Autonvuokraus Treviso, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Treviso, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Treviso, VE, Italia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Treviso, VE, Italia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Treviso: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Treviso, Italia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

8,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Treviso, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Venetsia Marco Polo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Treviso

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Treviso noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Treviso sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Budget ja Avis.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Treviso, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Treviso olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Goldcar Rental SP ja SICILY BY CAR tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Treviso, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Treviso, Italia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Treviso huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Treviso taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Treviso rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Treviso?

  Fiat 500 ja Fiat Panda automallit kaupungissa Treviso ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Treviso voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 12 €/päivä ja alhaisimmillaan 2 €/päivä. Fiat Panda vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 15 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 3 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Treviso, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Treviso kuukauden tammikuu aikana on 3 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 67 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Treviso kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Treviso. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Treviso vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Fiat Panda tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Treviso samanlainen kuin muualla Veneto alueella?

  Ilmasto alueella Veneto kuukauden tammikuu aikana on yleensä 2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 51,7 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Treviso lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Treviso lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Treviso

Aloita matkan suunnittelu - Treviso