Autonvuokraus Kingston, Jamaika

Haussa halpa vuokra-auto Kingston, Jamaika? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kingston, Jamaika
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Kingston, Jamaika
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kingston: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kingston, Jamaika
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Value

7,1
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,3

Value

7,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,2

Value

5,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Value

3,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,3

Value

3,8
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kingston, Jamaika kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Montego Bay Sangster Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kingston

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kingston noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Enterprise ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Kingston. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Kingston autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Kingston, Jamaika autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Kingston on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Kingston suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, Island Car Rentals ja NU Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kingston, Jamaika?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kingston on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kingston ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kingston?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Kingston.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä kaupungissa Kingston, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 44 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Kingston on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 50 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 20 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series vuokra-autoja kaupungissa Kingston?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan BMW 3 Series kaupungissa Kingston, niin Budget on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). BMW 3 Series vuokra-autot kaupungissa Kingston vuokraamolta Budget ovat keskimäärin 136 € per päivä.Mallin Audi A4 vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Budget kaupungissa Kingston.

 • Millainen sää on kohteessa Kingston, Jamaika kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kingston on 26 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kingston.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Kingston ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Kingston samanlainen kuin muualla Saint Andrew alueella?

  Jos etsit Kingston vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Saint Andrew lämpötila on yleensä 26 °C ja sademäärä vastaavasti 30 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Kingston