Budget autonvuokraukset kaupungista San Diego

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Diego

San Diego, CA, Yhdysvallat
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
San Diego, CA, Yhdysvallat
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Diego Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista San Diego, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,5

Value

6,1

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa San Diego

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän San Diego asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

27 € per päivä San Diego on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Budget kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Budget vuokrahinnat ovat lähempänä 40 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 283 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Budget löytyy kentältä San Diego lentokenttä sijaitsevat 3355 Admiral Boland Way.

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa San Diego maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa San Diego pitävät enemmän Standardi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Standardi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 38 €/päivä ja 27 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamon Budget halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Diego on Standardi (38 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 33 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton valitsivat Standardi kustannussyistä. Standardi on myös 12 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Budget vuokra-auton hinta kaupungissa San Diego.

Vuokraamolla Budget on 11 toimipistettä kaupungissa San Diego. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa San Diego sijaitsee osoitteessa 3355 Admiral Boland Way. 50 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa San Diego teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Budget vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Budget vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Los Angeles, San Francisco ja San Jose

Budget autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Miami, New York, sekä Chicago

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa San Diego

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Budget? Vertaile muiden suosittujen San Diego autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia