Lennot Eurooppa Italia Emilia-Romagna Bologna Helsinki lento kohteeseen Bologna

Halvat lennot Helsinki - Bologna

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bologna (BLQ)
la 21.11.
la 28.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bologna

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bologna

Paras löydetty hinta 119 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bologna viimeisen 72 tunnin aikana on 119 €
Lyhyin lentoaika 10h 10m Lyhyin lentoaika Helsinki Bologna on 10h 10m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Bologna ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi.
Lentokentät kohteessa Bologna 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Bologna: Bologna Guglielmo Marconi (BLQ)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bologna

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bologna?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bologna on marraskuu ja kallein kesäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Bologna?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Bologna?
illalla
Helsinki - Bologna lennot ovat noin 11 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bologna?
Air France
Air France, SAS ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bologna reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bologna Guglielmo Marconi ja saat parhaat Helsinki - Bologna lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
Milloin on halvinta varata lennot Bologna?
56 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bologna on noin 56 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bologna: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bologna lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
17. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
21. marraskuuta
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
6t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
22. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
25. marraskuuta
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
27t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
1 välilasku
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
25. marraskuuta
BLQ
Bologna Guglielmo Marconi
27t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bologna?

Helsingin ja Italian Bolognan välillä lennetään sekä suoria että vaihdollisia lentoja. Suorat lennot Helsingistä Bolognaan tarjoaa suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö tarjoaa suoria reittilentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bolognaan keväästä syksyyn, noin huhtikuun ja lokakuun välillä. Näinä kuukausina suoria lentoja kaupunkien välillä operoidaan yleensä ainakin kaksi kertaa viikossa. Talvella Helsinki–Bologna-lennot lennetään vähintään yhden välilaskukentän kautta. Kätevät välilaskulliset lennot Bolognaan voit saada esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta, hollantilaiselta KLM-lentoyhtiöltä tai skandinaavisen SAS:n tarjonnasta. Helsinki–Bologna-väliä lentävät siis etenkin perinteiset, tunnetut eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaa lentoja tarkasti ennen lennon varaamista, sillä matka-ajat lennoilla vaihtelevat reitistä riippuen.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Bolognaan starttaavat matkaan aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingin lentokenttä, joka on koko Suomen suurin lentoasema, sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta. Pääset kentälle kätevimmin joko bussilla, junalla tai taksilla. Vaivattoman ja helpon joukkoliikenneyhteyden lentoasemalle tarjoavat HSL:n seutuliikenteen junat I ja P. Ne lähtevät matkaan Helsingin päärautatieasemalta, ja junien matka-aika kentälle on noin 30 min. Voit hypätä kentälle suuntaavaan lähijunaan myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Pääset rautatieasemalta lentokentälle myös Finnairin lentokenttäbussilla, eli Finnair City Bus -linja-autolla, jonka matka-aika lentoasemalle on junien tapaan noin 30 min. Hieman hitaampia ovat HSL:n seutuliikenteen bussit. HSL:n junat ja bussit maksavat noin 4,20–5,50 EUR, riippuen maksutavasta. Finnairin lentokenttäbussin lippuhinta Helsinki-Vantaalle on puolestaan noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bolognassa?

Bolognaan saapuvat lennot laskeutuvat Bolognan lentoasemalle (Aeroporto di Bologna). Kentältä keskustaan kulkee kätevä Aerobus-lentokenttäbussi, jonka päätepiste kaupungissa on Bolognan päärautatieasema (Stazione Centrale). Linja-autot liikennöivät keskustaan vilkkain yhteyksin, noin 10 min välein. Matkalipun hinta on noin 6 EUR, ja matka-aika keskustaan on noin 20 min. Mikäli haluat jäädä pois kaupungin ydinkeskustassa, valitse Via dei Mille-Centro Città -pysäkki. Jos taas aiot jatkaa matkaa Bolognasta muualle Italiaan, suuntaa keskusrautatieasemalle. Mikäli lentosi laskeutuu Bolognan lentokentälle yöllä, paras vaihtoehto liikkumiseen on napata lentoasemalta taksi.

