Avis autonvuokraukset kaupungista San Diego

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Diego

San Diego, CA, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
San Diego, CA, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Diego Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista San Diego, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa San Diego

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä San Diego lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä San Diego lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 3355 Admiral Boland Way.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Diego?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa San Diego tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa San Diego kuukauden lokakuu aikana?

Maasturi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa San Diego kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Avis Maasturi autot maksavat keskimäärin 75 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 67 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Diego?

Keskimääräiseen hintaan 75 € per päivä Maasturi vuokraus vuokraamolta Avis kaupungissa San Diego on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 38 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa San Diego vuokraamolta Avis varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Maasturi säästääkseen rahaa. 75 € per päivä Maasturi autosta on myös 7 % halvempaa kuin kalleimman Avis auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Diego?

Vuokraamolla Avis on 11 toimipistettä kaupungissa San Diego. Heidän 3355 Admiral Boland Way toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Avis auton kaupungissa San Diego, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Avis 3355 Admiral Boland Way toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Diego hinnat?

autoa San Diego hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Diego?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa San Diego osiossa on 132 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Diego?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien San Diego. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Diego?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa San Diego. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Avis vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Avis in Los Angeles, Avis in San Francisco ja Avis in San Jose

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten AVIS - ja AVIS -

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa San Diego

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen San Diego autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Diego

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.