Hertz autonvuokraukset kaupungista Venetsia

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Venetsia

Venetsia, VE, Italia
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Venetsia, VE, Italia
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Venetsia, Veneto

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 84 €

Kaikki autotyypit

24 € - 108 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Venetsia, Veneto on syyskuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 35 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Venetsia. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Venetsia on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

90 €/pvä

6 heinä - 13 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

107 €/pvä

6 heinä - 13 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

118 €/pvä

6 heinä - 13 heinä
Renault Captur

Venetsia Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Venetsia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,2

Value

5,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Venetsia

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Venetsia asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Venetsia kuukauden kesäkuu aikana maksaa keskimäärin 85 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden kesäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 72 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Venetsia viikon ajaksi, 594 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Venetsia Marco Polo lentokenttä (Marco Polo Apt).

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Venetsia (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 85 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Venetsia kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Venetsia niinkin alhaiseen hintaan kuin 85 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Venetsia on Farmari (48 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 22 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton valitsivat Farmari kustannussyistä. Farmari on myös 25 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa Venetsia.

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Venetsia. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Venetsia sijaitsee osoitteessa Marco Polo Apt. 76 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Venetsia teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano ja Bergamo