Kuinka kauan Helsinki–Bologna-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bolognaan vaihtelevat kestoltaan. Suorat lennot ovat nopeita, sillä lentoaika Helsinki-Vantaalta Bolognan lentoasemalle on vain noin kolme tuntia. Välilaskullisilla lentoreiteillä matka-aika vaihtelee valitusta reitistä riippuen. Yhden välilaskun lennoilla Bolognaan matka-aika on alkaen noin 4 h 20 min, mutta noin viidestä seitsemään tuntia kestävät lennot ovat myös tavallisia. Vertaa lentoaikoja ja -hintoja tarkasti, sillä pitkät lentoreitit eivät välttämättä tule nopeita suoria lentoja juurikaan kalliimmiksi.

Milloin on paras aika matkustaa Bolognaan?

Italian Bolognan suosituinta matkailusesonkia on kesä, jolloin kaupungissa nautitaan 22–25 °C keskilämpötiloista ja takuuvarmasta auringonpaisteesta. Koska lennot ja hotellit ovat kesäisin suosittuja, lentoliput Helsingistä Bolognaan ovat kesäkuusta elokuuhun keskimääräistä kalliimpia. Mikäli haluat nauttia lämpimistä kesäsäistä edullisesti, parasta aikaa matkustaa Bolognaan on alkusyksy. Esimerkiksi elo-syyskuun vaihteessa lennot Bolognaan voi saada halvalla. Budjettimatkailijoille erinomaista matkustusaikaa Bolognaan on talvi. Halvat lennot Helsingistä Bolognaan on helppo napata etenkin loppu- tai alkuvuodeksi. Mikäli unelmoit joulusta Italiassa, pidä mielessä, että Bologna on edullinen kohde myös joulunaikaan. Kaupungin talvet ovat leutoja, mutta sateet ovat tavallisia.

Tarvitaanko Bolognaan passia/viisumia?

Bologna sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse kaupunkiin reissatessasi viisumia. Passia ei ole pakollista pitää mukana Bologna–Helsinki-lennoilla, sillä italialaiskaupunkiin voi matkustaa myös henkilökortin kera. Passi tai henkilökortti on kuitenkin aina pidettävä mukana.


Vinkkejä Bolognaan

 • Vaikka lähtisit Bolognaan budjettimatkalle, älä säästä liikaa ruoassa. Pasta Bolognesen kotikaupunki Bologna on erinomainen gastronominen kohde, ja kaupungin ravintoloissa voi herkutella paikallisilla perinneruoilla kohtuulliseen hintaan. Etsi pieniä paikallisten suosimia ravintoloita, jotka sijaitsevat usein hieman suosituimpien turistikortteleiden ulkopuolella. Yhdistä Bolognan seudun pastat italialaisiin viineihin, äläkä unohda italialaisia gelatto-jäätelöitä.
 • Pakkaa Bolognaan mukaan hyvät kävelykengät, sillä kaupungin keskustaan on helppo tutustua jalkaisin. Historiallisista aukioista, kapeista kaduista ja kaupungin upeasta arkkitehtuurista saat parhaan kuvan Bolognan kaduille jalkautumalla. Viikonloppureissaajan ei tarvitse välttämättä käyttää joukkoliikennevälineitä muuhun kuin lentokentältä keskustaan siirtymiseen. Jos majoitut keskustan ulkopuolelle, hyvä valinta on esimerkiksi City Pass -bussilippu. Se on 10 matkan sarjalippu, jonka hinta on noin 12 EUR.
 • Monet Bolognan ravintolat laskuttavat asiakkailta pienen coperto-maksun, joka tarkoittaa käytännössä ruokailuvälineistä ja leivästä pyydettävää parin euron lisämaksua. Vaikka et söisi leipää, coperto-maksu löytyy yleensä laskustasi silti. Coperto ei ole palvelumaksu, eli hyvästä palvelusta kannattaa jättää lisäksi pieni tippi. Sopiva juomaraha on Italiassa noin 10 % laskun kokonaissummasta.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bologna:

Lennot Eurooppa Italia Emilia-Romagna Bologna Helsinki lento kohteeseen Bologna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka