Hertz autonvuokraukset kaupungista San Francisco

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Francisco

San Francisco, CA, Yhdysvallat
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 53 €

Kaikki autotyypit

32 € - 56 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz San Francisco, Kalifornia on helmikuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 39 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz San Francisco on helmikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz San Francisco, Kalifornia on lokakuu hintojen ollessa 28 € per päivä keskimäärin. 28 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz San Francisco on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

126 €/pvä

11 kesä - 26 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

126 €/pvä

11 kesä - 26 kesä
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista San Francisco, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,3

Value

5,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa San Francisco

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä San Francisco sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

35 € per päivä (tai 243 € per viikko) on keskimääräinen Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa San Francisco kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Hertz vuokra-autolle on 34 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Hertz minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 780 Mcdonnell Road.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa San Francisco maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa San Francisco pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 38 €/päivä ja 34 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 30 €/päivä hinnallaan Pienikokoinen on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco (25 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 9 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa San Francisco valitsivat Pienikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Vuokraamolla Hertz on 12 toimipistettä kaupungissa San Francisco. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa San Francisco sijaitsee osoitteessa 780 Mcdonnell Road. 53 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa San Francisco teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Los Angeles, San Diego ja San Jose

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Miami, Chicago, sekä Denver

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa San Francisco

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen San Francisco autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia