Avis autonvuokraukset kaupungista San Francisco

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Francisco

San Francisco, CA, Yhdysvallat
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

28 € - 164 €

Kaikki autotyypit

32 € - 165 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 71 % alhaisempi kuin 97 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis San Francisco on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on huhtikuu hintojen ollessa 85 € per päivä keskimäärin. 85 € per päivä on 22 % alhaisempi kuin 109 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis San Francisco on huhtikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on lokakuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 67 % alhaisempi kuin 98 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis San Francisco on lokakuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 94 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis San Francisco on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

102 €/pvä

29 heinä - 31 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

103 €/pvä

29 heinä - 31 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

115 €/pvä

29 heinä - 31 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista San Francisco, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,2

Value

5,6

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa San Francisco

Jokaisella Avis autovuokraamon toimipisteellä kentällä San Francisco tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Avis on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

90 € per päivä San Francisco on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Avis kuukauden heinäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Avis vuokrahinnat ovat lähempänä 158 € päivä päivä heinäkuu aikana tai 1103 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen heinäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kentältä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on 780 Mcdonnell Road.

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Francisco. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco kuukauden heinäkuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 134 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista heinäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 87 € per päivä.

Keskimääräiseen hintaan 134 € per päivä Keskikokoinen vuokraus vuokraamolta Avis kaupungissa San Francisco on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 19 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa San Francisco vuokraamolta Avis varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Keskikokoinen säästääkseen rahaa. 134 € per päivä Keskikokoinen autosta on myös 18 % halvempaa kuin kalleimman Avis auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Vuokraamolla Avis on 6 toimipistettä kaupungissa San Francisco. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa San Francisco sijaitsee osoitteessa 780 Mcdonnell Road. 46 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa San Francisco teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Los Angeles, San Diego ja San Jose

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten New York ja Chicago