National autonvuokraukset kaupungista San Francisco

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Francisco

San Francisco, CA, Yhdysvallat
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
San Francisco, CA, Yhdysvallat
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

National vuokra-autotarjoukset San Francisco, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

58 € - 176 €

Kaikki autotyypit

61 € - 176 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta National San Francisco, Kalifornia on syyskuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta National Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa San Francisco. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto National San Francisco on syyskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo National tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


San Francisco National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista San Francisco, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,1

Value

9,0

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa San Francisco

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla National on 1 toimipaikka kentällä San Franciscon kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
780 North Mcdonnell Rd.

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Francisco?

Kyllä, National tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Francisco. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa National johonkin heidän San Francisco toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta National, kun vierailet kaupungissa San Francisco kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat National autoja kaupungissa San Francisco pitävät enemmän Standardi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Standardi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 69 €/päivä ja 63 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon National halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Francisco?

Keskimääräiseen hintaan 69 € per päivä Standardi vuokraus vuokraamolta National kaupungissa San Francisco on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 40 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa San Francisco vuokraamolta National varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Standardi säästääkseen rahaa. 69 € per päivä Standardi autosta on myös 8 % halvempaa kuin kalleimman National auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta National autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Francisco?

780 North Mcdonnell Rd on suosituin National autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista San Francisco löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 89 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet National vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 780 North Mcdonnell Rd sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Francisco hinnat?

autoa San Francisco hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Francisco?

syyskuuta 2023 alkaen 95 toimijaa on valittavissa autoa San Francisco osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Francisco?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien San Francisco. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Francisco?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa San Francisco. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Francisco

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.