Avis autonvuokraukset kaupungista San Francisco

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Francisco

San Francisco, CA, Yhdysvallat
13. joulukuu — 20. joulukuu
San Francisco, CA, Yhdysvallat
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

31 € - 158 €

Kaikki autotyypit

41 € - 145 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 82 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis San Francisco on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on marraskuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis San Francisco on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 47 € per päivä keskimäärin. 47 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 100 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis San Francisco on elokuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on syyskuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 82 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis San Francisco on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Avis San Francisco, Kalifornia on heinäkuu hintojen ollessa 73 € per päivä keskimäärin. 73 € per päivä on 22 % alhaisempi kuin 94 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Avis San Francisco on heinäkuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


San Francisco Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista San Francisco, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa San Francisco

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on 780 Mcdonnell Road.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Francisco?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Francisco. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa San Francisco kuukauden tammikuu aikana?

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco kuukauden tammikuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 34 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista tammikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 34 € per päivä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Francisco?

Vuokraamolla Avis on 6 toimipistettä kaupungissa San Francisco. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa San Francisco sijaitsee osoitteessa 780 Mcdonnell Road. 66 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa San Francisco teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Francisco hinnat?

autoa San Francisco hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Francisco?

joulukuuta 2023 alkaen 96 toimijaa on valittavissa autoa San Francisco osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Francisco?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien San Francisco. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Francisco?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa San Francisco. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Francisco

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.