Autonvuokraus Ribeirão Preto, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Ribeirão Preto, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ribeirão Preto, SP, Brasilia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Ribeirão Preto, SP, Brasilia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ribeirão Preto: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ribeirão Preto, Brasilia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ribeirão Preto, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ribeirão Preto Leite Lopes lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ribeirão Preto

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ribeirão Preto noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Ribeirão Preto. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Ribeirão Preto autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Ribeirão Preto, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Ribeirão Preto sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, MOVIDA ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ribeirão Preto, Brasilia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ribeirão Preto huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Ribeirão Preto taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ribeirão Preto rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ribeirão Preto?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Ribeirão Preto on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Audi A3. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Ribeirão Preto keskimääräiseen hintaan 20 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Mallin Audi A3 vuokraaminen kaupungissa Ribeirão Preto maksaa yleensä keskimäärin 25 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 11 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Ribeirão Preto?

  Unidas on suosituin vuokraamo kaupungissa Ribeirão Preto, jolla on tarjolla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja. BMW 3 Series Touring vuokra-autot kaupungissa Ribeirão Preto maksavat noin 63 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Unidas.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ribeirão Preto kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Ribeirão Preto.

 • Onko sää kaupungissa Ribeirão Preto samanlainen kuin muualla São Paulo alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Ribeirão Preto road triplle alueelle São Paulo tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 23 °C ja sademäärän vastaavasti 240 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Ribeirão Preto