Hertz autonvuokraukset kaupungista Venetsia

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Venetsia

Venetsia, VE, Italia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Venetsia, VE, Italia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Venetsia, Veneto

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 85 €

Kaikki autotyypit

24 € - 89 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Venetsia, Veneto on syyskuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Venetsia. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Venetsia on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Venetsia Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Venetsia, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,8

Value

3,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Venetsia

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Venetsia Marco Polo lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Venetsia Marco Polo lentokenttä (Marco Polo Apt).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Venetsia?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Venetsia (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Venetsia kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 137 €/päivä, Suuri ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Hertz kaupungissa Venetsia lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Hertz autonvuokraustarjouksia kaupungissa Venetsia niinkin alhaiseen hintaan kuin 123 €/päivä, mikä on halvin Suuri vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Venetsia?

Vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Venetsia on Farmari (48 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 17 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton valitsivat Farmari kustannussyistä. Farmari on myös 25 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa Venetsia.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Venetsia?

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Venetsia. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Venetsia sijaitsee osoitteessa Marco Polo Apt. 83 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Venetsia teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Venetsia hinnat?

autoa Venetsia hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Venetsia?

109 toimijaa on valittavissa autoa Venetsia syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Venetsia?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Venetsia. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Venetsia?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Venetsia, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ - ja HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Venetsia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.