tulivuoresta. Alueella riittääkin nähtävää luonnon ystävälle. Seuraa ihmisvilinää Piazza del Duomo -aukiolla ja vieraile Basilica della Collegiata -kirkossa.

Kesäisin Cataniassa on varauduttava Italian kuumimpiin säihin.uista siis suojautua auringolta. Talvet ovat leutoja, eli paksut talvitakit voit huoletta jättää kotiin.

Catania on kohtuullisen turvallinen matkakohde. Tosin taskuvarkaiden vuoksi kukkarosta ja muista arvoesineistä on pidettävä hyvä huoli.

Hanavettä voi Cataniassa juoda, vaikka matkailijat usein suosivatkin pullovettä.

Hyvästä palvelusta esimerkiksi ravintoloissa on tapana kaikkialla Italiassa jättää tippi.

Hintataso on Cataniassa selvästi Helsinkiä matalampi. Ravintoloissa voi syödä ja joukkoliikennevälineissä liikkua Suomea edullisemmin.

Italian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on noin 2620 km.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Catania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Catania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Catania joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Catania.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Catania on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.